Wizz Air: Passasjervekst på 23,9 prosent i november

Lavprisflyselskapet Wizz Air hadde en passasjervekst på 23,9 prosent i november, sammenlignet med samme måned året før.
Dermed fraktet flyselskapet 2,97 millioner passasjerer i løpet av måneden.
Det kommer frem i en melding fra selskapet.
Kapasiteten økte i samme periode med 21,8 prosent.
Kabinfaktoren var på 92,8 prosent i november, mot 91,2 prosent i samme periode året før.

Les mer:

Siste nytt

Sats-aksjen klatrer – skal kjøpe aksjer til spareprogram

Torsdag har Sats satt i gang et tilbakekjøpsprogram for å ha aksjer å dele ut til ledelsen i tråd med selskapets aksjespareprogram. Det kommer frem i en melding fra selskapet.
Sats skal kjøpe inntil 1,1 millioner aksjer til maksimalt 22,7 kroner per aksje. Programmet startes i dag og skal gjennomføres i tiden frem til 9. desember.
Treningssenterkjedens aksje setter fart etter nyheten og stiger nå...Se mer

Nicolai Tangen får plassere formuen i statspapirer

Norges Bank åpner for at sjefen for Oljefondet kan sette penger andre steder enn i banken.
For å kunne tiltre som ny sjef for Oljefondet, gikk Nicolai Tangen med på å sette sin personlige milliardformue i banken. Nå skriver Norges Bank at dette blir vanskelig.
I et brev til Finansdepartementet skriver sentralbanken at det er et «begrenset antall banker med tilstrekkelig rating og soliditet hvor det...Se mer

Google bruker en milliard dollar på nyheter

Torsdag offentliggjorde Google at de investerer en milliard dollar i samarbeid med nyhetsutgivere og det de kaller «fremtiden til nyheter». Det går frem i en pressemelding skrevet av Google-sjef Sundar Pichai.
Selskapet lanserer tjenesten «Google News Showcase», og har inngått avtaler om å bruke den sammen med en rekke store mediehus. De tyske avisene Der Spiegel, Stern og Die Zeit er blant de som...Se mer

Oslo Børs setter Zenith Energy under særlig observasjon

Oljeselskapet Zenith Energy settes under særlig observasjon av Oslo Børs. Det skjer etter at selskapet ikke har klart å levere et revidert årsregnskap for regnskapsåret som ble avsluttet i mars innen fristen onsdag.
Selskapet la tirsdag i stedet frem et urevidert regnskap, noe som skjedde etter samtaler med revisoren PKF LittleJohn og som et resultat av den nært forestående potensielle tildelingen...Se mer

Obos-prisene stiger videre i Oslo, faller på landsbasis

Obos-prisene fortsetter marginalt opp i Oslo i september, mens de er noe lavere på landsbasis. Nå frykter boligselskapet at strammere boliglånsregler kan skape ny usikkerhet.
Obos-prisene steg for femte måned på rad i Oslo med en oppgang på 0,1 prosent, men falt 0,3 prosent på landsbasis, ifølge en melding fra boligselskapet.
– Vi har lagt bak oss en sterk september med økning i antall solgte bolige...Se mer

Bayer faller kraftig – Europa-børsene starter kvartalet oppover

Den tyske legemiddelgiganten Bayer stjeler de negative overskriftene på det som er en positiv morgen på de europeiske børsene.
Samleindeksen Stoxx Europe 600 er opp 0,45 prosent i tidlig handel.
Bayer kom onsdag ettermiddag med justerte prognoser for 2020 og 2021. Særlig anslagene kom inn svakere enn hva markedet venter, noe som fører til en kraftig reaksjon på Frankfurt-børsen torsdag morgen.
Selskapets aksje dundrer ned r...Se mer

Rolls-Royce vil hente minst 36 milliarder kroner

Etter flere uker med spekulasjoner rundt at Rolls-Royce vil hente penger kommer selskapet med en bekreftelse torsdag morgen.
Selskapet planlegger å hente minst tre milliarder pund, tilsvarende 36 milliarder kroner. Dette fordeler seg på to milliarder pund i en såkalt rettet emisjon, samt minst én milliard pund i obligasjonsmarkedet.
Den rettede emisjonen vil bli gjennomført ved utstedelse av oppti...Se mer

H&M får bot på 367 millioner for spionasje mot egne ansatte

Samtidig stenger kleskjeden 250 butikker.
Kleskjeden planlegger til neste år å stenge 350 butikker rundt om i verden, samtidig som den åpner 100 nye. Det betyr at selskapet netto stenger 250 butikker.
Kjeden har 5.000 butikker på verdensbasis. Den norske virksomheten berøres av kuttene.
– For å kunne tilby gode og inspirerende handleopplevelser, møte nye forventinger fra kundene, være relevante og...Se mer

Skatteetaten dropper krav mot Rec Silicon

Skatteetaten har besluttet å legge bort en årelang skattestrid med Rec Silicon. Det melder selskapet i en melding torsdag morgen.
Saken omhandlet penger Rec Silicon fikk igjen på skatten fra 2009 til 2011.
Onsdag fikk selskapet beskjed fra Skatteetatens advokat om at saken rundt å nekte Rec Silicon fradrag for de nevnte årene var blitt langt til side. I tillegg informerte advokaten at Skatteetaten...Se mer

Kreftselskapet Vaccibody får milliardavtale før neste ukes børsnotering

Det norske kreftvaksineselskapet Vaccibody inngår avtale verdt opptil 6,7 milliarder med internasjonal legemiddelkjempe. Det er den største noensinne i Norge.
Vaccibody, som satser på kreftbehandling med immunterapi, har fått en global lisens- og samarbeidsavtale med Genentech, som inngår i legemiddelgiganten Roche Group, ifølge en melding fra selskapet.
I henhold til avtalen får Vaccibody opptil 7...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%