I samarbeid med CMC Markets
Atea
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Atea

Atea valgte Telenor-nettet for mobilsatsingen

IT-selskapet Atea skal starte med mobilvirksomhet og har valgt Telenor som nettleverandør, ifølge bransjebladet Inside Telecom.
Dermed kan Telenor notere seg nok en seier i grossistmarkedet på kort tid. Fjordkraft valgte også Telenor for sin nyoppstartede mobilvirksomhet. Tidligere har Telia sikret seg en rekke kunder i grossistmarkedet på bekostning av Telenor.
Både Get og Chili har valgt Telia, o...Se mer

Bedre resultat og omsetning for Atea

IT-infrastrukturselskapet Atea leverer en omsetning på 7,360 milliarder kroner første kvartal. Det er 1,6 prosent høyere enn samme periode i fjor.
En sterkere norske krone relativt til andre nordiske valutaer hadde en negativ omsetningseffekt på 5 prosent, sammenlignet med i fjor.
Driftsresultatet (EBITDA) endte på 199 millioner kroner, opp 3,1 prosent fra i fjor. Resultat før skatt steg med 23,4 pr...Se mer

Atea fornyer norsk storkontrakt

Atea Norge har inngått kontrakt med fylkene Buskerud, Telemark og Vestfold samt 24 kommuner.
Ifølge en børsmelding er kontrakten en fornyelse.
Den har et estimert økonomisk omfang på 85 millioner kroner.

Tidligere Netcom-sjef inn i Atea

IT-selskapet Atea melder at de har ansatt August Baumann for direktør for forretningsutvikling, distribusjon, støttefunksjoner og konsernprosjekter.
Baumann er mest kjent for jobben som sjef i NetCom (senere Telia) fra 2005 til 2014. Han var direktør for HR og finans i samme selskap fra 1999 til 2005.
Baumann har også erfaring fra Viag Interkom i Tyskland og har siden 2014 jobbet som konsulent. Han...Se mer

Spørsmål

Martin Telle: Er det noen nyheter med Atea i dag? Vet det hva som gjør at den er ca. 4% ned, og hadde en dipp på mer enn 10% ca 09:26?

Johann Sundberg:
Jeg har ikke registrert noen spesielle nyheter om Atea i dag som kan forklare kursnedgangen. Imidlertid skriver våre kolleger i Hegnar.no at TDN Finans skriver at Danske Bank Markets har nedjustert sin anbefaling fra kjøp til hold.

Odin-fond øker i Atea

Fond forvaltet av Odin Forvaltning har kjøpt 801.194 aksjer i it-selskapet Atea, ifølge en børsmelding.
Etter dette eier fondenes samlede eierandel kommet opp i 5,17 prosent, noe som utløser flaggeplikt.

Frafaller siktelse mot Atea-topp

IT-selskapet Atea meldte i helgen at anklagene mot deres sjef i Danmark, Morten Felding, er frafalt. Hovedanklagen mot Felding skal ha vært at han ikke stanset en omstridt reise til Dubai, men påtalemyndigheten skal nå ha gått bort fra dette.
- Siden sommeren 2015 har Morten Felding vært sentral i vårt eget arbeid og vårt samarbeid med det danske politiet i etterforskningen av hvordan enkelte tidli...Se mer

Rekordkvartal for Atea

IT-selskapet Atea slapp onsdag resultatene for fjerde kvartal og kan skryte av en sterk slutt på året.
– Atea avsluttet et rekordsterkt 2016 med et rekordhøyt fjerde kvartal. Alle finansielle nøkkelmål bedret seg, og mest merkbart var EBITDA (brutto driftsresultat før avskrivninger, journ.anm.) som steg 21,6 prosent og EBIT (resultat før skatt, journ.anm.) som steg 42,1 prosent mot fjoråret, sier k...Se mer

Atea leverer dataløsninger til nordnorske kommuner

Atea har skrevet kontrakt med Bodø og 11 andre nordnorske kommuner som kan sikre bedriften opptil 300 millioner kroner i inntekter de neste seks årene.
Avtalen om leveranse av datainfrastruktur og tjenester løper over fire år, med opsjon på to års forlengelse, og har en verdi på opp til 50 millioner kroner årlig.
Det skriver selskapet i en melding.

Atea-selskap år millionkontrakt

Axcess, et datterselskap av Atea Danmark, har signert en rammeavtale for levering av nettverkskomponenter og relaterte produkter og tjenester til den danske staten.
Avtalen er på to år med opsjon på ytterligere to år, og har en estimert årlig verdi på 125 millioner danske kroner.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%