I samarbeid med CMC Markets
Avocet Mining
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Avocet Mining

Avocet suspenderer arbeidere - kan få penger snart

Avocet Mining oppdaterer markedet på to fronter onsdag morgen:
I Guinea har det vært regulatorisk utvikling som gjør at selskapet venter at en utbetaling på fire millioner dollar i Tri-K-prosjektet kan finne sted på kort varsel.
Videre meldes det at en restukturering i Burkina Faso fører til driftsutfordringer i Inata-gruven, hvilket har medført at mesteparten av arbeiderne har blitt suspendert.

Avocet Mining ber om aksjepause: Skylder på forsinket revisor

Gruveselskapet Avocet Mining melder tirsdag morgen at de har bedt London Stock Exchange og Oslo Børs om å stanse handelen i aksjen umiddelbart, som følge av at selskapet ikke har offentliggjort årsraport og regnskap for 2016 innen fristen på fire måneder etter nyttår.
– Årsaken til forsinkelsen i offentliggjøringen av regnskapsrapportene er tiden det tar for konsernets revisor, Grant Thornton, å fu...Se mer

Ny sjef skal lede Avocet Minings refinansiering

Gullgruveselskapet Avocet Mining, som er aktive i Vest-Afrika, melder om at Boudewijn Wentink er utnevnt som ny konsernsjef og Yolanda Bolleurs blir ny finansdirektør.
Han er tidligere finans- og juridisk direktør i tsjekkiske New World Reources plc, og får jobben med å gjennomføre selskapets restrukturering og refinansiering, opplyser Avocet Mining.
Tidligere konsernsjef David Cather blir i selskap...Se mer

Avocet vil forlenge levetiden til gruve

Avocet Mining melder torsdag at selskapet søker 11 til 14 millioner dollar i finansiering for å utvide levetiden til Inata-gruven.
Man ønsker å forlenge levetiden til fjerde kvartal 2019 og vil gjennomføre tre sattelitutbygginger som eventuelt vil øke ressursanslaget i gruven.

Lavere gullproduksjon for Avocet

Gruveselskapet Avocet Mining produserte 13.177 unser gull i fjerde kvartal, ned fra 17.694 unser i tredje kvartal, ifølge en børsmelding torsdag.
Produksjonsnedgangen forklares med et avbrudd i gruvedriften i en periode på fire uker.
Det skjedde etter at en last med gull ble konfiskert. Selskapet har i etterkant fått tilbake gullasten og solgt den.

Avocet får Guineas godkjennelse til salg av Tri-K

Avocet Mining har fått regjeringen i Guineas godkjennelse til salget av 40 prosent av Tri-K-prosjektet til Managem for fire millioner dollar, samt at Managem gjør studier for 10 millioner dollar.
Det skriver Avocet Mining i en melding.
Transaksjonen må godkjennes av Avocet Minings eiere på en generalforsamling 22. desember, og deretter av Guineas nasjonalforsamling. Selskapet håper dette kan skje i...Se mer

Avocet Mining lykkes med gullforsendelse

Gullgruveselskapet Avocet Mining sier at en forsendelse med gull har forlatt Inata-gruven og passert tollen på flyplassen i Ouagadougou i Burkina Faso, etter å ha vært beslaglagt i en periode.
Forsendelsen på 6.100 unser gull er på vei til Rand-raffineriet i Johannesburg i Sør-Afrika, skriver selskapet i en melding, men legger til at 1.400 unser gull fortsatt er beslaglagt.
Med dagens gullpris på 1.191 d...Se mer

Midlertidig avtale gir børsløft for gullaksje

Gullgruveselskapet Avocet Minig melder fredag ettermiddag om at det er inngått en midlertidig avtale knyttet til gull fra selskapets Inata-gullgruve som ble beslagslagt.
Avtalen innebærer at gullet nå er frigjort og at salg og produksjon kan starte igjen i løpet av de kommende dagene.
Aksjekursen til Avocet Mining steg fra 5,20 kroner til 6,45 kroner etter at børsmeldingen ble offentliggjort.
Aksjen er dermed opp 29 prosen...Se mer

Nyhetsskred preger Oslo Børs - nedtur for Telenor

Det har for øvrig kommet en del selskapsnyheter før åpningen, og disse ser ut til å prege de aktuelle aksjene i dagens handel:
Telenor risikerer en kjempebot. Konkurransetilsynet varsler et gebyr på 906 millioner kroner. Aksjen faller 0,40 prosent til 124,4 kroner per aksje.
Dagens «taperliste» toppes av Avocet Mining, som fortsatt ikke har fått hendene på sitt beslaglagte gull. Aksjen faller 24,33...Se mer

Holder fortsatt på Avocets gull

Avocet Mining skriver i en oppdatering at det har mottatt signaler fra retten om at en avgjørelse om overlevering av gullet fra Inata-gruven i Burkina Faso vil bli utsatt til den 19. desember.
Gullet er tatt beslag i av en gruppe tidligere ansatte i forbindelse med en arbeidskonflikt.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%