I samarbeid med CMC Markets
Aqualis
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Aqualis

Oslo Børs fredag: Ventes ned fra start

I morgentimene fredag, så vi tall fra andre kvartal bli sluppet fra XXL, Scatec Solar og Aqualis. XXL leverer igjen under forventningene, Scatec viser til et godt andre kvartal med økning av inntekter og resultat og Aqualis viser til et positivt resultat og snur fra fjorårets negative andre kvartal.
Nettmegleren Netfonds ser for seg at Børsen i dag åpner ned 0,23 prosent, etter at den torsdag endt...Se mer

Aqualis med positivt resultat

Driftsinntektene til Aqualis gikk ned til 7,3 millioner dollar (4 millioner kroner) i andre kvartal 2017. I fjor var driftsinntektene på 8,2 millioner dollar (65,9 millioner kroner).
Energikonsulentselskapet viser til et driftsresultat før skatt på 0,4 millioner dollar (3,2 millioner kroner) og var en oppgang fra tapet i fjor på 0,8 millioner dollar (6,4 millioner kroner).
Administrerende direktør i sel...Se mer

Aqualis tynges av svekkelsen i olje- og gassektoren

Energikonsulentselskapet Aqualis fikk lavere inntekter i fjerde kvartal, som følge av svekkelse i markedsforholdene i olje- og gassektoren, spesielt i Nordsjøen, ifølge kvartalsrapporten fredag.
For kvartalet falt inntektene til 6,2 millioner dollar fra 8,8 millioner dollar i tilsvarende periode året før, mens resultatet før skatt ble bedret til minus 0,5 million dollar fra minus 1,3 millioner doll...Se mer

Dovre dumper Bonheur og slipper Aqualis inn i porteføljevarmen

Stig Myrseth og Dovre Forvaltning skriver i en rapport mandag at de gjør et par endringer i Dovreporteføljen.
De tar inn energikonsulentselskapet Aqualis og kaster ut Bonheur.
Aksjene som blir værende i porteføljen er DNB, Storebrand, DNO, Jinhui Shipping og B2 Holding.
Stig Myrseth i Dovre skriver i rapporten at det er særlig tre forhold som frister når det kommer til Aqualis:
– For det første har Aqualis,...Se mer

Aqualis har vunnet storkontrakt med Siemens

Aqualis Offshore, som spesialiserer seg på å levere ingeniør- og fagekspertise til offshore-, energi- og fornybarselskaper, melder at selskapet har vunnet en rammekontrakt med Siemens.
Avtalen er inngått med Siemens Wind Power AS, et datterselskap av Siemens, og innebærer at Aqualis skal bistå med en rekke ingeniørtjenester som er nødvendig i forbindelse med installasjonen av vindmølleprosjekter ti...Se mer

Svakere resultater for Aqualis: Motgang for solsatsingen

Energikonsulentselskapet Aqualis slapp torsdag tall som viste en nedgang i omsetning og resultater.
Selskapets omsetning falt fra 11,4 til 8,2 millioner dollar i andre kvartal, sammenlignet med samme tid i fjor. Driften gikk 800.000 dollar i minus, mot null på samme tid i fjor.
Selskapet hadde en stabil ordrereserve på 10 millioner dollar, om lag det samme som ved starten av året, men dette er likev...Se mer

Aqualis utfordres av tøft olje- og gassmarked

Aqualis annonserer tirsdag morgen sine resultater for første kvartal. Selskapet tilbyr marine- og ingeniørtjenester globalt til offshore olje- og gassindustrien, samt innenfor offshore fornybar energi.
Selskapets inntekter endte på 6,9 millioner dollar i første kvartal, mot 11,4 millioner dollar i samme kvartal ett år tidligere. Det er en nedgang på nesten 40 prosent. Driftsresultatet (EBIT) kommer...Se mer

Utfordrende marked for Aqualis

Aqualis annonserte torsdag morgen sine resultater for fjerde kvartal. Selskapet tilbyr marine- og ingeniørtjenester globalt til offshore olje- og gassindustrien, samt innenfor offshore fornubar energi.
Selskapets inntekter endte på 8,8 millioner dollar i fjerde kvartal, mot 10,6 millioner dollar i samme kvartal ett år tidligere. Det er en nedgang på 17,5 prosent. Selskapet skriver at nedgangen skyl...Se mer

Spetalen-selskap mister finansdirektør

Finansdirektør Christian Opsahl har sagt opp sin stilling i Aqualis, ifølge en børsmelding.
Han skal stå i stillingen frem til 31. desember, men vil være tilgjengelig for selskapet frem til en ny finansdirektør er ansatt.
Ifølge meldingen er oppsigelsen begrunnet med at han ønsker å forfølge muligheter utenfor selskapet Øystein Stray Spetalen er stor aksjonær.

Aqualis satser på solenergi

Aqualis har kjøpt en eierandel på 49,9 prosent av Adler Solar, et selskap som leverer ingeniørtjenester til solenergiindustrien.
Kjøpet ble opprinnelig varslet den 2. september.
Aqualis har også opsjon på ytterligere 10,1 prosent av aksjene i selskapet. Eieren av de øvrige aksjene vil da kunne selge det resterende til Aqualis innen to år til en pris som er 50 prosent høyere enn kjøpsprisen nå.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%