Facebook-aksjen stiger etter gårsdagens tallslipp

Facebook-aksjen stiger 2,93 prosent på Wall Street, ifølge Infront. Det skjer etter gårsdagens tallslipp, som viste sterk vekst i inntektene.
Facebook-aksjen falt umiddelbart etter at selskapet slapp resultatene etter stenging av Wall Street onsdag kveld. Det var blant annet etter nyheter om at vi bruker stadig mindre tid på Facebook.
Deretter hentet aksjen seg inn senere i etterhandelen, og fortsetter oppgangen torsdag.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 - 06:00

Siste nytt

Scatec tildelt kontrakt på tre solprosjekter

Fornybarselskapet Scatec har blitt tildelt statusen foretrukket budgiver (preferred bidder) på tre solcelleprosjtker fra Det sørafrikanske mineralressurs- og energidepartementet. Det skriver selskapet i en melding torsdag kveld.
De tre prosjektene har en total kapasitet på 273 megawatt.
Undeer programmet vil Scatec selge strøm fra solcelleanlegg i en 20-årig energikjøpsavtale. Scatec vil eie 51 pr...Se mer

Equinor-direktør selger aksjer for 3,9 millioner

Equinors direktør for markedsføring, midstrøm og prosessering (MMP), Irene Rummelhoff har torsdag solgt over 18.000 aksjer i selskapet til en kurs på like over 217 kroner, ifølge en melding.
Til sammen har Rummelhoff solgt aksjer for over 3,9 millioner kroner.
Salget ble gjort på en dag der Equinor-aksjen falt 4,63 prosent.

Høyeste inflasjon i Tyskland siden 1993

Det er fjerde måned på rad at prisveksten har gått opp. Foreløpige tall fra tyske myndigheter tyder på en økning i konsumprisindeksen på 4,5 prosent, sammenlignet med samme måned i fjor.
En kraftig økning i energiprisene har bidratt sterkt til inflasjonen. Energiprisene var hele 18,6 prosent høyere enn i oktober i fjor.

Telenor venter lavere inntektsbortfall som følge av kobbernett-utfasing

Telenor venter å få et inntektsbortfall på omtrent en milliard kroner i 2021 som følge av utfasingen av kobbernettet. Inntektsbortfallet har nå toppet ut og vil bli redusert fremover.
Det sier finansdirektør Tone Hegland Bachke i Telenor til TDN Direkt torsdag.
– Vi har omtrent 1 milliard i bortfall av inntekter i år, og så vil jo det bortfallet avta fremover, og når vi er i stand til å stenge dette...Se mer

Kongsberg Automotive selger virksomhet for 367 millioner kroner

Kongsberg Automotive har inngått en avtale om å selge LDC-virksomheten (Light-Duty Cables) til Suprajit Engineering Limited for 37,7 millioner euro, ifølge en børsmelding torsdag.
Beløpet tilsvarer 367 millioner kroner med dagens kurs.
– Vi har sterk tro på at denne transaksjonen er i Kongsberg Automotive og aksjonærenes beste interesse, skriver administrerende direktør Joerg Bucheim i en kommentar.
Kongsberg Automotive har vært...Se mer

Den europeiske sentralbanken sitter stille i båten

Den europeiske sentralbanken (ESB) holder renten uendret på minus 0,5 prosent, som ventet.
Det kommer frem i en pressemelding fra banken torsdag.
Referatet fra det forrige møtet viste at ESB hadde omtalt usikkerheten rundt inflasjonen. Siden den gang har prisveksten tiltatt i takt med gjenåpning, forsyningskrise og en europeisk gassmangel som har presset opp energiprisene.
I september var også den såkal...Se mer

Nytt tungt tørrlastfall torsdag

Inntjeningen til de største tørrlastskipene, kalt Capesize, i spotmarkedet fortsetter det kraftige fallet denne uken.
Torsdag er Baltic Capesize-indeksen ned 5,9 prosent til 37.669 dollar per dag, skriver Infront TDN Direkt, mens nivået i begynnelsen av oktober nådde 87.000 dollar per dag - det høyeste siden 2008.
– De viktigste årsakene til fallet de siste dagene er en del lavere eksportvolum av je...Se mer

Equinor tar nedskrivning på fire mrd. tilknyttet Mongstad

Equinor meldte om en nedskrivning på 480 millioner dollar, tilsvarende fire milliarder kroner, da selskapet leverte sine tall for tredje kvartal onsdag.
Nå bekrefter selskapet overfor Bloomberg at nedskrivningen er knyttet til driften ved oljeraffineriet på Mongstad.
«Vi tok en nedskrivning på Mongstad på 480 millioner dollar på grunn av økte forventede CO2-kostnader og raskere utfasing av gratiskvo...Se mer

Schibsted og Bonnier starter pakkesamarbeid i Sverige

Mediekonsernene Schibsted og Bonnier har tidligere varslet at de vil gå sammen om å levere pakker i Sverige. Nå er den nye satsingen i gang under navnet Dooris.
Samtidig blir det kjent at den første nettbutikken som benytter seg av løsningen er det norske kosmetikkselskapet Make Up Mekka.
Schibsted driver fra før hjemlevering i Norge gjennom selskapet Helthjem, sammen med Polaris og Amedia.
– Vi har mengder av kompetanse...Se mer

Hydros hydrogenselskap får navnet Hydro Havrand

Tidligere i år etablerte Hydro et grønt hydrogenselskap, for å styrke posisjonen innen lavkarbon-aluminium og for å utforske nye vekstmuligheter.
Nå har det nye selskapet fått navnet Hydro Havrand, skriver selskapet i en pressemelding.
– Kjernen av vår virksomhet er å bruke grønn hydrogen basert på fornybar energi for å bytte ut fossilenergi på tvers av en rekke sektorer, sier Hydro Havrand-sjef P...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%