Treningssykkelselskap vurderer børsnotering i New York

Peloton Interactive har tatt høyteknologi inn i stuene til folk som liker å trene på sykkel. Nå vurderer selskapet en børsnotering, og har begynt arbeidet med å finner bankpartnere til å gjennomføre grepet.
Peloton Interactive lar kundene videostrømme sin egen trening, og konkurrere mot andre stuesyklister fra hele verden. Nå melder Wall Street Journal at selskapet ser for seg en børsnotering i andre halvdel av 2019.
Peloton jakter på en verdisetting på fire milliarder dollar, tilsvarende nærmere 35 milliarder kroner. Verdsettingen baserer seg på den siste pengeinnhentingen de gjennomført i 2018. Det er et stort hopp fra verdisettingen selskapet fikk i 2015 på 1,25 milliarder dollar.
Teknologitreningselskapet er bare det siste i en lang rekke tekselskaper som går mot en notering i 2019, som kan bli et rekordår for børsnoteringer.
Uber, Lyft og Slack er bare noen av selskapene som nærmere seg en børsnotering i løpet av de to neste kvartalene.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 - 06:00

Siste nytt

Fem flere oljerigger i USA

Oljeserviceselskapet Baker Hughes er ute med sin ukentlige telling over hvor mange olje- og gassrigger som er i drift i USA og Canada.
  • I USA økte antallet rigger med 5 til totalt 402, men antallet er samtidig ned med 388 rigger fra samme tid i fjor
Antallet oljerigger økte med 4 til 309, antallet gassrigger økte med 1 til 92.
  • I tillegg har antallet rigger offshore økt med 1 til 17, ned 5 fra samme ti...Se mer

Northern Drilling-rigg forsinket fra veftet

Det John Fredriksen-dominerte riggselskapet Northern Drilling fikk et underskudd på 868.000 dollar i fjerde kvartal, men hadde fremdeles ingen inntekter.
Selskapet venter på levering av riggen West Aquila, som etter planen var ventet før 31. januar. Årsaken til at fartøyet fremdeles ikke er levert er noe gjenstående arbeid på riggen. Selskapet jobber aktivt opp mot veftet for å komme frem til en l...Se mer

Northern Ocean doblet inntektene – underskuddet økte

Det John Fredriksen-dominerte riggselskapet Northern Ocean gikk ut av fjerde kvartal med 29,3 millioner dollar i omsetning, en solid oppgang fra året før da inntektene i samme kvartal endte på 14,5 millioner dollar.
Likevel økte tapene. Resultatet etter skatt endte på minus 7,5 millioner dollar, etter blant annet økte avskrivninger knyttet til riggen West Bollsta, som ble flyttet fra såkalte «new...Se mer

Verdens første bitcoin-baserte børsnoterte fond: Verdien har steget til 4,3 mrd. på en uke

Purpose Bitcoin ETF beskriver seg selv som verdens første børsnoterte bitcoin-fond. Fondet er notert på Toronto Stock Exchange, og kjøper og holder eiendelene i bitcoin for å gi fondskundene «muligheten for langsiktig kapitalvekst», skriver selskapet i sitt prospekt.
På én uke har fondets verdi steget til 4,3 milliarder norske kroner. Selskapet eier 10.064 bitcoin.
Fondet sier at de kjøper bitcoin...Se mer

Nav: 4,3 prosent ledighet i februar

120.504 personer var registrert som helt ledige ved utgangen av februar, noe som utgjør 4,3 prosent av arbeidsstyrken, melder Nav fredag.
Bruttoledigheten, som er summen av helt ledige og arbeidssøkere på tiltak, var på 137.100 personer, eller 4,8 prosent av arbeidsstyrken. I tillegg var 70.900 registrert som delvis ledige.
– Hele økningen i antallet arbeidssøkere den siste måneden har kommet i Vike...Se mer

Spørsmål

Roar Eidissen: Rana børsnoteres 25% opp :)

Hanna Ghaderi:
Hei, Roar! Dette ligger inne i børssaken vår. :)

Spørsmål

Anonym: Bemobi er allerede på børs i Brasil. Dere bør rette dette opp!

Hanna Ghaderi:
Hei, takk for at du gjorde oss oppmerksom på dette - det har nå blitt rettet i saken. Ha en fin fredag videre!

Spørsmål

Kyrre Hanssen: Skal ikke kvartalsrapporten for NOL komme idag

Hanna Ghaderi:
Hei, Kyrre! Etter planen skal denne legges frem i dag, jo.

Norwegian-aksjen faller

Aksjekursen til Norwegian faller like etter at handelen åpnet på Oslo Børs fredag formiddag. Den var ned rundt syv prosent i åpningen. Etter fem minutters handel er kursen på 53,96 kroner, ned 4,05 prosent.
Norwegian står midt oppe i sin dypeste krise noensinne og er satt under konkursbeskyttelse i både Irland og Norge. Det jobbes iherdig med å få gjennom en redningsplan for å overleve coronapandem...Se mer

Salmon Evolution går inn i milliardsamarbeid i Sør-Korea

Landoppdrettsselskapet har signert en avtale om vilkår for etablering av et samarbeid («joint venture») med det sørkoreanske sjømatselskapet Dongwon Industries, går det frem av en børsmelding.
De to selskapene skal sammen lage et nytt selskap med navn «K Smart».
Produksjonsfasiliteten vil være på 20.000 tonn, utviklet i to faser på 10.000 hver. Prosjektkostnad for fase 1 anslås til om lag 1,6 mill...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%