I samarbeid med CMC Markets
Archer
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Archer

Styreleder trekker seg fra Archer

Styreleder Ørjan Svanevik i oljeserviceselskapet Archer trekker seg fra styret, ifølge en melding fra selskapet.
Der skriver Archer at styret vil takke Svanevik for innsatsen, og at det vil velges en ny leder av styret.
Archer har virksomhet i 19 land og mer enn 5.000 ansatte. Selskapet leverer bore- og brønntjenester.

Bedring på driften fra Archer

Oljeserviceselskapet Archer melder om inntekter på 212,3 millioner dollar i årets tredje kvartal, litt opp fra 209,2 millioner dollar i andre kvartal.
I samme periode steg brutto driftsresultat (EBITDA) til 17,8 fra 15,7 millioner dollar, mens resultatet før skatt falt til minus 9 millioner dollar fra pluss 106 millioner (foregående kvartal var preget av en positiv finansiell effekt på 109,8 milli...Se mer

Spørsmål

Anonym: Archer har sagt at de har funnet en løsning på gjeldsproblemene sine og aksjen fortsetter å stige sakte men sikkert i verdi. Tror du dette kommer til å fortsette?

Anders Park Framstad:
Hei! Archer restrukturerte jo tidligere i år, og har etter dette blitt en analytikerfavoritt (fem av syv anbefalinger er kjøp, ifølge Factset). Hvorvidt aksjen vil stige videre, avhenger nok i stor grad av at den forventede bedringen i markedsforholdene vedvarer. Spørsmål om hva noteringen av Quintana (kom inn separat her i aksjelive) vil ha å si for Archer-verdsettelsen tenker jeg avhenger av vil...Se mer

Archer-investering sikter mot børs

Quintana Energy Services, der det børsnoterte brønnselskapet Archer har en eierandel på 36 prosent, har søkt om børsnotering i New York.

Repsol fornyer viktig kontrakt med Archer – Sikrer selskapet betydelige inntekter

Oljeserviceselskapet Archer melder at de har blitt tildelt en kontrakt med Repsol Norge for plugging av brønner på norsk sokkel. I tillegg til de fire årene som er faste i kontrakten, har Repsol opsjoner på å forlenge den i opptil tre runder à to år.
Selskapene vil ikke opplyse hva kontrakten er verdt. Archer skal levere bore- og vedlikeholdstjenester, ingeniørarbeid og verktøyleie.
Ved at kontrakten fornyes sikr...Se mer

Børsen ser fortsatt rødt

Etter en drøy time ut i fredagens handel ser man hovedindeksen ned 0,63 prosent.
Oljeserviceselskapet Archer er nå ned 2,55 prosent. Ved åpning steg aksjen 2,98 prosent etter at selskapet la frem tall for andre kvartal i morgentimene fredag.
Kongsberg Automotive la også frem fredag morgen kvartalstall som viste til et sterke resultat enn fjorårets, og aksjen er i skrivende stund opp 1,00 prosent p...Se mer

Archer-aksjen snur til nedgang

Aksjen til oljeserviceselskapet Archer steg først etter å ha offentliggjort sitt siste kvartalsregnskap fredag morgen.
I tidlig handel steg aksjen med 50 øre til 12,25 kroner. Men jubelen har stilnet og aksjen handles i 9.44-tiden til 11,40 kroner hvilket er ned 2,98 prosent fra torsdagens sluttkurs på Oslo Børs.

Oslo Børs faller fra start

Pilene peker stort sett nedover fra start på Oslo Børs. Etter et par minutters handel er Hovedindeksen ned med 0,32 prosent.
Oljeserviceselskapet Archer stiger 2,98 proesnt etter å ha fremlagt kvartalsregnskap tidligere fredag.
Statoil krabber opp 0,14 prosent i tidlig handel.
Påden andre siden trekker Telenor og Norsk Hydro hovedindeksen ned med kursfall på henholdsvis 1,14 og 1,34 prosent.

Archer øker omsetningen fra første kvartal, men ligger bak fjoråret

Oljeserviceselskapet Archer leverte i andre kvartal et driftsresultat før avskrivning og andre poster (EBITDA) på 15,7 millioner dollar, ikke medregnet restruktureringskostnader på 2,8 millioner dollar.
Resultat etter skatt endte på 112,9 millioner dollar. Dette er en betydelig oppgang fra tilsvarende kvartal i fjor, da selskapet gikk med et underskudd på 45,2 millioner dollar, og drevet av en gevi...Se mer

Swedbank satser på Archer

Meglerhuset Swedbank skriver i en fersk oppdatering at de går inn med en kjøpsanbefaling på oljeserviceselskapet Archer, et selskap der John Fredriksen er største aksjonær. Swedbank har et kursmål på 21 kroner aksjen, mer enn det dobbelte av mandagens kurs på 9,46 kroner.
Aksjen er forøvrig opp 4,4 prosent siden børsåpning.
– Etter restruktureringen 17. februar har Archer nå det nødvendige finansie...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%