Transocean med nye ordre for rundt 366 mill. dollar

Transocean har fått nye ordre for om lag 366 millioner dollar siden forrige flåteoppdatering, og har nå en ordrebok på totalt 10,2 milliarder dollar, mot 10,8 milliarder dollar i forrige oppdatering den 17. oktober 2019.
Det fremgår av selskapets flåteoppdatering fredag.
Blant annet er «Leiv Eriksson» er tildelt en kontrakt av ConocoPhillips fra juli 2020 til november 2020 til en dagrate på 235.000 dollar etter at riggen er ferdig med oppdrag for Spirit Energy med varighet på en måned til en rate på 225.000 dollar pr dag.
For «Transocean Norge» har Equinor erklært to enbrønnsopsjoner. Fra juni til august 2020 er dagraten for riggen 291.000 dollar.
På britsk sokkel er harsh environment-riggen «Paul B. Loyd, Jr.» fått forlenget kontrakt med Hurrican Energy i oktober 2020 til en dagrate på 160.000 dollar.

Siste nytt

Bang & Olufsen fortsetter å tape penger

Omsetningen til den danske teknologiprodusenten Bang & Olufsen falt med 13,6 prosent til 613 millioner danske kroner i selskapets tredje regnskapskvartal.
Samtidig fortsetter selskapet å tape penger. Resultatet etter skatt endte på minus 275 millioner danske kroner. Det er en forverring fra et positivt resultat i samme periode året før.
Selskapet har avvikende regnskapsår, der tredje kvartal gjelde...Se mer

TGS med nytt prosjekt i Norskehavet

Seismikkselskapet TGS vil starte opp 3D-multiklientprosjektet Atlantic Margin 20 (AM20) så snart den marine seismikkinnhentingssesongen er i gang i Nordvest-Europa denne sommeren.
Det fremkommer av en melding torsdag.
Undersøkelsen på 5.600 kvadratkilometer vil bli gjort over 90 dager og er en forlengelse av Atlantic Margin-undersøkelsene som ble gjort mellom 2017 og 2019. AM20 dekker den nylige til...Se mer

Svak oppgang på Europa-børsene

De europeiske børsene åpner forsiktig opp dagen etter at de falt bredt. Den brede indeksen Stoxx Europe 600 er opp 0,4 prosent.
Også Oslo Børs stiger fra start, og i USA styrer Wall Street mot oppgang da terminkontrakter (futures) stiger. Onsdag passerte antall bekreftede smittetilfeller i USA 200.000 - en dobling siden fredag. President Donald Trump har advart om at tallene trolig vil øke ytterl...Se mer

Spørsmål

Anonym: Hei, hørt noe om utbytte fra DNB?

Anders Nybakken Kvale:
Hei!
DNB varsler i dag at banken utsetter utbyttet på grunn av coronakrisen.
Behandlingen av utbytte vil nå skje på en ekstraordinær generalforsamling senest i desember. Her vil det også bli behandlet om styret får mulighet til å kjøpe tilbake aksjer.


Spørsmål

Anonym: Hei,når må du eie Norske Skog aksjer for å få utbytte 26 April?? Takker for svar..

Anders Nybakken Kvale:
Hei! 16. april er datoen du må eie Norske Skog-aksjer for å ha rett på utbytte.

Nordea Markets nedgraderer flere lakseaksjer

Nordea Markets nedgraderer flere av sjømatselskapene på Oslo Børs i en sektorrapport fremlagt torsdag.
"For oppdretterne byr dem nåværende coronavirus-situasjonen på en type usikkerhet man ikke tidligere har sett maken til. HoReCa-segmentet (hotell- og restaurantmarkedet) har i all hovedsak stoppet opp mens etterspørselen fra dagligvare har økt", skriver Nordea Markets.
Meglerhuset estimerer et globa...Se mer

DNB jekker ned kursmålene på Selvaag Bolig og Solon Eiendom

DNB Markets setter ned kursmålet på de Oslo Børs-noterte eiendomsselskapene Selvaag Bolig og Solon Eiendom, ifølge aksjerapporten til meglerhuset torsdag.
Selvaag Boligs kursmål settes til 35 kroner per aksje, ned fra tidligere 45 kroner per aksje. Solon Eiendom-kursmålet er nå 26 kroner per aksje, ned fra tidligere 37 kroner per aksje.
De to aksjene har henholdsvis salgsanbefaling og holdanbefaling...Se mer

Oppturen fortsetter for XXL-aksjen etter kriseløsning

Onsdag steg XXL-aksjen hele 85 prosent på Oslo Børs etter at selskapet varslet en refinansiering av lån på 1,45 milliarder og en kapitalinnhenting på 400 millioner.
I tidlig handel torsdag fortsetter oppgangen hvor selskapet etter ti minutters handel er opp rundt 14 prosent. Det skjer etter at aksjen skjøt opp rundt 20 prosent i åpningen.
– Det har vært mye negativ støy rundt XXL de siste månedene,...Se mer

Centrica setter Spirit Energy-salg på vent

Centrica vil redusere sine driftsinvesteringer med 400 millioner pund sammenlignet med tidligere planer.
Det fremkommer av en oppdatering fra selskapet torsdag.
Reduksjonen inkluderer ikke-essensielle driftskostnader og utsettelse av kapital- og restruktureringsprosjekter for å fleksibelt manøvrere gjennom påvirkningen fra coronaviruset, ifølge Centrica.
Videre vil salget av eierandelen i Spirit Ener...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%