I samarbeid med CMC Markets

Ice og AINMT rydder opp i navnebruken – Sikter trolig mot norsk børrsnotering

Mobilselskapet Ice og eierselskapet AINMT melder at AINMT nå døpes om til å hete Ice Group. Det kommer frem i en børsmelding.
I tillegg hinter ledelsen om at Norge trolig blir valgt når selskapet skal børsnoteres. Tidligere har det blitt indikert at en børsnotering vil skje i løpet av 2017, men ikke hvor:
– Navnet Ice Group sikrer konsistens med merkevaren ice.net i Norge, som også er logisk siden Norge er det mest sannsynlige markedet for en børsnotering av Ice Group senere i år, sier konsernsjef JD Fouchard, i en uttalelse.
Aksjen i Ice Group (tidl. AINMT) omsettes i dag «over disk» på OTC-listen på Oslo Børs, men nå ser det altså ut til at selskapet vil ta steget over til Oslo Axess eller Oslo Børs innen nyttår. Tickeren til selskapet er ICE.
Ice er for mange kjent som mobilselskapet som bygger ut det som skal bli Norges tredje landsdekkende 4G-mobilnett etter Telenor og Telias nett. I tillegg har selskapet virksomhet i Brasil, Indonesia, Filippinene, Sverige og Danmark.
Ice Group skriver også at de nå jobber med alternativer for andre emisjonsrunde i forbindelse med investeringen i Brasil. E24 skrev i starten av juni om Ice sine planer om å gå inn som eier i Nextels mobilvirksomhet i landet. Etter planen skal Ice investere opptil 200 millioner dollar i eierskapet. 75 millioner dollar er allerede hentet inn i en emisjon som ble gjennomført i midten av juni, og 50 millioner dollar ble investert i juli.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 - 06:00
Relaterte saker

Siste nytt

Det går mot nytt fall på Wall Street mandag

Amerikanske futures er ned natt til mandag, samtidig som markedet frykter en intensivering av handelskrigen mellom USA og Kina, skriver CNBC.
Slik ser det ut i førhandelen, ifølge oversikten til Marketwatch:
  • Dow Jones er ned 0,74 prosent
  • S&P 500 er ned 0,66 prosent
  • Nasdaq er ned 0,63 prosent
Søndag kalte Kina USAs ambassadør inn på teppet til Beijing for å protestere mot pågripelsen av Huaweis finansd...Se mer

CNBC: Mnuchin vurderes som ny stabssjef

USAs finansminister Steven Mnuchin vurderes som ny stabssjef i Det hvite hus, skriver CNBC og viser til to kilder med direkte kjennskap til saken.
Men Mnuchin skal ha gitt indikasjoner på at han føler han passer bedre i sin nåværende stilling som finansminister.
Samtidig presser Trumps familiemedlemmer angivelig Mnuchin om at han skal bli en mulig erstatter for John Kelly, som går av ved årsslutt....Se mer

DNB Markets kåres til beste meglerhus igjen

DNB Markets kåres til beste meglerhus for fjerde år på rad, skriver Dagens Næringsliv og viser til den ferske undersøkelsen fra analysebyrået Prospera.
Undersøkelsen rangerer meglerhusene innenfor de tre områdene research og analyse, aksjehandel og som handelsledd. I år vant DNB Markets på alle tre områdene.
– Vi er veldig fornøyde med å rangeres som nummer én, og at vi har en fremgang innen resea...Se mer

Toppledelsen i Selvaag kjøper aksjer for millioner

41 ansatte i Selvaag Bolig har kjøpt 470.509 aksjer i eget selskap, skriver boligbyggeren i en børsmelding.
Aksjene er kjøpt gjennom selskapets aksjespareprogram for alle ansatte og aksjekjøpsprogram for utvalgte ledende ansatte. Kjøpskursen var 37,83 kroner per aksje.
Gjennom selskapets aksjekjøpsprogram fikk fem ansatte i Selvaag Boligs konsernledelse tilbud om å kjøpe aksjer med 30 prosent raba...Se mer

Goldman Sachs tror shopping kan redde USAs økonomi

Så lenge forbrukerne fortsetter å shoppe, er det håp for USAs økonomi, ifølge den amerikanske storbanken Goldman Sachs.
Selv om fallende aksjer og økende renter vil fortsette å tynge sentimentet, vil disse negative faktorene bli veid opp av høyere lønninger og en oljepris i retrett, ifølge storbanken.
– Tre av de viktigste driverne for konsumentenes forbruk sender en positiv melding på kort sikt,...Se mer

Aston Martin vil gjøre klassiske biler elektriske

Den britiske luksusbilprodusenten Aston Martin sparker i gang et nytt ombyggingsprosjekt. Tradisjonelle motorer går ut, og elektriske kommer inn i klassiske biler.
Bilprodusenten satser med det på å ri elbilbølgen, samtidig som flere andre bilselskaper planlegger å elektrifisere bilparken.
– Vi er svært bevisst på det miljømessige og sosiale presset som truer med å hindre bruken av klassiske biler...Se mer

Kilder: Ghosn planla å erstatte Nissan-sjefen

Carlos Ghosn planla å erstatte Nissan-sjef Hiroto Saikawa før arrestasjonen i Tokyo i november, skriver Wall Street Journal og viser til kilder med kjennskap til saken.
Ryktene om Ghosns plaber gir en ny tvist til dramaet i Nissan dette året. Saikawa har sagt at selskapet gransket mulig misbruk av selskapenes eiendeler og andre ulovligheter av Ghosn i flere måneder og leverte informasjon til påtal...Se mer

Kina kaller USAs ambassadør inn på teppet

Kina har innkalt USAs ambassadør i landet, Terry Branstad, for å protestere mot pågripelsen av Huaweis finansdirektør Meng Wanzhou, skriver Bloomberg.
Meng Wanzhou ble pågrepet i Canada denne uken på amerikansk anmodning og mistenkes for bedrageri.
Bakgrunnen er hennes rolle i forretninger som den kinesiske telekomgiganten skal ha gjort i Iran, i brudd med sanksjoner.
Eksperter har advart om at utv...Se mer

JP Morgan: S&P skal opp 17 prosent neste år

Investeringsbankens strateger spår fremtiden, og i krystallkulen ser de en sterk økning for indeksen S&P 500, som ifølge JP Morgan skal opp 17 prosent i løpet av 2019, skriver Bloomberg.
Gjennomsnittsanslaget for S&P 500 neste år er på rundt 14 prosent, ifølge 14 strateger avisen har snakket med. Det etter at 2018 ligger an til å bli det verste året etter ni sterke år på rad.
Noe av årsaken til JP Morgan h...Se mer

Apple-leverandøren JDI kutter i produksjonen

Apple-leverandøren Japan Display, også kjent som JDI, kutter produksjonen av skjermer for iPhone XR i desember, skriver Nikkei Asian Review.
Selskapet lager LCD-skjermer for den nyeste modellen. Kuttet er ventet å senke produksjonen med rundt 30 prosent fra toppnivåene i november.
Produksjonskuttet kan være et nederlag for JDI. Leveransekontrakten om XR ble sett på som avgjørende for å bryte en reg...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%