I samarbeid med CMC Markets
Aker BP
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Aker BP

Pareto løfter kursmålet for Aker BP til 180 kroner

Pareto Securities forventer høyere oljepriser og økt kontantstrøm for Aker BP, og tror selskapet kan være i stand til å gjøre attraktive oppkjøp.
I en fersk analyse gjentar meglerhuset sin kjøpsanbefaling og løfter kursmålet på Aker BP til 180 kroner fra 160 kroner.
Aker BP-aksjen er ned 1,85 prosent til 148,90 kroner onsdag.
Pareto tror selskapet vil overraske positivt og øke utbyttet før Johan Sver...Se mer

Ny toppkurs for Røkkes oljeaksje

Det Kjell Inge Røkke-kontrollerte oljeselskapet Aker BP dundrer videre på Oslo Børs.
I 11.34-tiden onsdag handles aksjen til 153,20 kroner, hvilket er tidenes høyeste kurs for aksjen.
På Oslo Børs har det vært et eventyrlig år for de som har investert i Røkkes oljeselskapet.
De som eide aksjer i Det norske oljeselskap ved inngangen til året har hatt en kursstigning på hele 177,29 prosent.
Selskapet vokste seg virkelig...Se mer

Aker BP har gjort et oljefunn øst for Frigg-feltet

Oljeselskapet Aker BP (som ble til i høst i forbindelse med fusjonen av Kjell Inge Røkkes Det norske og BPs norske virksomhet) har i forbindelse med boringen av en undersøkelsesbrønn og tre avgrensningsbrønner gjort et oljefunn rundt fire kilometer for Frigg-feltet i Nordsjøen.
Funnet estimeres foreløpig til å inneholde mellom 25,2 og 75,5 millioner utvinnbare fat med olje, ifølge en melding fra Ol...Se mer

Oljefesten fortsetter

Hovedindeksen på Oslo Børs endte dagen med en oppgang på 0,45 prosent, etter helgens nyhet om at Opec og 11 andre land har blitt enig om produksjonskutt.
Og med det har indeksen nok en gang avsluttet rekordhøyt, som den gjorde de tre siste dagene i forrige uke. Hovedindeksen endte i dag på 686,1 poeng, og nærmer seg 700 med stormskritt.
Dagens største fart fikk oljemyggen Questerre, etter at loven...Se mer

Full oljefest på Børsen – Oljemyggen Questerre opp over 60 prosent

Etter helgens nyhet om at Opec og 11 andre land har blitt enige om produksjonskutt skjøt oljeprisen i været mandag morgen. Dermed kommer det heller ikke som en overraskelse at Oslo Børs starter uken med en solid oppgang.
Hovedindeksen starter opp 1,3 prosent. Det bidrar en rekke oljeaksjer til. Hvis man ser bort fra tungvekterne er oljemyggen Questerre opp over 60 prosent fra start. Aksjen tar hel...Se mer

Aker BP skal leie personell fra Ståle Kyllingstad

IKM Consultants AS melder fredag at selskapet har sikret seg en treårig rammeavtale for utleie av personell til oljeselskapet Aker BP.
Aker BP er det nye navnet på oljeselskapet Det norske etter fusjonen med den norske virksomheten til BP i høst.
IKM Consultants leier ut personell til olje- og gassnæringen og har vært operative siden 1979. Selskapet er en del av Ståle Kyllingstads oljeservicekonsern...Se mer

Storbank jekker opp anbefalingen på Aker BP

Deutsche Bank jekker opp anbefalingen på Aker BP til kjøp fra hold og høyner samtidig kursmålet til 160 fra 140 kroner, ifølge Dow Jones Newswires.
Storbanken trekker frem kapitalmarkedsdagen i januar som en anledning der det kan komme mer informasjon om synergiene fra fusjonen mellom Det norske og BP.
Håpet til Deutsche Bank er at oljeselskapet vil fokusere på kostnadskutt og større utbytter.
På den positive siden fremheve...Se mer

Aker BPs første utbytte er snart på vei

Fra og med i dag, tirsdag 29. november, handles aksjen til oljeselskapet Aker BP uten rett til å motta selskapets første utbytte på 0,185 dollar aksjen (1,58 kroner med dagens kurs). Selve utbyttet skal utbetales den 7. desember.
Utbyttet ble annonsert for en måned siden da selskapet la frem sin første kvartalsrapport under nytt navn, etter at man i sommer annonserte fusjonen mellom Akers oljeselsk...Se mer

DNB tror på Opec-kutt - ser 65 dollar fatet neste år

- Vårt hovedscenario er at de økonomiske realitetene for enkelte medlemsland gjør at OPEC på møtet i midten av neste uke tvinger seg selv frem til en enighet om å redusere produksjonen fremover, og videre at Saudi-Arabia vil måtte bidra med opp mot 38 prosent av disse kuttene, skriver DNB Markets i sin morgenrapport.
Dersom dette slår til, tror meglerhuset at oljeprisen vil stige til 65 dollar fate...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%