Sterkere fra Napatech

Teknologiselskapet Naptech fikk et resultat før skatt på 8 millioner danske kroner i årets tredje kvartal, opp fra 0,9 millioner danske kroner i samme periode i fjor.
Omsetningen landet på 47 millioner danske kroner i år, mot 44 millioner danske kroner i fjor.
– Napatech fortsatte å levere vekst i driftsinntektene, sterke bruttomarginer og økt lønnsomhet i tredje kvartal i år sammenlignet med samme periode i fjor. Ved å bygge videre på vår solide markedsposisjon med våre ledende SmartNIC-løsninger, akselererer vi nå våre programvareinvesteringer for å gripe mulighetene vi ser innen rasktvoksende virtuelle nettverk. Disse strategiske investeringene, som er fullt tatt høyde for i våre målsetninger for 2021, vil legge til rette for design wins i 2022 og økte driftsinntekter i årene som kommer, sier Ray Smets, administrerende direktør i Napatech.
Napatech gjentar forventede driftsinntekter på 210–230 millioner danske kroner i 2021.
Videre forventer Napatech fortsatt at bruttomarginen for 2021 vil være i området 70-72 prosent.

Siste nytt

Domstol har godkjent SAS-avtalen med pilotene

Avtalen som flyselskapet SAS og pilotforeningene inngikk i sommer er nå godkjent av en konkursdomstol i USA. Det opplyser flyselskapet torsdag ettermiddag.
Dette er avtalen som avsluttet den 15 dager lange pilotstreiken i SAS i sommer. SAS og pilotforeningene ble enige om en tariffavtale som varer ut september 2027.
SAS søkte om konkursbeskyttelse i USA 5. juli i år, dagen etter at pilotstreiken sta...Se mer

Statt Torsk vil hente 35–50 millioner

Oppdrettsselskapet Statt Torsk vurderer å hente 35–50 millioner kroner gjennom en rettet emisjon. Det melder sselskapet torsdag ettermiddag.
De friske pengene skal blant annet brukes til å finansiere optimalisering av innhøstingskapasitet, samt oppbygging av biomasse ved selskapets eksisterende lokaliteter og ved den nye lokaliteten ved Apalset.
Flere i eller med tilknytning til ledelsen eller styre...Se mer

Kitron skrur opp forventningene for 2022

Elektronikkselskapet Kitron skrur opp forventingene sin for både omsetning og driftsresultat for 2022 som helhet.
Det skjer på grunn av «av stor etterspørsel og ytterligere lettelser av forsyningsbegrensninger», heter det i meldingen fra selskapet torsdag kveld.
Kitron venter nå inntekter på mellom 6,45 og 6,55 milliarder kroner for 2022, og et driftsresultat på mellom 440 og 470 millioner kroner.
Det er opp fra forventingene K...Se mer

To Solstad Offshore-skip får femårskontrakter

Offshorerederiet Solstad Offshore melder torsdag ettermiddag at to av forsyningsskipene (PSV) har fått femårskontrakter av Equinor.
Dette er skipene «Normand Naley» og «Sea Frost».
Begge kontraktene starter fra januar 2023 og inkluderer opsjoner for ytterligere forlengelser, fremgår det.
«Sea Frost», som har vært på kontrakt med Equinor siden 2017, blir oppgradert med batterihybridsystem og landstr...Se mer

Prosafe med kontrakt på 730 mill. i Brasil

Boligriggselskapet har blitt tildelt en kontrakt verdt rundt 73 millioner dollar av brasilianske Petrobas, ifølge en melding torsdag morgen.
Kontraktsverdien tilsvarer 732 millioner kroner.
Kontrakten varer 650 dager og har oppstart 1. mai 2023.
Oslo Børs-noterte Prosafes aksjekurs har falt 86 prosent det siste året. Markedsverdien er nå på knappe 1,2 milliarder kroner.

Nordic Unmanned vil hente 50–70 millioner

Droneselskapet Nordic Unmanned vurderer å hentet 50–70 millioner kroner gjennom en rettet emisjon. Det opplyser selskapet i en melding onsdag ettermiddag.
De friske midlene skal brukes til å investere i i eiendeler, utstyr og vedlikeholdspakker for visse kontrakter, arbeidskapitalbehov frem til full kontraktsproduksjon nås i midten av 2023 og til å redusere kortsiktig gjeld.
Emisjonen vil rettes mot et be...Se mer

Energeia har hentet 90,9 millioner

Energeia har gjennomført en rettet emisjon gjennom tildeling av 36.730.559 nye aksjer i selskapet til en kurs på 2,475 kroner per aksje, som gir et bruttoproveny på 90,9 millioner kroner.
Det fremgår av en melding tirsdag ettermiddag.
Nyvalgt styreleder, med virkning fra første dag for handel av selskapets aksjer på Euronext Growth Oslo, Ragnhild Wiborg, har tegnet og fått tildelt 100.000 aksjer.
Det vil være totalt 117.545.87...Se mer

Benchmark Holdings har hentet 158 millioner kroner i rettet emisjon

Benchmark Holdings har tildelt 35.189.350 nye aksjer i en rettet emisjon til kurs 4,50 kroner per aksje, som gir et bruttoproveny på om lag 158 millioner kroner.
Det fremgår av en melding tirsdag kveld.
Benchmark forventes å fullføre opptak av selskapets aksjer på Euronext Growth Oslo rundt 15. desember 2022.

Frontline vurderer å registrere selskapet i Kypros

Frontline vil gjennomføre en ekstraordinær generalforsamling 20. desember, hvor aksjonærene blant annet vil vurdere og stemme over et forslag om å registrere selskapet i Kypros under navnet Frontline plc.
Det fremgår av en melding fra selskapet tirsdag kveld.
I tillegg vil aksjonærene stemme over et forslag om å godkjenne en økning av Frontlines autoriserte aksjekapital fra 500 millioner dollar til...Se mer

Kinas handelsbalanse med mindre overskudd enn ventet

Kinas handelsbalanse viste et overskudd på 69,8 milliarder dollar i november.
Økonomer hadde ventet et overskudd på 78,1 milliarder dollar, ifølge konsensusprognose fra Trading Economics.
Eksporten, målt i dollar, falt med 8,7 prosent på årsbasis i perioden, mot en ventet nedgang på 3,5 prosent.
Importen var ned 10,6 prosent i perioden, mot en ventet nedgang på 6,0 prosent

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%