I samarbeid med CMC Markets

Flex LNG har hentet 2,4 mrd. til kjøp av nye skip

John Fredriksen-eide Flex LNG opplyser i en børsmelding torsdag at de har lykkes med å hente inn 300 millioner dollar, tilsvarende 2,4 milliarder kroner, gjennom en emisjon.
Selskapet meldte onsdag at de ønsket å hente penger til kjøp av fem nye fartøy. De 2,4 milliardene tilsvarer 30 prosent av kjøpesummen på 7,5 milliarder kroner.
Flex LNG opplyser at de ferske midlene er hentet ved å utstede 172,9 millioner nye aksjer, med en pris på 14,25 kroner stykket. Ifølge børsmeldingen var emisjonen betydelig overtegnet.
Flex LNGs største aksjonær, John Fredriksens Geveran Trading, kjøpte 57,6 millioner av de nye aksjene, for omtrent 100 millioner dollar, og beholder sin 44,6 prosent store eierandel i selskapet.

Siste nytt

Procter & Gamble stiger i førhandelen på Wall Street

Procter & Gamble-aksjen løfter seg 2,8 prosent i førhandelen på Wall Street etter at selskapet levere høyere inntekter og inntjening enn hva analytikerne hadde ventet på forhånd.
Selskapet hadde inntekter på 16,7 milliarder dollar i selskapets første kvartal (selskapet har avvikende regnskapsår), hvilket var tilnærmet uendret fra 16,65 milliarder dollar i samme periode i fjor, men over analytikerne...Se mer

Procter & Gambles økte på bunnlinjen

Procter & Gamble rapporterer om inntekter på 16,7 milliarder dollar i selskapets første kvartal (selskapet har avvikende regnskapsår).
Det er tilnærmet uendret fra 16,65 milliarder dollar i samme periode i fjor, men over analytikernes forventninger om inntekter på 16,64 milliarder dollar, ifølge CNBC.
Resultat før skatt økte 5 prosent til 3,94 milliarder dollar, og på bunnlinjen satt selskapet igjen...Se mer

EMGS i sluttforhandlinger om tomånederskontrakt

EMGS opplyser torsdag om at de er i sluttfasen av forhandlingene med en ikke navngitt kunde, for oppdrag i Sør-Amerika med en ventet varighet på mellom en og to måneder
Selskapet skriver at de snart vil mobilisere Atlantic Guardia etter forespørsel fra kunden.
Selskapet vil, under visse forutsetninger, bli kompensert for mobilisering og demobilisering dersom kontrakten, med ventet oppstart i fjerde...Se mer

Regjeringen: Egen komité skal sette styringsrenten

Dette kommer frem i regjeringens forslag til ny sentralbanklov, som skal modernisere loven fra 1985.
− Regjeringen foreslår en ny og mer moderne styringsstruktur for Norges Bank. Med dette legger vi til rette for en god styring av sentralbanken og Statens pensjonsfond utland, sier finansminister Siv Jensen (FrP).
Regjeringen vil at Oljefondet fortsatt skal være en del av sentralbanken, etter at Gjed...Se mer

Tesla lanserer en ny versjon av Model 3

Tesla-sjef Elon Musk skriver på Twitter at en ny utgave av Model 3 nå er til salgs. Versjonen har en «middels rekkevidde», på 418 kilometer.
Prisen på denne varianten er 45.000 dollar, tilsvarende 372.000 kroner. Tesla har lovet at den rimeligste versjonen av Model 3, som ennå ikke er til salgs, vil ha en pris på 35.000 dollar, tilsvarende 289.000 kroner.
I starten av måneden meldte Tesla at de prod...Se mer

Kina forsøker å berolige investorene

Kinas visestatsminister, Liu He, forsøker å berolige investorene etter at ferske tall viste at landets vekst er på det svakeste siden finanskrisen i 2009.
– Hvis du analyserer Kinas økonomi ut ifra en sak eller en periode, så føler du kanskje at den har vanskeligheter. Men om du har et større historisk perspektiv, ser du at fremtiden ser svært lys ut, sier He ifølge Financial Times.
Veksten i verdens nest største...Se mer

Spørsmål

Anonym: Hei, hvis man sitter med TEL aksjer i dag, kan man da selge i dag og fortsatt få utbytte på 3,9kr 01.11 ?

Eirik Nysveen:
Hei.
Så lenge du satt med Telenor-aksjer da den gikk ex.-utbytte i går, torsdag, så har du rett på utbytte 1. november.

Italienske statsrenter skyter i været etter EU-kritikk

Renten på italienske statsobligasjoner med ti års løpetid har hoppet til sitt høyeste nivå siden 2014, og ligger nå på 3,78 prosent, skriver Financial Times.
Samtidig har avstanden mellom den italienske og tyske tiåringen tikket inn på 338,4 basispunkter, ifølge Refinitiv-data som avisen har hentet inn. Det er det høyeste nivået siden 2013, da eurokrisen var inne i sine siste måneder.
Samtidig fortsetter EU å kriti...Se mer

Analytikerne strides om PGS-aksjen

PGS ble torsdagens store børstaper med et fall på 12,84 prosent etter at selskapet la frem kvartalstall torsdag morgen.
Fallet fortsetter fredag, og klokken 11.00 er aksjen ned 1,82 prosent til 27 kroner per aksje.
Det er uenighet i analytikerstanden hva som er korrekt prising av selskapet, og Danske Bank Markets skriver i en oppdatering at de nå anbefaler kjøp, og beholder kursmålet på 40 kroner pe...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%