Gaming Innovation Group selger merkevarer til Betsson

Gaming Innovation Group (GIG) har inngått en avtale med Betsson om salg av GIGs B2C-vertikal, som inkluderer merkene Rizk, Guts, Kaboo og Thrills, for 31 millioner euro.
Det fremgår av en melding fredag.
Oppgjøret vil bestå av 22,3 millioner euro ved oppgjør, i tillegg til en forhåndsbetalt plattformlisens på 8,7 millioner euro. Betsson er forpliktet til å bruke GIGs plattform for minimum 30 måneder. For de første 24 månedene vil Betsson betale en lisensavgift
Provenyet vil bli benyttet til å betale selskapets obligasjonslån med forfall i 2020 på 300 millioner svenske kroner.
Salget er en del av selskapets strategiske gjennomgang iverksatt november 2019. Som en del av gjennomgangen vil GIG aktivt søke samarbeidspartnere for selskapets oddsspill, fremkommer det.
For 2020 venter GIG en omsetning på 70-75 millioner euro, med en ebitda i intervallet 14 til 17 millioner euro, inkludert B2C.
Transaksjonen ventes gjennomført april 2020, opplyses det. GIG vil derfor gå i samtaler med obligasjonseiere om å utvide forfallsdatoen på 2020-obligasjonen fra mars 2020 til 22. april 2020, opplyses det.

Siste nytt

Tomras største eier vurderer å selge aksjer for inntil 2,8 mrd.

Saken oppdateres..
Investeringselskapet Investment AB Latour vurderer å selge en større aksjepost i panteselskapet Tomra. Det kommer frem i en børsmelding.
Selskapet vil selge inntil 7,8 millioner aksjer, tilsvarende 5,3 prosent av aksjekapitalen, i en såkalt akselerert bokbyggingsprosess.
Samlet kan det gi en transaksjonspris på inntil 2,8 milliarder kroner, basert på onsdagens sluttkurs.
Investment AB Latour er størst...Se mer

Bjørn Rune Gjelsten vurderer nedsalg i Kid

Oppdateres...
Storaksjonær Bjørn Rune Gjelsten vurderer å selge inntil 5 millioner aksjer i interiørselskapet Kid, går det frem av en børsmelding. Aksjene er verdt 365 millioner kroner basert på sluttkursen onsdag.
Gjelsten Holding AS har engasjert SpareBank 1 Markets AS for å utforske salg av 3-5 millioner aksjer i Kid, tilsvarende mellom 7,38 og 12,35 prosent av aksjekapitalen og stemmerettene i s...Se mer

Amerikanske flyselskaper flyr på positiv Wall Street

Oppgangen på de amerikanske børsene fortsetter samtidig som optimismen rundt fortsatt gjenåpning fortsatt bidrar til positiv stemning i markedene.
De amerikanske flyselskapene leder også onsdag an i oppgangen. United Airlines og American Airlines åpner opp mer enn 10 prosent, samtidig som Southwest Airlines stiger 6,6 prosent. Det skjer på grunn av at stadig flere land har innført sluttdatoer for...Se mer

Tørrlastindeksen i minus

Baltic Dry-indeksen, som viser hvor mye skip som frakter tørrlast tjener i snitt, er ned 0,8 prosent til 502 poeng onsdag. Slik går segmentene:
  • Capesize ned 8,1 prosent til 3.786 dollar per dag
  • Panamax opp 6,3 prosent til 4.862 dollar per dag
  • Handysize opp 3,4 prosent til 2.756 dollar per dag
  • Supramax opp 1,0 prosent til 5.502 dollar per dag
På Oslo Børs er tørrlastaksjene stort sett opp, sett bort fr...Se mer

AF Gruppens datterselskap med kontrakt på 145 mill.

Betonmast, et datterselskap i AF Gruppen, har signert avtale med Brabo om bygging av 109 utleieleiligheter i Upplands Väsby, like nord for Stockholm.
Det fremgår av en melding onsdag.
Kontrakten, som er en totalentreprise, har en verdi på om lag 145 millioner svenske kroner eksklusive merverdiavgift. Byggestart er planlagt til tredje kvartal 2020, med ferdigstillelse i tredje kvartal 2022, opplyses...Se mer

EU-kommisjonen vil foreslå krisepakke 8.180 milliarder kroner

EU-kommisjonen vil foreslå 750 milliarder euro for den økonomiske innhentingen etter coronaviruset. Det tilsvarer 8.180 milliarder kroner.
Det skrev EU-kommissær Paolo Gentiloni på Twitter-brukeren sin....Se mer

Tui-aksjen klatrer – positive Europa-børser

Europeiske børser stiger, med paneuropeiske Stoxx Europe 600 opp 0,5 prosent.
Reisegiganten TUI er kraftig opp for andre dag på rad og fortsetter å hente seg inn etter fallet så langt i år. Aksjen er opp 24 prosent på London-børsen.
Slik går de største børsene i Europa:
  • DAX i Frankfurt opp 1,25 prosent
  • FTSE100 i London opp 1,25 prosent
  • CAC40 i Paris opp 1,11 prosent
  • IBEX35 i Madrid opp 1,32 prosent
  • FTSEMIB i Milano opp 0,66 pros...Se mer

Thin Film bytter ut finansdirektøren

Mallorie Burak går av som finansdirektør i Thin Film.
Det skjer som en del av restruktureringen selskapet har satt i gang, skriver Thin Film i en børsmelding.
Frem til selskapet finner en permanent erstatter for Burak, vil David Williamson ta over rollen på midertidig basis. Han startet i Thin Film i februar, og har base på California-kontoret.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%