Ryanair faller tungt etter skuffende kvartal

Ryanair-aksjen faller 4,5 prosent i London etter at selskapet meldte om et tap på rundt 190 millioner kroner i sitt siste kvartal.
– Selv om et tap på 20 millioner euro i tredje kvartal er skuffende, tar vi med oss at dette var utelukkende på grunn av at flybillettene var lavere enn forventet, noe som gjør at flypassasjerene fikk glede av rekordbillige billetter, noe som er bra for fremtidig vekst, sa Ryanair-sjef Micael O’Leary i en uttalelse.
Han sa også at Ryanair ikke er like optimistiske til sommeren som andre selskaper. Den siste tidens fall i drivstoffkostnader vil ifølge O’Leary holde flere konkurrenter i luften, noe som er ventet å gi pressede billettpriser.

Siste nytt

Dash Bidco kontrollerer 77 prosent av Infront-aksjene

Dash Bidco kontrollerer, gjennom aksjer de eier samt mottatte aksepter og inngåtte avtaler, totalt rundt 33,36 millioner aksjer i Infront, som utgjør om lag 76,82 prosent av aksjene i selskapet.
Det opplyses i en børsmelding tirsdag.
Dash Bidco forlenget mandag akseptperioden i budet på Infront til 15. mars klokken 16.30.
TDN Direkt er et heleid datterselskap av Infront.

Handelen i Polarcus-aksjen suspenderes

Oslo Børs melder tirsdag formiddag at handelen i Polarcus og relaterte instrumenter er suspendert etter «ønske fra selskapet».
Nyheten kommer en drøy måned etter at selskapet varslet at det sier opp alle ansatte og vil selge alle skip, etter at långiverne trakk sin støtte fra pågående fartøysdrift.
Forrige uke ble det klart at ikke Polarcus klarte å komme med et erstatningsskip til et tidligere an...Se mer

Targovax har fått innvilget patent i USA

Det norske kreftselskapet Targovax, som fokuserer på immunterapi, har fått innvilget en patent på bruk av viruset Oncos-102 i kombinasjon med sjekkpunkthemmere.
Det opplyser selskapet i en børsmelding tirsdag morgen.
Selskapet utvikler virus for å behandle kreftsvulster.
– Vi er glade for at vi nå har fått innvilget dette amerikanske patentet, noe som ytterligere styrker vår posisjon med den vikti...Se mer

Høyere inntekter og resultat for Cambi

Kloakkselskapet Cambi hadde driftsinntekter på 95,2 millioner kroner i fjerde kvartal. Det er opp fra 67,4 millioner i samme periode året før.
Det kommer frem i selskapets kvartalsrapport tirsdag morgen.
Brutto driftsresultat (ebitda) endte på 11 millioner kroner, en halv million lavere enn fjerde kvartal 2019.
Resultat etter skatt økte til 13,7 millioner kroner fra 3,9 millioner et år tidligere.
Finansinntektene var på 8,5 mi...Se mer

Blandet på Asia-børsene - lavere vekst enn ventet i Japan

Japans økonomi hadde en tosifret vekst i fjerde kvartal, men det var fortsatt lavere enn ventet.
Det er blandet på de asiatiske børsene tidlig tirsdag morgen. Utviklingen kommer etter en blandet dag på Wall Street mandag kveld.
Slik ser det ut på Asia-børsene i 5-tiden tirsdag morgen:
  • Nikkei 225 i Tokyo opp 0,87 prosent
  • Hang Seng i Hongkong opp 1,35 prosent
  • Kospi i Seoul ned 0,80 prosent
  • Shanghai Composite ned 0,18 pr...Se mer

Teknologidirektør selger for 31,6 mill. i Vaccibody

Grunnet en skilsmisseprosess selger teknologidirektør Mette Husbyn aksjer for 31,6 millioner kroner i Vaccibody, går det frem av en børsmelding.
Husbyn har utøvd 400.000 såkalte «warrants» (frittstående tegningsretter), som er en rett til å handle aksjer til en bestemt pris før utløpsdato. Disse rettene utløper like før utgangen av neste år.
Hun har tegnet seg for 255.000 aksjer med en innløsningsp...Se mer

Fjord1 sikrer kontrakt i Nordland

Fjord1 har signert en tiårskontrakt med Statens Vegvesen for riksveiferjestrekningen Bognes-Skarberget og Drag-Kjøpsvik i Nordland mandag ettermiddag.
Kontraktsverdien er på over en milliard kroner, ifølge selskapet.

Utsatt akseptfrist for Infront-aksjonærer

Dash Bidco forlenger tilbudsperioden i budet på Infront til klokken 16:30 den 15. mars 2021, ifølge en melding mandag.
Dash Bidco vil gi en oppdatering om akseptgrad i budet før Oslo Børs åpner for handel 9. mars, og forbeholder seg retten til å forlenge tilbudsperioden ytterligere, men ikke lenger enn til 5. april 2021.

FT: Greensill Capital ber om å bli satt under administrasjon

Softbank skjøt inn milliarder i Greensill, som har drevet med en avansert form for foretaksfinansiering. Nå kan ikke selskapet betale regningene sine lenger og den japanske giganten går på en smell.
Det London-baserte finansselskapet Greensill Capital har fått mye oppmerksomhet i internasjonal finanspresse i det siste etter at storbanken Credit Suisse valgte å bryte bånd til selskapet. Selskapet h...Se mer

Norsk krone sterkere enn svenskekronen

Den norske kronen er nå sterkere enn den svenske, ifølge tall fra Infront, etter at de to nordiske valutaene fredag ble like mye verdt for første gang på ett år.
Da pandemien herjet valutamarkedet som verst for et knapt år siden, fikk den norske kronen grundig juling, mens svenskekronen ikke svekket seg like mye mot de store valutaene. Den svenske kronen holdt seg sterkere enn den norske i rundt e...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%