I samarbeid med CMC Markets
Awilco LNG
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Awilco LNG

Rød bunnlinje, men ratene peker i riktig retning for Awilco LNG

Axess-noterte Awilco LNGs inntekter endte på 5,72 millioner dollar i tredje kvartal, dette er et fall sammenlignet med tredje kvartal i fjor, men er betydelig høyere i andre kvartal, takket være økte rater.
Driftsresultat før avskrivninger og rentekostnader (EBITDA) endte på 1,21 millioner dollar, og bunnlinjen endte opp på minus 6,80 millioner dollar.
Gassfraktrederiet ser positivt på fremtiden og...Se mer

Awilco LNG reduserer underskuddet litt

Gassrederiet Awilco LNG fikk et nettounderskudd på 10,1 millioner dollar i andre kvartal. Det var en svak forbedring fra første kvartal da rederiet fikk et nettounderskudd på 10,4 millioner dollar.
Rederiet skriver i kvartalsrapporten at den reforhandlede finansielle leieavtalen med Teekay LNG Partners har effekt fra juli i år. Avtalen gir økt fleksibilitet, lengre løpetid og utsatte bareboat-leier...Se mer

Finansdirektøren i Awilco LNG går av

Gassfraktrederiet Awilco LNG melder at finansdirektør Snorre Schie Krogstad har sagt opp jobben for å «søke andre karrieremuligheter», ifølge en børsmelding.
Selskapet har utpekt Øyvind Ryssdal som ny finansdirektør. Han kommer fra jobben som direktør for finans og revisjon, en jobb han har hatt siden 2012.
Den avtroppende finansdirektøren vil bli værende i selskapet frem til 30. september for å sik...Se mer

Awilco LNG vil hente 250 millioner i emisjon

Etter en gjennomgang av muligheter for å bedre den finansielle situasjonen varsler rederiet Awilco LNG om en omfattende refinansiering.
Dette inkluderer en justert og mer fleksibel avtale med største kreditor, Teekay LNG Partners, og en rettet aksjeemisjon.
Rederiet har hyret ABG Sundal Collier for å gjennomføre emisjonen på 215 millioner kroner, rundt 25 millioner dollar, som er rettet mot eksiste...Se mer

Awilco selger halve flåten

Awilco opplyser at selskapet selger LNG-skipene WilGas og WilEnergy. De to skipene er bygget på 1980-tallet og ligger i såkalt cold storage. Awilco har dermed to skip igjen i porteføljen og har effektivt halvert flåten.
Kjøperen har bedt om å forbli anonym.

Fortsatt rødt for Awilco LNG

Høyere utnyttelsesgrad ga en liten forbedring for Awilco LNG fra andre til tredje kvartal, men bunnlinjen er fortsatt rød.
Selskapets inntekter økte til 7,2 millioner dollar i perioden, opp fra 6,0 millioner i andre kvartal i år. Dette ga et brutto driftsresultat på 2,8 millioner, mot 1,7 millioner. Resultatet etter skatt viser et tap på 7,3 millioner, en forbedring fra 11,7 millioner.
Utnyttelsesgraden på flåten va...Se mer

Innsidekjøp i Awilco LNG

Awilco AS har i dag kjøpt 1.239.580 aksjer i Awilco LNG til en kurs på 4,70 kroner.
Etter kjøpet eier Awilco AS 24.114.080 av aksjene i Awilco LNG, tilsvarende 35,57 prosent av aksjene.
Sigurd E. Thorvildsen og Henrik Fougner, henholdsvis styreformann og styremedlem i Awilco LNG, er henholdsvis styreformann og styremedlem i Awilco AS.

Svak flåteutnyttelse for Awilco

Gassfraktrederiet Awilco LNG hadde en flåteutnyttelse andre kvartal på lave 34 prosent, ned fra 67 prosent i foregående kvartal.
Selskapet hadde inntekter på 7,3 millioner dollar og fikk et resultat før skatt på -11,7 millioner dollar. I samme kvartal i fjor lå inntektene på 19,9 millioner dollar og resultatet før skatt på 0,2 millioner dollar.

Awilco LNG selger skip

Awilco LNG har i dag inngått en avtale om salg av sitt LNG-skip WilPower. Salget av skipet vil føre til at Awilco vil regnskapsføre et tap på rundt 3 millioner dollar.
Det opplyses i en melding onsdag.
Skipet ventes overlevert til kjøper i løpet av august, kjøperens identitet opplyses ikke.
WilPower har ligget i opplag siden mai 2013.
Skipet ble bygget i 1983 og har en kapasitet på 125.000 kubikkme...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%