I samarbeid med CMC Markets
Aqua Bio Technology
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Aqua Bio Technology

Aqua Bio Technology lander ny distribusjonsavtale

Aqua Bio Technology, det norske selskapet som har spesialisert seg på bærekratig bioteknologi til bruk i hudpleieprodukter, melder om en ny avtale med sveitsiske Tanner.
Avtalen gir Tanner eksklusiv rett ti lå distribuere Aqua Bios hudpleieserier Cuvget og Moana i Tyskland, Sveits og Østerrike.
– Dette er en avtale av vesentlig betydning for Aqua Bio Technology som dermed sikrer ny inntektsstrøm fra...Se mer

Røde tall for Aqua Bio Technology

Regnskapet til kosmetikkingrediensselskapet Aqua Bio Technology preges av bortfall av inntekter og kostnader knyttet til et tvistemål med en tidligere amerikansk kunde, ifølge rapporten for første halvår.
Der melder selskapet om inntekter på 8,9 millioner kroner, ned fra 25,1 millioner kroner i tilsvarende periode i fjor.
Resultatet før skatt ble på minus 3,8 millioner kroner mot pluss 3,7 millione...Se mer

Avtalerot gir tap på 12,7 mill for Aqua Bio

Aqua Bio Technology, som produserer ingredienser for bruk i kosmetikk- og hudpleieprodukter, har levert regnskapstall for tredje kvartal.
Det kommer frem av dagens børsmelding at avtalerot på flere fronter har tvunget frem en stor nedskrivning på 50 prosent av varelageret som svekker selskapets resultat med hele 12,7 millioner.
«En kombinasjon av flere faktorer førte til nedskrivningen: En avtale i...Se mer

Aqua Bio Technology fikk medhold i amerikansk domstol

Bioteknologiselskapet Aqua Bio Technology melder at den føderale domstolen i New York har avvist kravet som kom mot selskapet om en midlertidig forføyning fra Access Business Group International.
– Domstolen besluttet også å stille saken i bero i påvente av voldgiftsbehandling, som er den mekanismen for tvisteløsning som partene avtalte i den opprinnelige kontrakten, skriver selskapet.
Ifølge Aqua Bio er dette andre...Se mer

Aqua Bio Technology-styret vil betale 1,50 i utbytte

Aqua Bio Technology, som lager ingredienser til hudpleieprodukter, melder at styret i selskapet foreslår et utbytte på 1,50 kroner per aksje for 2015.
Siste børsdag som inkluderer rett til å få utbetalt utbytte er satt til 8. juni. Selve utbyttet vil bli utbetalt 24. juni, gitt at det godkjennes av generalforsamlingen.

Aqua Bio beskyldt for kontraktsbrudd

Aqua Bio Technology er saksøkt i USA basert på en påstand om kontraktsbrudd knyttet til salg av Aqua Bio Technologys hudpleieprodukter i landet.
Det er Access Business Group International som i forrige uke anla søksmålet, fremgår det i en børsmelding.
Domstolen i New York avviste imidlertid før helgen Access' krav om midlertidig forføyning.
«Før partene kom til enighet om vilkårene for at ABT skulle...Se mer

Inngår samarbeid om «en algebasert teknologi»

Aqua Bio Technology har inngått et samarbeid med det franske selskapet Agrosource for å «kommersialisere en algebasert teknologi». Algene skal brukes til å lage kosmetiske produkter.
Avtalen innebærer ingen betalinger, men Aqua Bio Technology vil stå for testkostnader.

Kjeveortoped flagger i Aqua Bio Technology

Espen Dahl har via aksjeselskapet «Kjeveortoped Espen Dahl AS» rullert en terminkontrakt på 211.400 aksjer i Aqua Bio Technology til en kurs på 17,80 kroner. Den nye forfallskontrakten er nå 16. juni 2016, ifølge en flaggemelding.
Bioteknologiselskapet Aqua Bio Techology er kjent for sine kosmetiske ingredienser basert på marine råstoffer brukt i hudpleieprodukter.
Når terminkontrakten om å kjøpe...Se mer

Solid forbedring for Aqua Bio Technology

Hudpleieselskapet Aqua Bio Technology kan slå i bordet med et solid inntektshopp og svært solide marginer i første kvartal.
Selskapets inntekter økte til 9,1 millioner kroner i første kvartal, opp fra 5,4 millioner i første kvartal i fjor. Brutto driftsresultat ble 5,2 millioner, opp fra 1,2 millioner, hvilket gir en bruttomargin på 57,7 prosent.
Bunnlinjen viser et overskudd på 4,1 millioner, mot e...Se mer

Tar inn Aqua Bio Technology i varmen

Investeringsdirektør Stig Myrseth tar denne uken Aqua Bio Technology, som utvikler kosmetiske hudpleieprodukter, inn i sin Dovre-portefølje.
Myrseth lister opp tre årsaker som gjør at han er positiv til aksjen.
- For det første annonserte selskapet nylig en overraskende aggressiv utbyttepolitikk. Dette kan vanskelig tolkes på noen annen måte enn at ledelsen ser positivt på fremtiden.
- Dernest synes aksjen lavt vu...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%