I samarbeid med CMC Markets
Arcus
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Arcus

Edruelig første kvartal for Arcus

Arcus fikk inntekter på 493,5 millioner kroner i første kvartal, ned fra 532,6 millioner kroner i tilsvarende periode i fjor.
Samtidig var brutto driftsresultat (EBITDA) lite endret på rundt 21 millioner kroner, mens underskuddet før skatt ble redusert til 1,4 fra 15,1 millioner kroner.
I kvartalsrapporten skriver Arcus at markedsforholdene er vanskelige. Spesielt pekes det på at lavere generelt sa...Se mer

Brennevin i vinden på Oslo Børs - Statoil tynget

Oslo Børs åpnet uken relativt flatt, med en nedgang på marginale 0,05 prosent til 703,56 poeng mandag.
Omsetningslisten ble toppet av Arcus, der Stein Erik Hagens Canica har kjøpt ut Ratos og blitt største aksjonær. Aksjen stiger 2,11 prosent til 48,4 kroner per aksje.
Den fremste bidragsyteren i negativ forstand var Statoil, som falt 0,74 prosent til 148,3 kroner per aksje. I motsatt retning trakk...Se mer

Spørsmål

Anonym: Lønner det seg å kjøpe i Arcus nå?

Anders Park Framstad:
Hei! Vi gir dessverre ikke investeringsråd. Tre av tre analytiker ligger dog inne med kjøpsanbefaling på denne, kursmål 51 kroner.

Ny teknologi møter gammel tradisjon

Tek-selskapet Thinfilm skal levere smarte etiketter til Arcus' Linie Akevitt. Selskapets Speedtap skal føre akevitten tettere på kundene.
Akevitt
ThinFilm

Spørsmål

Anonym: Arcus bryter bra opp en sidelengs trend i dag. Er det noe spesiell årsak til det?

Anders Park Framstad:
Hei! Har ikke sett noe spesielt siden kvartalsrapporteringen, men dette er ikke en aksje vi følger spesielt tett.

Arcus bestiller smarte akevittetiketter av ThinFilm

Teknologiselskapet ThinFilm melder at alkoholprodusenten og -distributøren Arcus har valgt selskapets NFC-etikketter for å få bedre kontakt med kundene.
I første omgang skal etikkettene prøves ut på en serie med Linie Aquavit fra andre kvartal. Etikettene kan blant annet leses av trådløst med en rekke smarttelefoner og gi informasjon om flasken og innholdet.
Dette er første gang Arcus blir kunde ho...Se mer

Underskudd for Arcus

Brennevinsprodusenten Arcus hadde stabile inntekter og driftsresultat i fjerde kvartal, men finansielle poster og skatt gjorde at det ble røde tall helt nederst i regnskapet.
Resultatet etter skatt ble på minus 14,5 millioner kroner av et driftsresultat på 102,8 millioner og totale inntekter på 811,4 millioner kroner.
I tilsvarende kvartal året før var resultatet etter skatt, driftsresultatet og in...Se mer

Hagen med større appetitt Arcus

Stein Erik Hagens Canica har kjøpt 2,95 millioner aksjer i Arcus.
Canica eier etter dette 6,88 millioner aksjer i selskapet, tilsvarende en eierandel på 10,11 prosent.
Arcus er Norges største brennevinsprodusent og gikk på børs på tampen av fjoråret.

Stein-Erik Hagen ringer julen inn med akevittinvestering

Stein-Erik Hagen kjøper seg nå opp i Arcus, kort tid etter at selskapet gikk på børs denne høsten. Arcus er en stor produsent og distributør av akevitt og andre alkoholprodukter.
Ifølge flaggemeldingen har Hagens investeringsselskap Canica AS kjøpt 1,48 millioner aksjer mandag, noe som øker eierandelen til 5,56 prosent (3,78 millioner aksjer). Med dagens kurs har Hagen investert om lag 65 millioner...Se mer

Arcus-aksjen debuterer litt opp: Oljeprisen fortsetter å gi Oslo Børs medvind

Hovedindeksen starter dagen opp 0,6 prosent, og torsdag var det Arcus som fikk gleden av å ringe i børsbjellen da handelen åpnet klokken 09:00.
Selv om stemningen utvilsomt er god på Børsen når alkoholkonsernet Arcus nå er blitt med, så ligger ganske nærme noteringskursen på 43 kroner. Like etter start lå den en kort stund på 44,80 kroner, men falt etterhvert tilbake til 43,20. Så langt er aksjen o...Se mer
Arcus fikk ringe i børsbjellen torsdag
Asgeir Aga Nilsen

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%