I samarbeid med CMC Markets
AF Gruppen
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om AF Gruppen

AF Gruppen får Rygge-kontrakt til 130 millioner

AIM Norway innstiller AF Gruppen som entreprenør for bygging av F135 AIM Rygge, som er et nytt og moderne motordepot på Rygge i Østfold.
Dette kommer frem i en børsmelding.
Kontrakten er totalt verdt 130 millioner eksklusivt merverdiavgift. arbeidet starter i mai 2018 og skal være ferdig i august 2019.
– Dette er et viktig oppdrag for vår byggvirksomhet i Østfold. Sammen med kunden ser vi fram til å...Se mer

AF Gruppen skal bygge sportssenter

AF Gruoppen har signert en kontrakt med Lerum for byggingen av et nytt sportssenter med parkeringsfasiliteter utenfor Gøteborg.
Kontrakten har en verdi på rundt 135 millioner svenske kroner.

AF-selskap får utbyggingsoppdrag

AF Gruppen-selskapet LAB Entreprenør har fått i oppdrag fra Profier og Rema å være totalentreprenør for utbyggingen av et prosjekt i Lagunen i Bergen.
Entreprisen har en verdi på rundt 464 millioner kroner.

AF Gruppen skal bygge kaffehus for 250 millioner

AF Gruppen er innstilt som entreprenør av Joh. Johannson Kaffe for bygging av et kaffeforedlingsanlegg i Vestby kommune, opplyser selskapet i en børsmelding.
Anlegget som skal bygges er på 9.450 kvadratmeter, og avtalens verdi er på 250 millioner kroner.
Arbeidet starter januar 2018 og er forventet ferdigstilt i 2019.
Kontrakten avhenger av styregodkjenning hos Joh. Johannson Kaffe AS.

DNB Markets kutter kursmål i eiendomsaksjer

Meglerhuset DNB Markets melder mandag at de ikke gjør noen endringer i sin ukentlige portefølje med anbefalte aksjer.
DNBs analytikere gjør imidlertid en rekke endringer innenfor bygg og anlegg etter at de fleste kvartalsrapportene fra bransjen nå er kommet:
  • Veidekke beholder en Hold-anbefaling, men kursmålet kuttes fra 100 til 98 kroner per aksje. – I Veidekke kompenseres spesielt en svekkelse i det svenske boligmarkedet av høyere ordrereserve innenfor anleggssegmentet, skriver DNB Markets.
  • I Selvaag Bolig nedjusteres kursmålet fra 36 til 32 kroner, mens kursmålet for Solon Eiendom er uendret på 18,50. Begge aksjene har fortsatt en Hold-anbefaling.
  • Når det gjelder AF Gruppen gjentas en salgsanbefaling og et kursmål på 110 kroner (mot fredagens sluttkurs på 130). – AF Gruppen leverte svakere tall enn ventet, men opprettholdt samtidig et utbyttenivå høyere enn inntjening per aksje. Markedets verdsettelse av selskapet ligger over de sammenlignbare aktører, skriver DNB Markets.

Inntektshopp – men svakere på bunnlinjen for AF Gruppen

Entreprenøren AF Gruppen har levert rapporten for tredje kvartal der det kommer frem at selskapet fikk et resultat etter skatt på 177 millioner kroner, ned fra 183 millioner i samme periode i fjor.
Omsetningen var på 3,4 milliarder kroner, opp fra 3,1 milliarder kroner. Det er en vekst på 9,45 prosent.
Driftsresultatet var på 230 millioner kroner, ned fra 270 millioner i samme periode i fjor.
Selskapet kan også melde om en...Se mer

AF Gruppen bygger avløpsrenseanlegg

Entreprenøren AF Gruppen skal stå for ombygging og utvidelse av Ängelholm avløpsrenseanlegg. Kontrakten har en verdi på omtrent 119 millioner svenske kroner.

AF Gruppen utfører en kapitalutvidelse

I forbindelse med salg av aksjer til ansatte har selskapet foretatt en rettet emisjon på 778.888 aksjer til 0,05 kroner til en kurs på 115,80.
I etterkant av emisjonen er antallet aksjer i selskapet 97.961.000.

AF Gruppen dropper fusjon

Entreprenøren AF Gruppen skriver i en børsmelding tirsdag at man skrinlegger en intensjonsavtale med Bundeguppen om overtagelsene av 51 prosent av aksjene i Bundebygg.
«Partene er enige om at vilkårene for en slik avtale ikke lenger er tilstede», skriver selskapet.
Intensjonsavtalen ble rapportert om i september, og var avhengig av en finansiell selskapsgjennomgang og godkjenning fra konkurransemynd...Se mer

AF Gruppen får silikon-kontrakt på 150 millioner

AF Gruppen har landet en avtale med tyske Wacker Chemie AG til en verdi på om lag 150 millioner kroner, skriver selskapet i en børsmelding.
Avtalen gjelder utførelsen av av grunnarbeid og oppføring av ny smelteovn i forbindelse med utvidelsen av Holla Smelteverk på Kyrksæterøra.
Silikonet går til Wackers produksjon av silikon og polysilisium, som brukes blant annet i solceller, datamaskiner og t...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%