I samarbeid med CMC Markets
Atea
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Atea

Folketrygdfondet kjøper i Atea

Folketrygdfondet har kjøpt 15.000 aksjer i Atea, og eier etter dette drøyt 10,66 millioner aksjer i selskapet. Dette tilsvarer en eierandel på 10,01 prosent.

Motvind fra kronekursen for Atea

IT-selskapet Atea må se inntektene svekkes noe i andre kvartal, men lavere kostnader bidrar til at overskuddet øker.
En sterkere norsk krone målt mot andre nordiske valutaer påvirket inntektene negativt med 1,5 prosent sammenlignet med i fjor, skriver selskapet.
Omsetningen endte på 8,41 milliarder kroner, ned fra 8,44 milliarder i tilsvarende periode i fjor, mens driftsresultatet økte til 125 fra...Se mer

Atea vinner Hurtigruten-kontrakt på «flere hundre millioner»

IT-selskapet Atea melder at de har vunnet en kontrakt med Hurtigruten som er verdt «flere hundre millioner» kroner i løpet av av de tre årene kontrakten løper. Ifølge Atea er det også opsjoner som gir mulighet for forlengelse.
Kontrakten innebærer at Atea blir totalleverandør av drifts- og skytjenester for Hurtigrutens skip og kontorer. Atea skal også levere maskinvare til rederiet.
– I et marked som hele tiden...Se mer

Atea valgte Telenor-nettet for mobilsatsingen

IT-selskapet Atea skal starte med mobilvirksomhet og har valgt Telenor som nettleverandør, ifølge bransjebladet Inside Telecom.
Dermed kan Telenor notere seg nok en seier i grossistmarkedet på kort tid. Fjordkraft valgte også Telenor for sin nyoppstartede mobilvirksomhet. Tidligere har Telia sikret seg en rekke kunder i grossistmarkedet på bekostning av Telenor.
Både Get og Chili har valgt Telia, o...Se mer

Bedre resultat og omsetning for Atea

IT-infrastrukturselskapet Atea leverer en omsetning på 7,360 milliarder kroner første kvartal. Det er 1,6 prosent høyere enn samme periode i fjor.
En sterkere norske krone relativt til andre nordiske valutaer hadde en negativ omsetningseffekt på 5 prosent, sammenlignet med i fjor.
Driftsresultatet (EBITDA) endte på 199 millioner kroner, opp 3,1 prosent fra i fjor. Resultat før skatt steg med 23,4 pr...Se mer

Atea fornyer norsk storkontrakt

Atea Norge har inngått kontrakt med fylkene Buskerud, Telemark og Vestfold samt 24 kommuner.
Ifølge en børsmelding er kontrakten en fornyelse.
Den har et estimert økonomisk omfang på 85 millioner kroner.

Tidligere Netcom-sjef inn i Atea

IT-selskapet Atea melder at de har ansatt August Baumann for direktør for forretningsutvikling, distribusjon, støttefunksjoner og konsernprosjekter.
Baumann er mest kjent for jobben som sjef i NetCom (senere Telia) fra 2005 til 2014. Han var direktør for HR og finans i samme selskap fra 1999 til 2005.
Baumann har også erfaring fra Viag Interkom i Tyskland og har siden 2014 jobbet som konsulent. Han...Se mer

Spørsmål

Martin Telle: Er det noen nyheter med Atea i dag? Vet det hva som gjør at den er ca. 4% ned, og hadde en dipp på mer enn 10% ca 09:26?

Johann Sundberg:
Jeg har ikke registrert noen spesielle nyheter om Atea i dag som kan forklare kursnedgangen. Imidlertid skriver våre kolleger i Hegnar.no at TDN Finans skriver at Danske Bank Markets har nedjustert sin anbefaling fra kjøp til hold.

Odin-fond øker i Atea

Fond forvaltet av Odin Forvaltning har kjøpt 801.194 aksjer i it-selskapet Atea, ifølge en børsmelding.
Etter dette eier fondenes samlede eierandel kommet opp i 5,17 prosent, noe som utløser flaggeplikt.

Frafaller siktelse mot Atea-topp

IT-selskapet Atea meldte i helgen at anklagene mot deres sjef i Danmark, Morten Felding, er frafalt. Hovedanklagen mot Felding skal ha vært at han ikke stanset en omstridt reise til Dubai, men påtalemyndigheten skal nå ha gått bort fra dette.
- Siden sommeren 2015 har Morten Felding vært sentral i vårt eget arbeid og vårt samarbeid med det danske politiet i etterforskningen av hvordan enkelte tidli...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%