I samarbeid med CMC Markets
Aker
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Aker

DNB tar Aker inn i varmen

DNB Markets melder at de denne uken ikke tar ut noen aksjer fra sin portefølje, men at de tar inn Aker.

Kjos flytter inn hos Røkke – Låner gamle Aker-kontorer

Flyselskapet Norwegian flytter midlertidig inn i de gamle Aker Solutions- og Akastor-kontorene på Fornebu. Dermed får Kjell Inge Røkkes Akastor en liten håndsrekning fra Norwegian-sjef Bjørn Kjos.
Akastor har nemlig leid lokalene til 2019, mens de selv har flyttet til Akers nye kontorbygg på Fornebuporten like i nærheten. Norwegian skal leie lokalene mens deres egne kontorer i det gamle Braathens-...Se mer

Aker BP dropper rettsak over Johan Sverdrup-lisensene

Oljeselskapet Aker BP (tidligere kjent som Det norske) vil ikke gå rettens vei i konflikten med Olje- og energidepartementet over eierandelene i Johan Sverdrup-feltet i Nordsjøen.
Det kommer frem i et intervju Aker-sjef og styreleder i Aker BP, Øyvind Eriksen, har gitt til Bloomberg tirsdag, ifølge Hegnar.no.
Eriksen sier at selskapet ikke er interessert i en forlenget rettssak som distraherer og st...Se mer

Verdifall for Aker

Aker melder tirsdag om et fall på 11,5 prosent i den verdijusterte egenkapitalen til 28,8 milliarder kroner i andre kvartal.
Justert for dividende var reduksjonen på 7,9 prosent.
Bakgrunnen for reduksjonen er negativ utvikling for eierpostene i Aker BP og Aker Solutions gjennom perioden.

Norway Royal Salmon og Akers oppdrettseventyr offshore er et skritt nærmere virkelighet

Oppdrettselskapet Norway Royal Salmon (NRS) melder at de og Aker har blitt informert av Fiskeridirektoratet om at konseptet Arctic Offshore Farming er et steg videre i prosessen for å få en endelig tildeling av såkalte utviklingstillatelser.
Det var i mars 2016 at de to selskapene annonserte samarbeidet om å utvikle et konsept for offshore fiskeoppdrett. Mens NRS stiller med fiskekompetansen i pros...Se mer

DN: Ingen forhandlinger om Aker Solutions-salg

Dagens Næringsliv melder at det ikke er noen nærstående transaksjon som inkluderer salg av Aker Solutions.
Dette baserer avisen på manglende informasjon til Oslo Børs og gjennom deres systemer, manglende salgsmandater og opplysninger om at Aker skal ønske seg en fusjon, og ikke et salg.
Aker Solutions-aksjen har kjørt berg- og dalbane tirsdag etter at ryktene rundt et mulig salg av Aker Solutions ha...Se mer

Aker kjøper tilbake en halv milliard i gjeld to år før fristen

Kjell Inge Røkkes Aker skriver i en børsmelding tirsdag at de har informert Nordic Trustee om at de benytter seg av tilbakekjøpsrettigheten i obligasjonslånet Aker07.
Lånet er på 500 millioner og Aker kjøper tilbake gjelden for 104 prosent av pålydende, altså 520 millioner kroner, pluss påløpte renter. Oppgjøret vil finne sted 21. april, ifølge meldingen.
Lånet ble opprinnelig utstedt i januar 2012...Se mer

Torsdag gjennomfører Farstad restruktureringen

Farstad Shipping skriver i en børsmelding at restruktureringen som selskapet er i ferd med å gjennomføre vil bli sluttført på eller omkring torsdag 9. mars.
Når alle emisjonene og gjeldskonverteringene som ligger i den finansielle redningsplanen er gjennomført vil antall aksjer i Farstad øke fra dagens 39 millioner til minst 4,7 milliarder.
Senere skal Farstad Shipping innfusjoneres i Solstad Offsho...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%