I samarbeid med CMC Markets

B2Holding vil hente 800 millioner i rettet emisjon

Tirsdag ettermiddag, etter at Børsen har stengt, melder B2Holding at de vil hente inn 36,91 millioner aksjer i en rettet emisjon. Det tilsvarer 10 prosent av dagens aksjer.
Med dagens aksjekurs utgjør det 795 millioner kroner. Dog er det ikke kjent hva som blir kursen på de nye aksjene.
Emisjonen retter seg mot norske og internasjonale institusjonelle investorer, ifølge børsmeldingen.
Det Göteborg-baserte finanshuset Prioritet Group AB (hovedaksjonær), Valset Invest AS (eid av Jon Harald Nordbrekken) og Indigo Invest AS har allerede tegnet seg for 2.318.481 aksjer.

Siste nytt

Kronen svekker seg etter frykt for handelskrig

Kronen svekker seg på bred basis. Kronen har svekket seg rundt seks øre mot euro siden torsdag morgen, og er nå tilbake på 9,55, som er nivået før sentralbanksjef Øystein Olsen sendte kronen opp forrige uke.
Mye av svekkelsen kom før president Donald Trump annonsert straffetollene mot Kina torsdag kveld, men Kjetil Olsen i Nordea forklarer dette med at kronen får merke det når appetitten på risiko...Se mer

Statoil-sjefen økte lønnen til 15 millioner kroner i fjor

Konsernsjef i Statoil, Eldar Sætre, økte sin skattbare lønn i 2017 med 33,36 prosent til 1,812 millioner dollar, noe som tilsvarer 14,972 millioner kroner basert på snittkurs for 2017.
Fastlønnen lå på 1,045 millioner dollar (8,63 mill.kr.), 149 .000 dollar (1,23 mill.kroner) i langtidsinsentivordningen der det ligger en forpliktelse til å investere nettobeløpet i Statoil-aksjer, 570.000 dollar i b...Se mer

Analytiker om handelskrig: – Dette kan bli stygt veldig fort

I det solen sniker seg opp over åskammen, kommer også analytikerreaksjonene på Trumps planlagte Kina-toll
– Dette kan bli stygt globalt veldig rask, er Robert Carnell sjeføkonom for Asia- og Stillehavsregionen i ING’ dom, ifølge Financial Times.
– Dersom de nye tollsatsene blir innført som planlagt regner vi med at Kina vil slå tilbake. Det er umulig å se for seg noe annet, og vi venter at USA vil ø...Se mer

DNB: Kan gjerne kalle dette starten på en handelskrig

Donald Trump har en god sak, mener makroøkonom Ole André Kjennerud i DNB Markets.
Torsdag ble det kjent at Trump og Det hvite hus vil innføre importtariff på 25 prosent på kinesiske varer verdt 60 milliarder dollar, i tillegg til allerede varslede tolløkninger på stål, aluminium og solprodukter.
Bakgrunnen er at Trump er misfornøyd med USAs handelsunderskudd.
«Det er vanskeligere for utenlandske sels...Se mer

Telenor-topper kjøper aksjer

Primærinnsidere i Telenor kjøpte torsdag aksjer i Telenor i forbindelse med langtidsinsentivprogram for ansatte i selskapet.
Kjøpene ble gjort til kurs 174,23 kroner per aksje.
  • Berit Svendsen kjøpte 2.722 aksjer og sitter nå på 41.641 aksjer i selskapet
  • Morten Karlsen Sørby kjøpte 3.226 aksjer og sitter nå på 93.101 aksjer i selskapet
  • Sigve Brekke kjøpte 5.201 aksjer og sitter nå på 130.620 aksjer i...Se mer

TV3 og Viasat kan havne på børs - MTG vil fisjonere

I og med at avtalen med TDC ser ut til å gå i vasken foreslår MTG-styret nå å dele opp selskapet i to deler. TV-delen etter planen skulle selges til danske TDC, Nordic Entertainment Group, skal ifølge det nye forslaget deles ut til MTGs aksjonærer å noteres på børsen i Stockholm.
Styrets plan er at utdelingen og noteringen av aksjene skal tas opp ved en ekstraordinær generalforsamling i andre halvd...Se mer

Borr hentet 250 millioner dollar

Emisjonen i Borr Drilling, meldt i går, er nå gjennomført. Selskapet utsteder drøyt 54,3 millioner nye aksjer til 4,60 dollar per aksje, og henter med det et brutto proveny på 250 millioner dollar.
Pengene skal brukes til å finansiere oppkjøpet av Paragon Offshore, samt generelle selskapsformål.
Borrs Paragon-kjøp ble først meldt i februar. I forbindelse med transaksjonen skal selskapet bytte toppsj...Se mer

DNO har mottatt ny Tawke-betaling

Det norske oljeselskapet DNO har mottatt 5,25 millioner dollar fra de kurdiske selvstyremyndighetene som betaling for olje fra Tawke-lisensen i desember.
Det skriver selskapet i en melding.
Torsdag meldte DNO at de hadde mottatt 62,46 millioner dollar fra Tawke-lisensen i desember, altså har de nå totalt mottatt 67,71 millioner dollar for julemåneden.

Et år uten lanseringer ga inntektsfall for Hugo Games

Hugo Games’ omsetning falt til 3,62 millioner danske kroner i 2017, det er et fall på over 32 prosent fra 2016.
Driftsresultat før avskrivninger og rentekostnader (EBITDA) endte på minus 18,83 millioner danske kroner, en forverring på 17 prosent, men på bunnlinjen hadde spillselskapet en resultatforbedring på 60 prosent, til minus 23,49 millioner danske kroner.
Selskapet skriver at de etter restrukt...Se mer

– Kinas forsiktige svar et signal om forhandlinger

– Den store risikoen er at dette eskalerer til en skikkelig handelskrig, sier strateg Vishnu Varathan ved Mizuho Bank til CNBC.
Da det president Donald Trump torsdag kveld annonserte at han vil innføre en straffetoll på kinesiske varer på opp til 60 milliarder dollar, var Kina raskt ute med å svare.
Kina har allerede varslet en straffetoll på 128 amerikanske varer på opp til 3 milliarder dollar. I 2...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%