I samarbeid med CMC Markets
Direkte Mine nyheter Spørsmål Twitter

DNB Markets anbefaler kjøp i Archer

Meglerhuset oppgraderer sin anbefaling på Archer til «kjøp» fra tidligere «hold», og hever samtidig kursmålet med 2 kroner, til 9 kroner per aksje, skriver Hegnar, og viser til TDN Direkt.
DNB mener at bekymringen rund selskapets inntjening i Argentina er overdrevet, da både inntekter og kostnader er i lokal valuta.
Archer-aksjen flyr høyt på Oslo Børs torsdag og er opp 8,12 prosent til 7,72 kroner...Se mer

Nordea Markets anbefaler salg av Orkla-aksjen

Nordea Markets skriver i en oppdatering at de har gjenopptatt dekning i Orkla, og starter med en salgsanbefaling og et kursmål på 59 kroner per aksje, skriver Hegnar, og viser til TDN Direkt.
Orkla-aksjen er ned 2,82 prosent til 65,42 kroner per aksje.
Meglerhuset forklarer salgsanbefalingen med at de mener selskapet står overfor flere strukturelle utfordringer i tiden som kommer, med økt konkurrans...Se mer

PGS-aksjen faller 11 prosent etter resultatbom

Petroleum Geo-Services (PGS) faller kraftig på Oslo Børs torsdag ettermiddag i kjølvannet av at selskapet la frem tall på morgenkvisten. Aksjen er ned 11,22 prosent til 28,01 kroner som den tredje mest omsatte.
Seismikkselskapet skuffet markedet med sin rapport for tredje kvartal.
PGS fikk et driftsresultat (ebit) på minus 10,4 millioner dollar i kvartalet. Analytikerne hadde ifølge SME/TDN ventet...Se mer

FT: HSBC kan bli første utlending på Shanghai-børsen

I april ble det klart at Kina ønsker å koble sammen børsene i Shanghai og London innen året er omme. Dermed kan investorene i verdens mest folkerike land kunne handle britiske aksjer direkte, og vice versa.
HSBC kan bli det første britiske, og dermed det første utenlandske, selskapet kinesiske investorer kan handle aksjer i, skriver Financial Times.
– Vi undersøker det foreslåtte rammeverket for b...Se mer

Evry og Gjensidige signerer 470 millioneravtale

Evry og Gjensidige har gjort intensjonsavtalen om levering av digitale tjenester om til en endelig avtale.
Det kommer frem i en melding torsdag.
Avtalen ble varslet i starten av juni, og har en verdi på om lag 470 millioner kroner, og strekker seg over fem år, med opsjon for ytterligere to.

Børsen tynges av skuffende resultater

Hovedindeksen dumpet under 900 poeng fra start torsdag, og har holdt seg der gjennom formiddagen.
Rett før klokken 12.00 er Hovedindeksen på Oslo Børs ned 0,66 prosent til 897,43 poeng.
Kvartalsbrødrene Yara og PGS preger handelen som mest og tredje mest omsatte, og markedet er åpenbart ikke særlig imponerte, og har svart med å sende aksjene ned henholdsvis 3,86 og 11,44 prosent.
Equinor klemmer seg mellom Yar...Se mer

Uber har hentet inn over 16 mrd. før børsnoteringen

Uber har hentet inn 2 milliarder dollar (tilsvarende 16,4 milliarder kroner) i obligasjonssalg mens de girer opp til sin planlagte børsnotering.
Det melder Financial Times.
Ifølge avisen har Uber fått inn 1,5 milliarder dollar via salget av obligasjoner med åtte års løpetid, der renten er på 8 prosent. I tillegg har de hentet 500 millioner dollar ved selge obligasjoner med en løpetid på fem år med e...Se mer

Santander starter intern gransking etter anklager

Den spanske banken Santander sier at den er under gransking av tyske myndigheter for kontroversielle skatteoverføringer kjent som «Cum-Ex», skriver Bloomberg.
Santander sier de fullt ut samarbeider med myndighetene. Den har også startet en intern etterforkning av anklagene.
Selskapet sier at hendelsene kan knyttes til enkelte aktiviteter fra 2007 til 2011 med tre tidligere ansatte. Det sier også a...Se mer

Equinor selger Tommeliten for 1,8 milliarder

Oljegiganten Equinor melder at de har inngått en avtale med det polske olje- og gasselskapet PGNiG om å selge eierandelen i Tommeliten-funnet for 220 millioner dollar. Dette tilsvarer 1,8 milliarder kroner med dagens kurs.
Det er ConocoPhillips som er operatør for Tommeliten-lisensene. Tommeliten er et gass- og kondensatfunn som ble gjort i 1976 sørvest for Ekofisk i Nordsjøen. Det anslås at funnet...Se mer

Unilever øker omsetningen etter en varm sommer

Selskapet, som produserer Ben & Jerry’s-is og Dove-såpe, hadde en omsetning på 12,5 milliarder euro, tilsvarende 178 milliarder kroner, i tredje kvartal. Det var så vidt under analytikernes forventning om 12,56 milliarder, ifølge Financial Times.
Omsetningsveksten er på 3,8 prosent i forhold til samme kvartal i fjor. For å måle faktisk vekst har selskapet utelatt salg i Argentina, som har hyperinf...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%