I samarbeid med CMC Markets
Direkte Mine nyheter Spørsmål Twitter

Spørsmål

Anonym: Kan det stemme at påstandene om at Nel aksjen blir manipulert? Bør finansetilsynet se på dette? Så fort aksjen går opp så selges noe få aksjer (under 100) for slikk og ingen ting for å få kursen ned og samme meglerhus selger og kjøper 100 aksjer til samme kurs Det er vel ingen butikk for noen)? Hva er feil med denne aksjen?

Anders Park Framstad:
Hei! Har ikke noe belegg for å fastslå at dette er tilfellet. Relativt lave volum og mange mindre aksjonærer bidrar nok til at det kan svinge.

Spørsmål

Anonym: Hvorfor falt funcom med nesten 9% fredag 23.09?

Anders Park Framstad:
Hei! Denne lever vel litt sitt eget liv. Kom en ganske nøytral melding fredag. Ellers gjetter jeg på at mange sitter og følger med på salgstallene når Conan-spillet skal på sommersalg.

Ny finansdirektør i skandalerammede RenoNorden

Avfallsselskapet RenoNorden melder at de har utpekt Audun Røneid som midlertidig finansdirektør.
Røneid starter i jobben 10. juli og etterfølger Erik Hansen, som ifølge selskpet måtte trekke seg på grunn av sykdom. Selskapet skriver at de arbeider videre med å finne den permanente finansdirektøren.
RenoNorden står midt oppe i en økonomisk krise som startet da selskapet i fjor oppdaget at de hadde f...Se mer

Polarcus sikret seismikkontrakt offshore Vest-Afrika

Seismikkselskapet Polarcus melder at de har blitt tildelt en kontrakt for innhenting av 3D-seismikk offshore Vest-Afrika. Kontrakten skal starte i fjerde kvartal 2017 og løper en måneds tid.
Polarcus melder at de vil benytte XArray-teknologien. Selskapet viser til at kontrakten passer bra timingmessig med sesongavslutningen i Nordsjøen.

– Den største energikontrakten for AF Gruppen noensinne

Entreprenørselskapet Af Gruppen har sikret seg en kontrakt på 109 millioner kroner eks. moms for å levere og installere utstyr til kjøleproduksjon, varmegjenvinning og termisk kjøleenergilagring til Campus Ås.
Arbeidene starter i september og skal være ferdig i mai 2020.
– Vi er svært fornøyd med at Statsbygg har innstilt AF Gruppen som entreprenør for varme- og kjøleanlegget ved Campus Ås. Dette...Se mer

Strongpoint melder om gjennombrudd i Russland

Strongpoint, som blant annet tilbyr automatiserte kassesystemer som håndterer kontanter, melder om et gjennombrudd for de såkalte Click&Collect-stasjonene i Russland.
Selskapet har mottatt en ordre fra butikkjeden Utkonos i Moskva på 25 slike stasjoner med leveranse i oktober. Neste steg skal være at partene signerer en rammeavtale og planlegger utrulling av flere enheter i årene fremover.
Strongpoint skriver at Utkonos...Se mer

Atea vinner Hurtigruten-kontrakt på «flere hundre millioner»

IT-selskapet Atea melder at de har vunnet en kontrakt med Hurtigruten som er verdt «flere hundre millioner» kroner i løpet av av de tre årene kontrakten løper. Ifølge Atea er det også opsjoner som gir mulighet for forlengelse.
Kontrakten innebærer at Atea blir totalleverandør av drifts- og skytjenester for Hurtigrutens skip og kontorer. Atea skal også levere maskinvare til rederiet.
– I et marked som hele tiden...Se mer

Den tyske IFO-indeksen setter ny rekord

Den tyske IFO-indeksen ble sluppet mandag formiddag, og nå har indeksen nådd et nytt rekordnivå på 115,1 poeng, mens det var ventet 114,4 poeng, ifølge Dow Jones Newswires.
– Stemningen hos tyske bedrifter er ekstatisk (...) Selskapene var betydelig mer fornøyd med der nåværende forretningssituasjon dene måneden. De forventer også at situasjonen vil bli bedre. Tyskland økonomi leverer veldig sterkt...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%