I samarbeid med CMC Markets
African Petroleum Corporation
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om African Petroleum Corporation

Kaster kort i Liberia

African Petroleum Corporation opplyser at to av selskapets produksjonsdelingskontrakter i Liberia har utløpt, og at de ikke kommer til å bli forlenget.
Kontraktene utløp i utgangspunktet i juni, og selskapet har siden forhandlet med myndighetene om nye vilkår. Målet har vært å finne en partner, men den industrielle interessen har vært laber.

Oljeselskap børsvinner på ny avtale

African Petroleum Corporation er dagens vinner i Oslo, med en oppgang på 85 prosent til 1,850 kroner per aksje.
Oppturen finner sted i kjølvannet av at selskapet har annonsert en ny produksjonsdelingskontrakt med Ophir Energy, som omhandler selskapets lisens CI-513 i Elfenbenskysten.
- Vi er veldig fornøyde med å ha signert denne produksjonsdelingskontrakten med Ophir Energy, som bringer med seg men...Se mer

Nok et rødt kvartal for African Petroleum

African Petroleum Corporation har lagt bak seg nok et rødt kvartal. Inntektene falt betydelig sammenlignet med samme periode året før, men redusert aktivitet ga også utslag i lavere utgifter og et mindre tap for perioden.
Selskapets inntekter i årets tredje kvartal endte på 58.000 dollar, ned fra 887.000 dollar i fjorårets tredje kvartal. Bunnlinjen viser et resultat etter skatt på minus 2,2 millio...Se mer

African Petroleum mot delisting i Australia

African Petroleum Corporation planlegger en exit fra børsen i Australia. Dette opplyser selskapet i en melding tirsdag morgen.
Bakgrunnen er at likviditeten er lavere på NSX enn i Oslo, der selskapet har hatt sin primærnotering siden mai 2014. Videre er det et ledd i å kutte de faste kostnadene.
- Styret erkjenner at de nåværende markedsforholdene er utfordrende, at kostnadsreduksjoner er til det be...Se mer

Afrikanske oljejegere blør fortsatt penger

African Petroleum Corporation har fredag sluppet sin rapport for første kvartal. Denne er preget av begrensede inntekter.
Selskapet noterer et tap for perioden på drøyt tre millioner dollar, etter driftsinntekter på 93.000 dollar. Oljeleterne har imidlertid hentet penger gjennom en emisjon i perioden.
Videre jobbes det med å finne en eller flere strategiske partnere. Dette arbeidet har blitt satt t...Se mer

Leteselskap utsteder aksjer

I forbindelse med en reparasjonsemisjon har African Petroleum Corporation utstedt 11,6 millioner nye aksjer og 5,8 millioner opsjoner.
Selskapet har nylig utstedt ytterligere 271,7 millioner aksjer og 135,9 millioner opsjoner i en rettet emisjon.

Oljeselskap henter ytterligere fire millioner

African Petroleum Corporation har gjennomført bokbyggingen i forbindelse med en reparasjonsemisjon av 11.604.331 aksjer. Kursen ble 0,35 kroner per aksje, hvilket gir et proveny på drøyt fire millioner.
De som tegner seg i emisjonen vil også motta én opsjon per annen aksje. Prisen på disse er satt til 0,75 kroner. Opsjonene løper til mars 2017.
Selskapet hentet tidligere i år 95 millioner kroner gje...Se mer

African Petroleum hentet 95 millioner

Oljeselskapet African Petroleum har hentet inn 95 millioner kroner gjennom en rettet emisjon på 271,7 millioner aksjer til en tegningskurs på 0,35 kroner.
Videre vil selskapet gjennomføre en reparasjonsemisjon på 54,3 millioner aksjer til samme tegningskurs. Det vil også følge med en kjøpsopsjon på 75 øre per aksje med varighet i to år for hver tegningsrett man benytter seg av.
Midlene skal brukes til å styr...Se mer

African Petroleums oppkjøp i Liberia utsettes på nytt

African Petroleum melder nå at deres oppkjøp i letelisensen LB-08 i Liberia er utsatt på ny. I en børsmelding forklarer selskapet at selskapet de kjøper andelene av ønsker å skyve på gjennomføringsdatoen med rundt tre måneder til 30. juni.
Årsaken til utsettelsen skal være faktorer som selgeren ikke kontrollerer, ifølge meldingen.
African Petroleum har uttalt at lisensen inneholder to milliarder fat...Se mer

Underskuddet krymper i African Petroleum

Aksje NM-favoritten African Petroleum Corporation melder om et resultat etter skatt på minus 5,7 millioner dollar. Dette er langt bedre enn samme kvartal 2013, da kvartalet ble gjort opp med et underskudd på 41 millioner dollar. 

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%