Borr hentet 250 millioner dollar

Emisjonen i Borr Drilling, meldt i går, er nå gjennomført. Selskapet utsteder drøyt 54,3 millioner nye aksjer til 4,60 dollar per aksje, og henter med det et brutto proveny på 250 millioner dollar.
Pengene skal brukes til å finansiere oppkjøpet av Paragon Offshore, samt generelle selskapsformål.
Borrs Paragon-kjøp ble først meldt i februar. I forbindelse med transaksjonen skal selskapet bytte toppsjef.
Borr er et riggselskap notert på Oslo Børs. Blant selskapets største aksjonærer er Tor Olav Trøim.

Bakgrunn:

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 - 06:00

Siste nytt

Comeback for Wall Street etter tung mandag

Børsene på Wall Street falt tungt mandag, etter annonseringen av at Google, Intel, Broadcom og Qualcomm kutter samarbeidet med Huawei.
Tirsdag har imidlertid børsene hentet igjen noe av det tapte, etter at det sent mandag kveld ble kjent at forbudet utsettes i 90 dager. Både Google og de berørte databrikkeprodusentene, som falt tungt mandag, har steget noe på børsene.
Ved stenging så børsene slik ut...Se mer

Wall Street fortsetter opp etter store svingninger

Annonseringen av at Google, Intel, Broadcom og Qualcomm kutter samarbeidet med Huawei i lys av USAs svartelistingen av det kinesiske selskapet, ble fulgt av fall på Wall Street mandag.
Tirsdag har imidlertid børsene hentet seg inn igjen utover dagen, etter at det sent mandag kveld ble kjent at forbudet utsettes i 90 dager. Både Google og de berørte databrikkeprodusentene, som falt tungt mandag, er...Se mer

Skrekkscenario: Tesla-aksjen fra 97 til 10 dollar

Den amerikanske storbanken Morgan Stanleys nye prognoser sier at aksjekursen til Tesla kan falle med nesten 90 prosent, skriver Fox News.
– Etterspørsel ligger i kjernen av problemet. Tesla har vokst for mye i forhold til kortsiktig etterspørsel, skriver analytiker Nick Jonas i et notat om den amerikanske elbilprodusenten.
Analytikerne i banken trekker frem Kina som et marked hvor Tesla kan slite...Se mer

Oppgang på Hydro-dominert Oslo Børs

Børsen startet dagen i pluss, og har hatt en svakt positiv utvikling gjennom dagen. Ved stengetid var Hovedindeksen opp 0,53 prosent til 889,76 poeng.
Med en betydelig oppgang og Børsens nest høyeste omsetning, har Norsk Hydro dominert handelsdagen.
Hydro-aksjen steg 5,62 prosent etter nyheten om at selskapet får starte prosessen med å gjenoppta full produksjon på Alunorte-anlegget i Brasil.
Nedstengingen har imidlertid r...Se mer

RMV-selskap med verdens største bestilling av hydrogendrevne tog

Det tyske transportselskapet RMVs ordre til franske Alstom på 27 tog er verdt 500 millioner euro (4,9 milliarder kroner), opplyser Alstom i en pressemelding. De nye togene fra den franske produsenten skal erstatte dieseldrevne tog i Taunus-regionen i Tyskland fra 2022.
I kontrakten ligger også leveranser av hydrogen til brenselcellene for de neste 25 årene.
– Bestillingen på 27 fartøy er et fyrtår...Se mer

North Energy tapte mindre i første kvartal

North Energy endte med et resultat etter skatt på minus 2,8 millioner kroner i årets første kvartal, en bedring fra minus 25,3 millioner kroner i samme periode i fjor.
Det kommer frem av rapporten som ble lagt frem tirsdag.
Selskapet opplyser at resultatet i hovedsak består av en nettogevinst fra investeringaktiviteter på 1,9 millioner kroner, og tynget av driftsutgifter på 6,3 millioner kroner.
Egenkapitalen var ved utgangen...Se mer

Amerikanske chip-produsenter får ansatt færre kinesere

Produsenter av chipper til datamaskiner, som Intel og Qualcomm, ansetter færre kinesiske arbeidstagere, skriver Wall Street Journal.
Årsaken skal være at myndighetene gir færre arbeidstillatelser og bruker lengre tid på behandling av søknader. Ifølge WSJs kilder struper dette tilgangen på talenter bransjen har stort behov for, da Kina er landet amerikanske chip-produsenter henter klart mest utenla...Se mer

Historisk bunn for Deutsche-aksjen før generalforsamling

Minst tre store investorer i Deutsche Bank ønsker at styreleder Paul Achleitner trer av. Det skriver Reuters, som viser til anonyme kilder.
Investorene skal være misfornøyd med Achleiters snuoperasjon i banken, som leverte sitt første overskudd på fire år i fjor.
Deutsche Bank-aksjen falt til sitt laveste nivå noensinne tirsdag, ifølge Reuters. Onsdag falt den til en ny bunn, men har like før klokke...Se mer

Wall Street slår tilbake etter tung mandag for tek

Etter en mandag preget av USAs Huawei-forbud og et teknologiledet fall på Wall Street, peker pilene nå opp igjen.
Det skjer etter at det sent mandag kveld ble kjent at forbudet utsettes i 90 dager. De berørte databrikkeprodusentene, som falt tungt mandag, er også på vei opp.
Slik åpner de toneangivende indeksene tirsdag:
  • S&P 500 opp 0,55 prosent
  • Dow Jones opp 0,50 prosent
  • Nasdaq Composite opp 0,77 pros...Se mer

WSJ: Amerikanske myndigheter tror fugl forårsaket styrt

I en artikkel fra Wall Street Journal går det frem at amerikanske luftfartsmyndigheter tror at flystyrten i Etiopia i mars i år kan ha skjedd som følge av at Boeing 737 Max-flyet krasjet med en fugl.
Avisen baserer seg på anonyme kilder i både industrien og hos myndighetene.
Styrten i Etiopia har likhetstrekk med en ulykke i Indonesia, der et styringssystem i flyet bidro til at det styrtet i havet...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%