Bedret resultat for Napatech

Napatech fikk et brutto driftsresultat (ebitda) på åtte millioner danske kroner i tredje kvartal 2020, sammenlignet med 5,2 millioner danske kroner i samme periode året før.
Det viser kvartalsrapporten fra selskapet som ble lagt frem tirsdag.
Driftsinntektene var 44,4 millioner danske kroner i kvartalet, mot 38,7 millioner danske kroner i samme periode året før.
Resultat før skatt ble 0,9 millioner danske kroner, mot 0,1 millioner danske kroner året før.

Siste nytt

Salmar slaktet mindre i andre kvartal

Norges nest største lakseoppdretter slaktet totalt 32.400 tonn i andre kvartal, ifølge en melding fra selskapet. Det er lavere enn på samme tid i fjor, da slakten lå på 36.600 tonn.
Slakten fordeler seg med 20.700 tonn i Midt-Norge, 8.700 tonn i Nord-Norge og 3.000 tonn på Island.
Fullstendig rapport for kvartalet blir offentliggjort 25. august.

Rana Gruber produserte 1,2 mill. tonn malm

Rana Gruber produserte 1,204 millioner tonn malm i andre kvartal 2022, fra 1,271 millioner tonn i første kvartal 2022.
Det fremgår av en kvartalsoppdatering fra selskapet torsdag.
Det ble videre produsert 0,393 millioner tonn «concentrate» i andre kvartal 2022, mot 0,406 millioner tonn i første kvartal 2022.

Oppgang på Asia-børsene tross Fed-varsel om renteøkning i juli

De toneangivende børsene i Asia Og Stillehavsregionen stiger i morgentimene torsdag. Dette skjer til tross for signalene om at Federal Reserve mener det trolig vil være riktig å heve renten med 0,5 eller 0,75 prosentpoeng på rentemøtet i slutten av juli. Kun ett av de 18 medlemmene i sentralbanken var skeptisk til å heve renten med 0,75 prosent for å stagge inflasjonen, ifølge referatet.
Slik ser det ut rundt klokken...Se mer

Venter inntekter på 202 millioner dollar for Nordic Semiconductor i 2. kvartal

Nordic Semiconductor ventes å rapportere en ebitda på 51 millioner dollar av en omsetning på 202 millioner dollar i andre kvartal 2022. Det viser gjennomsnittet av estimater Infront har hentet inn fra åtte analytikere.
Av omsetningen er det ventet at 174 millioner dollar kommer fra Bluetooth-salg.
Av de åtte analytikerne som har bidratt til konsensusestimater, har seks kjøpsanbefaling på Nordic Semi...Se mer

Gamestop stiger i etterhandelen etter varslet aksjesplitt

Gamestop annonserte i dag at styret har vedtatt en fire-for-en splittelse av selskapets klasse A aksjer i form av et aksjeutbytte.
18. juli 2022 vil selskapets aksjonærer motta et utbytte på ytterligere tre aksjer i selskapets klasse A-aksje for hver aksje i klasse A. Aksjeutbyttet vil bli utdelt etter børsslutt 21. juli. Handelen vil starte på aksjesplittet basis 22.
Aksjen er opp 5,83 prosent i e...Se mer

3M inngår milliardforlik etter utslippsskandale i Belgia

Amerikanske 3M betaler nærmere 5,9 milliarder kroner til Flandern i Belgia, etter en årelang konflikt over giftutslipp ved Zwijndrecht-anlegget i Antwerpen.
Beløpet skal investeres til fordel for lokalsamfunnet og Flandern-regionen.
De to partene kommenterte forliket i en felles uttalelse onsdag, hvor de skriver at de har løst «langvarige uenigheter» knyttet til produksjonen og utslippet av perfluor...Se mer

Veidekke signerer drift- og vedlikeholdskontrakter for 1,1 milliarder kroner

I løpet av våren har Veidekke inngått fire kontrakter som omhandler drift- og vedlikehold av fylkesveier.
Kontraktene har en varighet på fem år, med opsjoner til forlengelse. Kontraktene har en samlet verdien på 1,1 milliarder kroner ekskludert merverdiavgift.
Drift- og vedlikehold omfatter rutinemessige driftsoppgaver og mindre vedlikeholdsoppgaver på veinettet, inkludert gang- og sykkelveier, for...Se mer

Norway Royal Salmon slaktet 4,4 tusen tonn fisk i andre kvartal

NRS sløyet 4,4 tusen tonn i andre kvartal. Vekten er fordelt på oppdrett i Norge og på Island. I Norge produserte NRS 3,4 tusen tonn sløyd vekt, og et tusen tonn på Island.
Det drastisk ned fra første kvartal hvor oppdrettsselskapet sløyde 14,3 tusen tonn. Fordelt med 10,1 tusen tonn i Norge og 4,2 tusen på Island.
Sammenlignet med andre kvartal i 2021 ble det slaktet 9,7 tusen tonn fisk.
Fullstendig rapport for andre...Se mer

Zaptec-hopp etter inntektsvekst

Elbilladerselskapet Zaptec stiger 12 prosent til kurs 40,58 kroner på Oslo Børs i 12.30-tiden onsdag
Bykset skjer etter at Zaptec tirsdag etter børsslutt kom med en kvartalsoppdatering som viste at selskapet omsatte for 149 millioner kroner i andre kvartal 2022, hvilket tilsvarer en vekst på 61 prosent fra samme periode foregående år.

Senker Nordic Semiconductor-kursmålet

Carnegie senker sitt kursmål for it-selskapet Nordic Semiconductor til 160 kroner per aksje fra tidligere 174 kroner og gjentar hold-anbefaling.
Det fremgår av en oppdatering tirsdag.
Carnegie skriver at konsumersegmentet og forbruk har svekket seg den siste tiden, og bemerker at to tredjedeler av selskapets omsetning er relatert til dette markedet. Imidlertid virker wafer-tilbudet i Nordic Semicond...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%