I samarbeid med CMC Markets
Awilco LNG
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Awilco LNG

Ingen endringer i Dovre-porteføljen

I årets første rapport fra Stig Myrseth og Dovre Forvaltning kommer det frem at det ikke gjøres noen endringer i Dovre-porteføljen denne uken. Dermed består porteføljen fortsatt av: Flex LNG, Borr Drilling, Fjord1, Ekornes, Self Storage Group, Awilco LNG.
– Den italienske presidenten oppløste i romjulen nasjonalforsamlingen og varslet nyvalg 4. mars. Dette valget er en av de viktigste begivenheten...Se mer

Myrseth gjør ingen endringer – ser to doblingskandidater

– Både Flex LNG og Awilco LNG er doblingskandidater på 12–24 måneders sikt. Begge rederiene gir en utmerket eksponering mot den ventede tilstramningen i spotmarkedet, skriver investeringsdirektør i Dovre Forvaltning, Stig Myrseth.
Årsaken til at Myrseth er så positiv til naturgass-frakterne er at etterspørselen etter naturgass i Kina og India eksploderer.
– Dette markerer etter alle solemerker start...Se mer

Rød bunnlinje, men ratene peker i riktig retning for Awilco LNG

Axess-noterte Awilco LNGs inntekter endte på 5,72 millioner dollar i tredje kvartal, dette er et fall sammenlignet med tredje kvartal i fjor, men er betydelig høyere i andre kvartal, takket være økte rater.
Driftsresultat før avskrivninger og rentekostnader (EBITDA) endte på 1,21 millioner dollar, og bunnlinjen endte opp på minus 6,80 millioner dollar.
Gassfraktrederiet ser positivt på fremtiden og...Se mer

Awilco LNG reduserer underskuddet litt

Gassrederiet Awilco LNG fikk et nettounderskudd på 10,1 millioner dollar i andre kvartal. Det var en svak forbedring fra første kvartal da rederiet fikk et nettounderskudd på 10,4 millioner dollar.
Rederiet skriver i kvartalsrapporten at den reforhandlede finansielle leieavtalen med Teekay LNG Partners har effekt fra juli i år. Avtalen gir økt fleksibilitet, lengre løpetid og utsatte bareboat-leier...Se mer

Finansdirektøren i Awilco LNG går av

Gassfraktrederiet Awilco LNG melder at finansdirektør Snorre Schie Krogstad har sagt opp jobben for å «søke andre karrieremuligheter», ifølge en børsmelding.
Selskapet har utpekt Øyvind Ryssdal som ny finansdirektør. Han kommer fra jobben som direktør for finans og revisjon, en jobb han har hatt siden 2012.
Den avtroppende finansdirektøren vil bli værende i selskapet frem til 30. september for å sik...Se mer

Awilco LNG vil hente 250 millioner i emisjon

Etter en gjennomgang av muligheter for å bedre den finansielle situasjonen varsler rederiet Awilco LNG om en omfattende refinansiering.
Dette inkluderer en justert og mer fleksibel avtale med største kreditor, Teekay LNG Partners, og en rettet aksjeemisjon.
Rederiet har hyret ABG Sundal Collier for å gjennomføre emisjonen på 215 millioner kroner, rundt 25 millioner dollar, som er rettet mot eksiste...Se mer

Awilco selger halve flåten

Awilco opplyser at selskapet selger LNG-skipene WilGas og WilEnergy. De to skipene er bygget på 1980-tallet og ligger i såkalt cold storage. Awilco har dermed to skip igjen i porteføljen og har effektivt halvert flåten.
Kjøperen har bedt om å forbli anonym.

Fortsatt rødt for Awilco LNG

Høyere utnyttelsesgrad ga en liten forbedring for Awilco LNG fra andre til tredje kvartal, men bunnlinjen er fortsatt rød.
Selskapets inntekter økte til 7,2 millioner dollar i perioden, opp fra 6,0 millioner i andre kvartal i år. Dette ga et brutto driftsresultat på 2,8 millioner, mot 1,7 millioner. Resultatet etter skatt viser et tap på 7,3 millioner, en forbedring fra 11,7 millioner.
Utnyttelsesgraden på flåten va...Se mer

Innsidekjøp i Awilco LNG

Awilco AS har i dag kjøpt 1.239.580 aksjer i Awilco LNG til en kurs på 4,70 kroner.
Etter kjøpet eier Awilco AS 24.114.080 av aksjene i Awilco LNG, tilsvarende 35,57 prosent av aksjene.
Sigurd E. Thorvildsen og Henrik Fougner, henholdsvis styreformann og styremedlem i Awilco LNG, er henholdsvis styreformann og styremedlem i Awilco AS.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%