I samarbeid med CMC Markets
Axactor
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Axactor

Fin start for Axactor

Inkassoselskapet Axactor gjør det sterkt på Oslo Børs tirsdag morgen, og er opp 3,05 prosent til 3,04 kroner aksjen etter en times handel.
Aksjen er den åttende mest omsatte på børsen.
Axactor varslet mandag at de kjøper to porteføljer med misligholdte tyske lån. Selskapet har gått så det suser etter det i august ble kjent at John Fredriksen går inn på eiersiden i selskapet.
Også Telenor (+1,25 prosent) o...Se mer

Axactor kjøper misligholdt gjeld i Tyskland

Inkassoselskapet Axactor har kjøpt to porteføljer med 25,7 millioner euro i misligholdte billån og personlige lån i Tyskland, ifølge en børsmelding.
Begge har et antall kunder med betalingsplaner og vil gi en umiddelbar kontantstrøm.
I midten av august inngikk Axactor et samarbeid med John Fredriksens Geveran Trading, der de to partene går sammen om et felles investeringsselskap som skal kjøpe stø...Se mer

Fredriksens mann på vei inn i Axactor-styret

Valgkomiteen i Axactor foreslår at Harald Thorstein skal inn i selskapets styre, som representant for milliardær John Fredriksens selskap Geveran Trading Co. Ltd.
De store aksjonærene i Axactor ønsker ikke å øke antallet medlemmer i styret, som består av tre kvinner og tre menn. Derfor foreslår valgkomiteen at Harald Thorstein erstatter Dag Strømme i styret.
Det kommer frem i en innkalling til gener...Se mer

Axactor leverer sterke kvartalstall

Inntektene til Axactor vokser godt fra andre kvartal i fjor, opp fra 6,9 millioner euro i netto inntekter til i år hvor selskapet leverer 23,6 millioner euro.
Også det endelige resultatet er i sterk vekst, opp fra -2,8 millioner euro i fjor, til 4,6 millioner euro i årets andre kvartal.
Selskapet opplyser at de har oppnådd en driftsmargin på 26% etter et år preget av oppkjøp og mange nye kontrakter...Se mer

Axactor oppretter selskap med John Fredriksen

Axactor og John Fredriksens Geveran Trading har inngått en intensjonsavtale om å opprette et felleseid selskap som skal investere i gjeldsporteføljer.
De to partnerne skal hver skyte inn 30 millioner euro i egenkapital i det nye selskapet, og Geveran skal i tillegg legge til rette for en kredittfasilitet på opp til 120 millioner euro.
For å finansiere det nye selskapet sammen med Geveran henter Axac...Se mer

Spansk kontraktrush for Axactor

Axactor har signert tre kontrakter med tre store finansinstitusjoner i Spania som er verdt til sammen 4,5 millioner euro (41,8 millioner kroner).
Det skriver selskapet i en melding.
Kontraktene gjelder outsourcing av tjenester. De tre kontraktene har alle en varighet på 12 måneder og kan fornyes hvert år.
Dette er et positivt bidrag til selskapet for resten av 2017 og 2018, ifølge konsernsjef Endre R...Se mer

Axactor får inkasso-jobb i Tyskland

Inkassokonsernet Axactor har vunnet en kontrakt med en av Tysklands fem største banker om å drive innkreving av misligholdt gjeld, ifølge en børsmelding.
Kontrakten har en varighet på to år.

Inkassoselskap får kjøpe mer gjeld på krita

Inkassoselskapet Axactor melder at de nå får tilgang på mer kreditt for å kjøpe opp porteføljer med misligholdt gjeld.
Selskapet har undertegnet en avtale med DNB og Nordea som innebærer at bankene vil gjøre en femte transje tilgjengelig under den eksisterende låneavtalen selskapet har med de to bankene.
Dette er en del av refinansieringen Axactor gjør av alle låneavtalene sine, som de planlegger å...Se mer

Axactor kjøper mer inkassogjeld i Spania

Det har vært en travel måned for inkassoselskapet Axactor. Etter å ha annonsert kjøpet av en gjeldsportefølje i Italia i mai, meldte selskapet om oppkjøpet av en tysk og to spanske porteføljer i Spania. Én av disse ble kjøpt fra Banco Santander, mens den andre ble kjøpt fra en ikke-navngitt finansinstitusjon.
Onsdag melder selskapet at de har kjøpt nok en portefølje i Spania, denne gang fra BMN. Po...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%