Elon Musk: Skal produsere 700.000 Tesla Model 3 årlig

I en nylig konferansesamtale med sine investorer sier Tesla direktør Elon Musk at han høyner sine forventninger om produksjonstall for den nye Tesla model 3 som nylig ble lansert.
Tidligere har han uttalt at en årlig produksjon på 500.000 biler er realistisk, men nå mener han selskapet er i stand til å pumpe ut 700.000 biler hvert år, skriver electrek.com.

Tesla Model 3
Foto: Tesla Motors/AP

Siste nytt

«Månedens viktigste tall»: 701.000 færre jobber utenfor landbruket i USA

For første gang siden 2010 ble det forrige måned registrert et fall i antall jobber utenfor landbruket i USA. 701.000 arbeidsplasser gikk tapt. På forhånd var det ventet et fall på 100.000 jobber.
Det viser nye tall fra det amerikanske arbeidsdepartementet.
Tallet omtales ofte som «månedens viktigste» eller «nonfarm payrolls». På grunn av store, spesifikke sesongvariasjoner ekskluderer det landbru...Se mer

Oljeprisen hopper etter nye kuttrykter

Timer etter at det ble innkalt til Opec-møte, går ryktene om at russisk oljeindustri skal være klare til kutt.
Russiske oljeprodusenter skal være klare til å kutte i oljeproduksjonen, skriver Bloomberg som henviser til fem kilder med kjennskap til saken.
Forutsetningen for at de russiske produsentene skal kutte er at også Saudi-Arabia og store produsenter som USA innfører produksjonskutt.
Nyheten bidrar til et nytt hop...Se mer

Kriserammede Dof ber kreditorene om enda en utsettelse

Offshorerederiet har siden i fjor jobbet for å sy sammen en redningspakke for å holde seg finansielt flytende, etter at lånenekt fra enkelte banker strupet finansieringen.
Håpet var å finne en løsning i første kvartal, men coronakrisen, oljepriskollaps og store valutatap gjør nå at rederiet må be kreditorene om enda et pusterom og utsettelser i gjeldsforhandlingene, ifølge en børsmelding.
For å få godkjent en slik utse...Se mer

Seadrill: Venter ikke å tilfredsstille lånekrav ved test

Seadrill venter at riggselskapet ikke vil kunne tilfredsstille lånekrav når det skal testes i slutten av første kvartal 2021, fremgår det i årsrapporten lagt frem sent torsdag kveld.
John Fredriksen-selskapet har på bakgrunn av dette sendt forespørsel til sine långivere om samtykke til å forlenge perioden med unntak fra lånekravene.
Videre opplyses det at Seadrill for tiden er i diskusjoner med sik...Se mer

Svakere PMI enn ventet fra eurosonen

Den endelige sammenstilte innkjøpsindeksen (Purchasing Management Index) i eurosonen var 29,7 i mars, fra 51,6 foregående måned, ifølge Direkt Makro.
Konsensusprognosen pekte mot et utfall på linje med det foreløpig tallet på 31,4.
Endelig PMI-tall for tjenestesektoren ble 26,4 i mars, sammenlignet med 52,6 foregående måned. Foreløpig tall var 28,4.

Techstep selger virksomhet til Crayon

Techstep har inngått en avtale med Crayon om salg av forretningsvirksomheten «IT Operations og Support» for et samlet vederlag på åtte millioner kroner.
Det fremgår av en meldinger fra Techstep og Crayon fredag.
Samtidig har Techstep signert en 3-årig avtale med Crayon for IT-drift og support, opplyses det.

Tysk PMI enda svakere enn ventet

Endelige sammenstilte tall for den tyske innkjøpsindeksen (Purchasing Management Index) var 35,0 i mars, mot ventet 36,8, ifølge Direkt Makro.
En indeks på over 50 viser tiltagende aktivitetsnivå.

Nedgang på Europa-børsene

De europeiske børsene åpner ukens siste handelsdag i minus. Fredag formiddag er den brede indeksen Stoxx Europe 600 er ned 0,31 prosent.
De globale børsene har hatt en urolig start på andre kvartal, som følge av coronakrisen. Restriksjonene har de siste ukene blitt stadig strengere i en rekke land verden over, samtidig som smittetilfellene og dødstallene øker.
Torsdag kveld passerte antall smittet...Se mer

Kongsberg Automotive-ras etter coronaoppdatering

Bildeprodusenten Kongsberg Automotive-aksjen faller 20 prosent til kurs 1,46 kroner på Oslo Børs etter en coronaoppdatering før børsåpning.
Så langt i år er aksjen nå ned 76 prosent.
Viruskirsen har rammet bilindustrien betydelig, der produksjon har blitt stanset i store deler av Europa, Nord-Amerika og til en viss grad Asia.
Kongsberg Automotive meldte at omsetningen falt 50 prosent i siste uken av...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%