I samarbeid med CMC Markets

Aker Solutions leverer moduler til Kværner for 450 mill.

Aker Solutions vil som underleverandør for Kværner levere moduler for den flytende produksjonsenheten til Johan Castberg-feltet.
Kontrakten har en verdi på 450 millioner kroner og vil falle inn i første kvartal.
Kværner kunne i dag annonsere at de har blitt tildelt en Castberg-kontrakt for en flytende enhet.

Siste nytt

Wall Street ned i førhandelen

Alle de tre indeksene er ned i førhandelen på Wall Street mens investorer fortsetter å kjenne på usikkerheten som følge av den eskalerende handelskonflikten mellom USA, EU og Kina.
At Dow Jones steg på fredag hindret at man fikk den lengste tapsrekken på 40 år for den industritunge indeksen. Mandag ligger det imidlertid an til negativ åpning, hvilket i så fall vil følge børsene i Asia og Europa so...Se mer

Harley-Davidson skal flytte produksjon etter EU-toll

Motorsykkelprodusenten Harley-Davidson sier ifølge Financial Times at de planlegger å flytte produksjon av motorsykler ment for det europeiske markedet ut av USA.
Det som et resultat av straffetollen fra EU som trådte i kraft på fredag, hvilket var et svar på USAs toll på stål og aluminium.
EU-tollen vil ifølge Harley-Davidson medføre økte kostnader på opptil 100 millioner dollar i året, eller ove...Se mer

Marine Harvest deler ut 700.000 aksjeopsjoner i bonus

I forbindelse med sitt bonusprogram til ledende ansatte i Marine Harvest, gir selskapet mandag ut 717.815 aksjeopsjoner i selskapet. Hver opsjon gir mulighet til å kjøpe en aksje for 69,04 kroner. Det melder selskapet i en børsmelding.
Dermed kan de ledelsen i selskapet kjøpe aksjer med rundt 95 kroner i rabatt, etter mandagens kurs. En aksje koster klokken 13 mandag 164,15 kroner.
Disse insiderne har fått opsjo...Se mer

TV 2 og Telenor enige om ny distribusjonsavtale

1. juni gikk den forrige avtalen mellom TV 2 og Telenor ut. Nå bekrefter TV 2 at de har kommet til enighet med selskapet som gjør at Canal Digitals kunder også fremover vil få glede av TV 2s kanaler.
– Vi er tilfredse med innholdet i avtalen og ser frem til et godt samarbeid med Telenor i årene framover, sier TV 2-sjef Olav T. Sandnes i en melding.
Han mener TV 2 og Telenor har et særskilt ansvar...Se mer

Kristiansand kommune hever Goodtech-kontrakt

Goodtech har mandag mottatt melding fra Kristansand kommune om heving av kontrakt E61 Maskin og Prosess for Odderøya renseanlegg, inngått i september 2015. Det skriver selskapet i en børsmelding.
Det går frem av meldingen at Kristiansand kommune hevder vesentlig mislighold av kontraktsforpliktelsene, blant annet på bakgrunn av forsinket utbedring av sveisearbeid.
Goodtech skriver at de er overrask...Se mer

Europeisk strømgigant satser i Sør-Amerika

Italienske Enel, som ifølge egne sider er Europas største selskap innen strøm og gass, målt i antall kunder, kom mandag ifølge nyhetsbyråret Reuters til enighet om en avtale med det latin-amerikanske internettselskapet Ufinet.
Avtalen kan bli verdt 2 milliarder euro, tilsvarende 18,9 millarder norske kroner. I første omgang skal underavdelingen Enel X kjøpe 21 prosent av Ufinet for 150 millioner e...Se mer

Styrelederen vil ha redegjørelse om ansettelsen

Styreleder Gunnar Bovim i Innovasjon Norge sier til Dagens Næringsliv at han forventer en redegjørelse om ansettelsen av Kathrina G. Andresen.
– Styret har ikke diskutert det, jeg går ut fra at vi får en redegjørelse fra administrasjonen i styremøte på fredag, sier Bovim til DN.
Og redegjørelsen vil komme, signaliserer pressekontakt Kristin Welle-Strand i Innovasjon Norge.
– Det er helt naturlig at det...Se mer

Fallet på Oslo Børs tiltar

Som på de asiatiske børsene faller aksjene på Oslo Børs mandag morgen.
Hovedindeksen er startet dagen med et beskjedent fall, som senere har tiltatt. Ved lunsjtider står Hovedindeksen på 872,82 poeng, ned 1,01 prosent fra fredagens sluttkurs.
Helgens sedvanlige utspill fra Donald Trump om skjerping av handelssanksjonene mot Kina, trekkes frem som en hovedgrunn til nedgangen. Trump har blant annet...Se mer

Storbritannias største meglerhus raser på børs

Countrywide Properties, Storbritannias største meglerhus, har fått skrapt vekk over en femtedel av selskapets verdi mandag.
Det kraftige børsfallet, som i 10:45 norsk tid ligger på 21,75 prosent, kommer etter selskapet avslørte planer om å hente rundt 100 millioner pund, tilsvarende 1,07 milliarder kroner, fra investorer.
Planene kommer ifølge The Guardian etter selskapets fjerde profittadvarsel på...Se mer

Bred nedgang på europeiske børser

Uken starter i rødt på de fleste toneangivende indeksene i Europa. Det er handelskonflikten og migrasjonsutfordringene som preger børsmarkedet i inngangen på årets siste juni-uke, skriver CNBC.
Danske Ambu leder an på den europeiske vinnerlisten. Aksjen stiger over 10 prosent på nyheten om at JPMorgan har gitt selskapet god rating.
Videre fortsetter nedgangen for bilprodusentene i frykt for at Tru...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%