Millionkjøp fra innsider i Lifecare

Sterna Holding har kjøpt 11.659.957 aksjer i Lifecare av Bech Invest til kursen 0,53 kroner. Det betyr at Sterna kjøpte aksjer for 6,18 millioner kroner.
Kjøpet skjer i forbindelse med en restrukturering av Bech Invest.
Etter denne transaksjonen eier Sterna Holding AS totalt 15.549.957 aksjer i Lifecare, som tilsvarer 4,8 prosent av selskapets utestående aksjer.

Siste nytt

Første Softox-pasient innrullert i studie

Softox Solutions melder tirsdag at den første forsøkspersonen har mottatt selskapets inhalerte løsning, i den første fase-1-studien. Softox Inhalert løsning (SIS) er et produkt beregnet på behandling av virus- og bakterieinfeksjoner i øvre og nedre luftveier.
Studien som nå er iverksatt er en del av et utviklingsprogram for bruk av SIS ved behandling av luftveisinfeksjoner, og er et samarbeid sels...Se mer

Subsea 7 sikrer kontrakter verdt inntil 6,3 milliarder kroner

Kontraktene er inngått med det brasilianske oljeselskapet Peterobras og har en verdi på mellom 500 millioner dollar og 750 millioner dollar, ifølge en børsmelding.
Det tilsvarer en kroneverdi på mellom 4,2 milliarder og 6,3 milliarder.
I henhold til avtalen skal Petrobras leie inn tre støttefartøy for rørlegging, hver i tre år. I tillegg kan kontraktene forlenges med ett år.
Fartøyene som leies inn er Se...Se mer

Kingfish Company samarbeid med italiensk supermarkedkjede

The Kingfish Company bekrefter tirsdag at det har inngått et retailpartnerskap med den italienske supermarkedskjeden Conad.
Conad er en av Italias største supermarkedkjeder og har rundt 3.000 butikker i landet, ifølge European Supermarket Magazine.
Avtalen innebærer at Kingfish Companys Dutch Yellowtail vil bli tilgjengelig i butikker over hele Italia med umiddelbar virkning, ifølge selskapet.

Tele2s driftsresultat endte på 2,5 milliarder svenske kroner

Tele2 fikk et driftsresultat før avskrivinger, men etter leasingavskrivinger (ebitda-al) på 2.581 millioner svenske kroner i tredje kvartal 2021, ifølge selskapets kvartalsrapport.
På forhånd var det ventet en ebitda-al på 2.576 millioner svenske kroner, ifølge estimater innhentet av Infront.
Omsetningen ble 6.639 millioner kroner i kvartalet, mot en ventet omsetning på 6.655 millioner kroner.
Tele2 opplyser at de holder de...Se mer

Resultatfall for Entra tross høyere leieinntekter

Eiendomskonsernet Entras leieinntekter økte med ni prosent til 639 millioner kroner i tredje kvartal, sammenlignet med året før. Det viser selskapets kvartalsrapport som legges frem tirsdag morgen.
Likevel fikk resultatet seg en knekk. Resultatet før skatt endte på 1,19 milliarder kroner, ned fra 1,35 milliarder i fjor.
På forhånd var det ventet et resultat før skatt på 416 millioner kroner, ifølg...Se mer

Kran-uhell for Seaway 7

Seaway7 ble mandag informert om en hendelse med en kran på verftet som bygger skipet Alfa Lift i Kina. Det er for tidlig å si om hendelsen vil påvirke leveranseplanen for skipet, ifølge en melding fra selskapet.
Seaway 7 ble til da oljeserviceselskapet Subsea 7 i sommer fusjonerte sin fornybarenhet med tungtløftaktøren OHT.

Vestas leverer turbiner til Equinors USA-vindanlegg

Danske Vestas er utvalgt som leverandør av 138 vindturbiner til kjempeprosjektene Empire Wind 1 og 2 i USA for utbyggerne Equinor og BP.
Det er ikke inngått en endelig kontrakt ennå, men dette er et signal om at Vestas ligger an til å bli valgt. Det er en fjær i hatten for det danske selskapet etter at Equinor tidligere har valgt amerikanske GE som turbinleverandør til det britiske Doggerbank-prosj...Se mer

Ernst & Young får kritikk fra Finanstilsynet

Finanstilsynet førte tilsyn hos revisjonsselskapet Ernst & Young (EY) mellom 5. og 23. oktober, og gir kritikk i en fersk tilsynsrapport publisert mandag.
Ifølge Tilsynet har det blitt avdekket «enkelte mangler» knyttet til Ernst & Youngs rutiner og retningslinjer.
I tillegg er det funnet «alvorlige svakheter» i gjennomføringen av tre mindre revisjonsoppdrag. Disse var knyttet til risikovurderinger,...Se mer

Ocean Yield og Navig8 selger to tankskip

De to tankskipene Navig8 Pride og Navig8 Providence, som eies i en joint venture mellom Ocean Yield og Navig8, skal selges. Det skriver Ocean Yield i en melding.
Fartøyene er på langtidscharter med datterselskap av Navig8, og er under kontrakter med kjøpsopsjoner som nå er utløst. Fartøyene er ventet å bli levert i første kvartal neste år.
Ocean Yield forventer å bokføre en mindre gevinst fra salg...Se mer

Ineos vil bygge anlegg for grønn hydrogen i Norge

Europas største produsent av hydrogen, Ineos, annonserte at de vil bruke 2,3 milliarder euro på elektrolyseanlegg som skal lage nullutslipps grønn hydrogen i Europa, skriver Reuters.
De første anleggene skal bygges i Norge, Tyskland og Belgia i løpet av de neste ti årene. Det er også planlagt anlegg i Storbritannia og Frankrike, ifølge en uttalelse, skriver nyhetsbyrået.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%