I samarbeid med CMC Markets
Archer
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Archer

Archer-investering sikter mot børs

Quintana Energy Services, der det børsnoterte brønnselskapet Archer har en eierandel på 36 prosent, har søkt om børsnotering i New York.

Repsol fornyer viktig kontrakt med Archer – Sikrer selskapet betydelige inntekter

Oljeserviceselskapet Archer melder at de har blitt tildelt en kontrakt med Repsol Norge for plugging av brønner på norsk sokkel. I tillegg til de fire årene som er faste i kontrakten, har Repsol opsjoner på å forlenge den i opptil tre runder à to år.
Selskapene vil ikke opplyse hva kontrakten er verdt. Archer skal levere bore- og vedlikeholdstjenester, ingeniørarbeid og verktøyleie.
Ved at kontrakten fornyes sikr...Se mer

Børsen ser fortsatt rødt

Etter en drøy time ut i fredagens handel ser man hovedindeksen ned 0,63 prosent.
Oljeserviceselskapet Archer er nå ned 2,55 prosent. Ved åpning steg aksjen 2,98 prosent etter at selskapet la frem tall for andre kvartal i morgentimene fredag.
Kongsberg Automotive la også frem fredag morgen kvartalstall som viste til et sterke resultat enn fjorårets, og aksjen er i skrivende stund opp 1,00 prosent p...Se mer

Archer-aksjen snur til nedgang

Aksjen til oljeserviceselskapet Archer steg først etter å ha offentliggjort sitt siste kvartalsregnskap fredag morgen.
I tidlig handel steg aksjen med 50 øre til 12,25 kroner. Men jubelen har stilnet og aksjen handles i 9.44-tiden til 11,40 kroner hvilket er ned 2,98 prosent fra torsdagens sluttkurs på Oslo Børs.

Oslo Børs faller fra start

Pilene peker stort sett nedover fra start på Oslo Børs. Etter et par minutters handel er Hovedindeksen ned med 0,32 prosent.
Oljeserviceselskapet Archer stiger 2,98 proesnt etter å ha fremlagt kvartalsregnskap tidligere fredag.
Statoil krabber opp 0,14 prosent i tidlig handel.
Påden andre siden trekker Telenor og Norsk Hydro hovedindeksen ned med kursfall på henholdsvis 1,14 og 1,34 prosent.

Archer øker omsetningen fra første kvartal, men ligger bak fjoråret

Oljeserviceselskapet Archer leverte i andre kvartal et driftsresultat før avskrivning og andre poster (EBITDA) på 15,7 millioner dollar, ikke medregnet restruktureringskostnader på 2,8 millioner dollar.
Resultat etter skatt endte på 112,9 millioner dollar. Dette er en betydelig oppgang fra tilsvarende kvartal i fjor, da selskapet gikk med et underskudd på 45,2 millioner dollar, og drevet av en gevi...Se mer

Swedbank satser på Archer

Meglerhuset Swedbank skriver i en fersk oppdatering at de går inn med en kjøpsanbefaling på oljeserviceselskapet Archer, et selskap der John Fredriksen er største aksjonær. Swedbank har et kursmål på 21 kroner aksjen, mer enn det dobbelte av mandagens kurs på 9,46 kroner.
Aksjen er forøvrig opp 4,4 prosent siden børsåpning.
– Etter restruktureringen 17. februar har Archer nå det nødvendige finansie...Se mer

Spørsmål

Anonym: Hei, er det noen som forstår seg på Archer? Børsmelding om potensiell kontraktsverdi på 6 milliarder NOK for Argentina delen av selskapet den 10. Mai i år. Etter dette har aksjen kun hatt en retning, stabilt rett nedover. Omkring 30% ned.

Anders Park Framstad:
Hei! Har ikke noe entydig svar på dette, men oljeprisen og oljeprisutsiktene er nok av betydning:...Se mer
brt
Infront

Pareto bytter ut 7 av 10 aksjer

Analyseavdelingen i meglerhuset Pareto gjør store endringer i modellporteføljen sin etter å ha gått på en liten oljesmell i mai måned:
Modellporteføljen falt med 2,69 prosent i mai, mens referanseindeksen, som er Hovedindeksen, steg 1,82 prosent i perioden.
Nedgangen i mai bidro til at Paretos modellportefølje siden nyttår er ned 1,2 prosent totalt sett, mens Hovedindeksen på Oslo Børs er opp 3,9 pr...Se mer
Paretos modellportefølje mot Hovedindeksen
Illustrasjon: Pareto Securities

Archer-rally etter hektisk nyhetsmorgen

Oslo Børs faller marginalt fra start onsdag morgen. Hovedindeksen er ned 0,1 prosent til 718,76 poeng etter et par minutters handel.
Det har vært en usedvanlig hektisk morgen, med slipp av en rekke kvartalsresultater og andre nyheter både på selskaps- og makrofronten. Den interesserte leser oppfordres til å scrolle seg nedover her i aksjelive, men jeg skal forsøke å oppsummere det viktigste:
Brønnselskapet Archer har meld...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%