I samarbeid med CMC Markets

EIA hever oljeprisanslaget

Det amerikanske energidepartementets statistikkarm, EIA, venter at prisen på Brent-olje vil ligge på 73 dollar fatet i snitt i andre halvdel av 2018, og falle til 69 dollar fatet i snitt i 2019.
Så langt i år er snittprisen på Brent 70,20 dollar fatet.
Anslaget for 2019 er én dollar over EIAs juni-anslag.
Prisen på amerikansk lettolje er ventet å ligge i snitt 6 dollar lavere enn Brent i andre halvdel av 2018 og 7 dollar lavere enn Brent i 2019.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 - 06:00

Siste nytt

Resultatkollaps for skoprodusent

Skoprodusenten Skechers rapporterte torsdag kveld et resultat per aksje på 29 cent, langt under forventingen på 41 cent, skriver CNBC.
Aksjen får hard medfart i etterhandelen. Like før midnatt har aksjekursen stupt hele 26,86 prosent.
Selv om resultatet ikke var det beste, endte omsetningen opp som forventet på 1,12 milliarder dollar. Nettoresultatet endte på 45 millioner dollar, ned 23,9 prosent f...Se mer

Blackstone kan forvalte mer enn 500 milliarder dollar i 2019

– Vi forventer at vår neste super-innsamling vil føre til at forvaltningskapitalen vår bikker 500 milliarder dollar – mest sannsynlig innen første halvår i 2019, sier administrerende direktør i Blackstone Stephen Schwarzman etter selskapet slapp kvartalsresultatene sine torsdag.
Siden det gikk på børs i 2007, har selskapets forvaltningskapital mer enn femdoblet seg. I slutten av juni 2018 var forv...Se mer

Cannabis-produsent fikk flyvende start på Wall Street

Kanadiske Tilray Inc. ble torsdag det første marihuana-selskapet som børsnoteres på Wall Street. Det gikk over all forventing.
Som E24 omtalte tidligere torsdag var kursen i IPO (Initial Public Offering) 17 dollar per aksje, men allerede da den første handelen skjedde omkring 50 minutter ut i handelsdagen var denne kursen passert med god margin.
Den første handelen kom inn på 22,87 dollar per aks...Se mer

Microsoft økte omsetningen med 17 prosent

Teknologigiganten Microsoft leverer bedre enn ventet. Selskapet noterer seg et justert resultat på 8,9 milliarder dollar, tilsvarende 1,13 dollar per aksje i sitt fjerde kvartal. Ifølge CNBC ventet man på forhånd at selskapet skulle levere 1,08 dollar per aksje.
Selskapet opererer med skjevt regnskapsår, og kvartalet som sluttet 30. juni er således det siste i deres finansielle år.
– Vi hadde et utrolig år, og p...Se mer

Wall Street endte ned – Dow Jones falt 0,53 prosent

De toneangivende indeksene i New York hadde en tung dag torsdag.
Dow Jones falt 0,53 prosent, Nasdaq Composite falt 0,37 prosent og S&P 500 endte ned 0,39 prosent.
Samtidig øker handelsuroen på nyheten om at EU kan ta igjen med samme mynt dersom USA legger importtoll på europeiske biler.
Etter gårsdagens resultater falt American Express 2,74 prosent, og eBay falt 10,12 prosent. Nedgangen skyldes...Se mer

Tobakksprodusenten Phillip Morris nedjusterer salgsmål

Phillip Morris International nedjusterte salg- og omsetningsmålene sine etter at etterspørselen etter deres røykfrie e-sigaretter (IQOS) var lavere enn ventet, skriver selskapet i kvartalsrapporten som ble sluppet torsdag.
Selskapet nedjusterte prognosene sine for årsresultatet i 2018, da nye produkt - og markedsføringskostnader i Japan er ventet å påløpe. Nåværende prognose er et resultat per aks...Se mer

Det hvite hus: – Trump respekterer Feds uavhengighet

President Donald Trump er i hardt vær etter han i et intervju med CNBC sa at han ikke liker Feds renteøkninger. I en uttalelse fra Det hvite hus skriver man at Trump anerkjenner Feds uavhengighet.
– Selvsagt respekterer presidenten Feds uavhengighet. Som han sa anser han Fed-sjef Jerome Powell til å være en veldig bra mann og han ikke blander seg inn i Feds pengepolitiske beslutninger, skriver Det...Se mer

Boeing tror på økte inntekter fra utenlandske forsvarskjøp

Mer enn 40 prosent av inntektene fra forsvarsrelaterte salg kan komme fra ikke-amerikanske kjøpere, sier Boeings sjef for internasjonale salg Gene Cummingham til Reuters. Boeing følger med på flere kommende innkjøpsrunder i Europa. Tyskland ser etter å kjøpe rundt 90 jagerfly til å erstatte deres aldrende Tornado-flåte. De har tidligere uttalt at de vil prioritere å kjøpe flere Eurofightere, men...Se mer

Nå vil Uber tilby snacks i bilen

Torsdag annonserte Uber at de inngår et samarbeid med den amerikanske oppstartsbedriften Cargo, skriver Forbes.
Cargo leverer en automat som plasseres mellom førersetet og passasjersetet foran. Ideen bak automaten er at passasjerer kan bestille snacks og andre varer når de er ute på tur.
Cargo har inngått avtaler med selskap som Starbucks, Kellogg’s og Mars Wrigley Confectionary. Omtrent 30 prosen...Se mer

Nedtur for europeiske børser

Det europeiske markedet har øynene rettet mot kvartalsrapportene, og dermed er dette den største driveren i markedet torsdag, skriver CNBC.
Stort sett falt alle de europeiske børsene torsdag. Det hederlige unntaket ble London-børsen som steg svakt.
Slik endte dagen på Europa-børsene:
  • Samleindeksen Estoxx 50 endte ned 0,41 prosent
  • FTSE 100 i London steg 0,10 prosent
  • DAX i Frankfurt falt 0,62 prosent
  • CAC40 i Paris falt 0,56 prosen...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%