Resultatvekst for 2020 Bulkers

Tørrlastrederiet rapporterer om et driftsresultat på 8,2 millioner dollar i første kvartal, opp fra 2,5 millioner i samme periode året før.
Det opplyser selskapet i sin kvartalsrapport onsdag.
Time charter-omsetningen var 14,9 millioner dollar i kvartalet, opp fra 7,8 millioner i tilsvarende periode året før.
Videre opplyser selskapet at det har oppnådd en brutto time charter-inntjening hittil i årets første kvartal. Det tilsvarer rundt 33.700 dollar dagen.
Tørrlastrederiet 2020 Bulkers, etablert av Olav Trøim i 2017, kollapset etter en aksjetopp høsten 2019. Siden har selskapet hentet seg inn på Børsen med et byks på over 100 prosent fra samme tid i fjor.
I skrivende stund handles selskapet for 109 kroner per aksje.

Siste nytt

Kran-uhell for Seaway 7

Seaway7 ble mandag informert om en hendelse med en kran på verftet som bygger skipet Alfa Lift i Kina. Det er for tidlig å si om hendelsen vil påvirke leveranseplanen for skipet, ifølge en melding fra selskapet.
Seaway 7 ble til da oljeserviceselskapet Subsea 7 i sommer fusjonerte sin fornybarenhet med tungtløftaktøren OHT.

Vestas leverer turbiner til Equinors USA-vindanlegg

Danske Vestas er utvalgt som leverandør av 138 vindturbiner til kjempeprosjektene Empire Wind 1 og 2 i USA for utbyggerne Equinor og BP.
Det er ikke inngått en endelig kontrakt ennå, men dette er et signal om at Vestas ligger an til å bli valgt. Det er en fjær i hatten for det danske selskapet etter at Equinor tidligere har valgt amerikanske GE som turbinleverandør til det britiske Doggerbank-prosj...Se mer

Ernst & Young får kritikk fra Finanstilsynet

Finanstilsynet førte tilsyn hos revisjonsselskapet Ernst & Young (EY) mellom 5. og 23. oktober, og gir kritikk i en fersk tilsynsrapport publisert mandag.
Ifølge Tilsynet har det blitt avdekket «enkelte mangler» knyttet til Ernst & Youngs rutiner og retningslinjer.
I tillegg er det funnet «alvorlige svakheter» i gjennomføringen av tre mindre revisjonsoppdrag. Disse var knyttet til risikovurderinger,...Se mer

Ocean Yield og Navig8 selger to tankskip

De to tankskipene Navig8 Pride og Navig8 Providence, som eies i en joint venture mellom Ocean Yield og Navig8, skal selges. Det skriver Ocean Yield i en melding.
Fartøyene er på langtidscharter med datterselskap av Navig8, og er under kontrakter med kjøpsopsjoner som nå er utløst. Fartøyene er ventet å bli levert i første kvartal neste år.
Ocean Yield forventer å bokføre en mindre gevinst fra salg...Se mer

Ineos vil bygge anlegg for grønn hydrogen i Norge

Europas største produsent av hydrogen, Ineos, annonserte at de vil bruke 2,3 milliarder euro på elektrolyseanlegg som skal lage nullutslipps grønn hydrogen i Europa, skriver Reuters.
De første anleggene skal bygges i Norge, Tyskland og Belgia i løpet av de neste ti årene. Det er også planlagt anlegg i Storbritannia og Frankrike, ifølge en uttalelse, skriver nyhetsbyrået.

OnePark vant milliardanbud på Oslo Lufthavn

OnePark har de siste fem årene drevet parkeringsanleggene på Oslo Lufthavn, og det vil de fortsette med de neste fem årene, opplyser selskapet i en pressemelding.
Kontraktsverdien er på rundt 2 milliarder kroner de neste fem årene, og er den nest største Avinor har med samarbeidspartnere, opplyser selskapet.
Administrerende direktør i OnePark, Leif Nymoen, sier i pressemeldingen at konkurransen har...Se mer

Klaveness fullfører skipssalg verdt 6,5 mill. dollar

Et datterselskap kontrollert av Klaveness Combination Carriers har fullført salget av et CABU-skip bygd i 2001. Slaget vil gi en estimert inntjening på 6,5 millioner dollar.
Det kommer frem i en børsmelding.
Skipet blir solgt som et tørrbulkfartøy. Selskapet bemerker i børsmeldingen at prisen på brukte panamax-skip har steget med rundt 150 prosent hittil i år, noe som gir et vindu for selskapet å fo...Se mer

Handelsbanken flytter frem kvartalsfremleggelse

Mandag melder Handelsbanken at den flytter frem fremleggelsen av resultatene for tredje kvartal. Det kommer frem i en pressemelding fra selkaspet.
Rapporten vil nå bli lagt frem etter stengetid på Stockholmsbørsen tirsdag ettermiddag. Opprinnelig skulle rapporten legges frem onsdag kveld.
Bankens Investor Relations-sjef Lars Höglund vil ikke si noe om hvorfor rapporten flyttes frem 13 timer, ifølg...Se mer

Autostore-eiere varsler større nedsalg

Autostore nærmer seg børsnotering, og kommer mandag med en ny oppdatering rundt kapitalinnhentingen.
Selskapet har nå besluttet at kursen i kapitalinnhentingen blir på 31 kroner, som er i toppen av det indikerte prisintervallet.
Dette skjer samtidig som de selgende aksjonærene øker det planlagte nedsalget fra mellom 10,8 og 12,8 milliarder kroner, til 15,3 milliarder kroner.
Selskapet opplyser også at til...Se mer

Nordnet-konkurrent øker resultatet med 45 prosent

Den svenske nettmegleren Avanza Bank legger bak seg det nest beste kvartalet i selskapets historie, opplyser Avanza-sjef Rikard Josefson i en kommentar i forbindelse med at selskapet kvartalsrapport legges frem.
Inntektene endte på 767 millioner svenske kroner i kvartalet, en økning på 33 prosent sammenlignet med året før. Det var samtidig rundt to prosent høyere enn i andre kvartal.
Driftsresultatet endte på 574...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%