I samarbeid med CMC Markets

African Petroleum dropper emisjonsrunde nummer to

Oljeselskapet African Petroleum melder at reparasjonsemisjonen i selskapet droppes.
Selskapet dropper den andre runden i emisjonsprosessen fordi aksjekursen ligger under prisen på 7,75 kroner aksjen man måtte betale for å tegne seg i emisjonen.
– Aksjonærer som ønsker å øke deres relative eierandel rådes derfor til å kjøpe aksjer i markedet, skriver selskapet og legger til at alle de som har tegnet seg har fått bestillingene kansellert.
African Petroleum-aksjen er ned én prosent fredag, men har ikke reagert nevneverdig på nyheten.
African Petroleum-aksjen raste ned 42 prosent mandag da selskapet annonserte skuffende leteresultater utenfor Elfenbenkysten. Etter å ha falt fra 6,94 til 4,06 kroner steg aksjen nesten 30 prosent tirsdag. Fredag handles aksjen til 5,0 kroner.
Selskapet fikk også en kursknekk da den første runden i emisjonen ble gjennomført i starten av mai. Da hentet selskapet inn 258 millioner kroner til 7,75 kroner per aksje.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 - 06:00
Relaterte saker

Siste nytt

Whirlpools guiding skuffer investorene

Hvitevareprodusenten Whirlpool dumper ned over 6,4 prosent i etterhandelen på Wall Street etter at de mandag kveld la frem resultater for tredje kvartal.
Det var dog ikke selve resultatene fra tredje kvartal som var det mest interessante, det var guidingen for resten av året. Whirlpool venter at resultat per aksje vil ende på mellom 11,10 og 11,40 dollar, ned fra tidligere guiding på mellom 12,40 o...Se mer

Alle pilene endte med å peke nedover på Wall Street

Det startet med oppgang for de tre toneangivende indeksene på Wall Street mandag, men endte med fall.
Dermed ble det ikke satt noen nye rekorder mandag, til tross for at det kunne se sånn ut rett etter åpning.
Seagate Technology var den mest omsatte aksjen på Nasdaq og endte opp 12,62 prosent etter å ha lagt frem sterke kvartalstall.
Nest mest omsatt var leketøysprodusenten Mattel, som etter alt å d...Se mer

General Electric får juling på Wall Street

General Electric rapporterte i slutten av forrige uke om utsikter for industrigiganten som var alt annet enn positive.
Gjennom helgen har derfor flere analytikere svingt med kursmåls-kniven, og det sender GE-aksjen rett ned på New York Stock Exchange. Litt under to timer før børsene stenger på Wall Street er aksjen ned 6,13 prosent.
Nye kursmål det neste året, JP Morgan Chase & Co kutter kursmålet f...Se mer

Slik stengte de europeiske børsene

Med unntak av de to nordiske landene Norge og Sverige pekte de fleste pilene oppover i europa mandag.
Det er ventet å bli en noe retningsløs uke frem til Den europeiske sentralbanken (ESB) torsdag kommer med rentebeslutning.
Best blant de største europeiske børsene var Paris, og CAC40-indeksen, som fikk god drahjelp av Louis Vuitton Möet Hennesey (+ 1,51 prosent) og Total (+0,54 prosent).
Den brede Stoxx 600-indeksen e...Se mer

Netflix planlegger å hente 12,8 friske milliarder

Netflix planlegger å hente 1,6 milliarder dollar (12,8 milliarder kroner) ved å utstede obligasjonslån, skriver Financial Times.
Pengene skal gå til å finansiere egenprodusert innhold, både filmer og TV-serier, skriver avisen. Netflix har ifølge rapporter et produksjonsbudsjett på mellom 7 og 8 milliarder dollar (56–64 milliarder kroner) for 2018.
Obligasjonslånene vil løpe til 2028, og settes i sta...Se mer

Oslo Børs med ny bestenotering – endte i rødt

Oslo Børs åpnet i rødt, klatret til ny bestenotering i løpet av dagen, for så å ende i minus igjen.
Børsen stenger på 791,83 poeng, noe som innebærer en nedgang på 0,38 prosent, og dét på en dag hvor de fleste andre børsene i Europa går i pluss.
Det var de store aksjene som trakk Børsen ned fra morgenen av, men Statoil klatret utover dagen og endte opp med 0,18 prosent.
Det var derimot Yara som måtte...Se mer

Wall Street-børsene stiger til nye rekordnivåer

Dow Jones åpner opp med 0,09 prosent, S&P 500 stiger 0,10 prosent, mens Nasdaq-børsen klatrer 0,18 prosent.
Dermed ble det nye bestenoteringer over hele linja, ettersom alle de tre indeksene stengte i «all time high» på fredag.
General Electric er den desidert mest omsatte aksjen på New York-børsen ved åpning og med et fall på 2,60 prosent er det den aksjen som trekker Dow Jones mest i negativ ret...Se mer

Det ligger an til nye rekorder på Wall Street før åpning

De amerikanske børsene ligger an til en svak oppgang ved åpning mandag ettermiddag. Fredag endte både Nasdaq, Dow Jones og S&P 500 på nye rekorder, dermed er det duket for nye bestenoteringer på mandag.
Både Halliburton og Hasbro har levert resultater som var bedre enn ventet, noe som vil påvirke dagen på Wall Street, ifølge CNBC.
De europeiske børsene har også steget utover dagen, til tross for ur...Se mer

T-Mobiles inntekter stiger i takt med abonnentene

Det amerikanske telekomseslskapet la til 1,3 millioner nye kunder i tredje kvartal som hjalp godt på inntektene som endte på 550 millioner dollar (4,4 milliarder kroner), skriver Financial Times.
Inntektene steg til sammen 50 prosent fra forrige kvartal, og selskapet hever målet for hvor mange abonnenter de satser på å ha ved årsskifte, fra 3,3 til 3,6 millioner kunder.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%