I samarbeid med CMC Markets
African Petroleum Corporation
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om African Petroleum Corporation

Underskuddet krymper i African Petroleum

Aksje NM-favoritten African Petroleum Corporation melder om et resultat etter skatt på minus 5,7 millioner dollar. Dette er langt bedre enn samme kvartal 2013, da kvartalet ble gjort opp med et underskudd på 41 millioner dollar. 

Ramler etter gjennomført emisjon

Oljeselskapet African Petroleum Corporation har hentet inn 95,1 millioner kroner til gjennom utstedelse av 271,7 millioner nye aksjer til en tegningskurs på 0,35 kroner per aksje.
Selskapet planla å hente inn 115 millioner kroner, og de resterende beløpet vil rettes mot retail-investorer.
Handelen i aksjen er nå i gang igjen og aksjen faller 10 prosent til 0,49 kroner.

Utvider emisjonstidsfristen og forlengelser børspausen

African Petroleum Corporation har forlenget fristen i selskapets pågående emisjon fra i dag kl 10.00 til i dag klokken 13.00.
Dette skjer på bakgrunn av at man må få bekreftet noen ytterligere tegningsordre i emisjonen, i hovedsak fra britiske institusjonelle investorer.
Børspausen i aksjen blir derfor forlenget.

Oljemygg går rett til topps i Aksje-NM

Forrige uke var svært preget av små oljeselskaper, eller oljemygger i Aksje-NM. Spesielt ett selskap gjorde stor forskjell blant deltagernes porteføljer, nemlig African Petroleum Corporation som mandag er opp 63,16 prosent på Oslo Børs.
I løpet av forrige uke steg selskapet 181,82 prosent, men er fortsatt langt unna toppnoteringen i mai 2014.

Oljemygg til værs på nye oljetall

Mens de fleste oljeaksjene på Oslo Børs er i rødt mandag, skyter det lille uavhengige oljeselskapet African Petroleum til værs med en oppgang på nesten 24 prosent.
Det skjer etter at selskapet kom med oppdaterte ressursanslag for lisensene sine i Liberia og Elfenbenkysten, der porteføljen tilsammen ble oppjustert av et innleid konsulentbyrå med 58 prosent til 1,1 milliard fat.
Oljeprisen har forøvrig falt v...Se mer

African Petroleum skrur opp ressursanslagene

Oljeselskapet African Petroleum melder nå om oppdaterte ressursanslag på lisenser de eier i Liberia og Elfenbenkysten. Beregningene er ifølge selskapet gjort av uavhengige oljekonsulenter i selskapet ERC Equipoise:
*Netto risikojustert anslag for lisensene CI-513 og CI 509 i Elfenbenkysten er 456 millioner fat olje, opp 118 prosent fra anslaget i april i fjor.
* Det samme anslaget for lisensene LB-0...Se mer

Oljeselskapene ryster toppen i Aksje-NM

Oljeprisen er på full fart oppover, noe som er svært godt nytt for deltagerne med oljemygger i porteføljen. I løpet av kort tid har blant annet African Petroleum Corporation med 20 prosent. Investering i selskapet og i giganten Seadrill sendte Dag Skjellaug rett opp i tet i konkurransen.
Også InterOil Exploration and Production som flere deltagere har hastet seg på denne uken fortsetter å stige og...Se mer

Fortsatt underskudd for African Petroleum

African Petroleum Corporation melder fredag om en liten økning i inntektene i tredje kvartal, og selskapet har mer enn halvvert underskuddet.
Oljeselskapets driftsinntekter beløp seg til 887.000 dollar i perioden, mot 754.000 dollar i tredje kvartal i fjor. Bunnlinjen viser et underskudd på 4,1 millioner dollar, mot 10,2 millioner i tredje kvartal 2013.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%