I samarbeid med CMC Markets
Axactor
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Axactor

DNBs finansdirektør blir styreleder i Axactor

Avtroppende finansdirektør Bjørn Erik Næss i DNB tar tømmene som ny styreleder i Axactor.
Dette melder selskapet i en pressemelding fredag.
Det er allerede kjent at Næss går av med pensjon i mars neste år, og erstattes av Kjerstin Braathen.
Frem til Næss pensjoneres i DNB, skal Dag Strømme lede Axactor-styret. Med seg får han Merete Haugli, Brita Eilertsen, Beate Skjerven Nygårdshaug og Terje Mjøs.

DNB-fond øker i Axactor

Fond som er forvaltet atv DNB Asset Management har fredag kjøpt seg ytterligere opp i inkassoselskapet Axactor. Totalt har DNB kjøpt 432.062 aksjer på vegne av sine fond, og øker dermed beholdningen til 61,9 millioner aksjer. Det tilsvarer 5,05 prosent av aksjene i selskapet.
Axactor-aksjen er fredag ettermiddag opp 1,8 prosent til 2,80.

Axactor-aksjonærer får viljen sin: Styret kaller inn til ekstraordinær generalforsamling

Etter at en gruppe aksjonærer i inkassoselskapet Axactor krevde en ekstraoridnærgeneralforsamling for to dager siden, melder selskapet fredag morgen at dette vil bli avholdt.
Generalforsamlingen skal avholdes 20. januar i Stockholm.
Agendaen er valg av styre og valgkomité i selskapet.
Aksjonærene som har bedt om generalforsamlingen er ifølge selskapet: Banca Sistema S.P.A, Diradi, S.r.l, Vardfjell...Se mer

Aksjonærer krever nytt styrevalg i Axactor

Rett etter at det ble kjent at styreleder Einar Greve har solgt unna Axactor-aksjer for nesten 30 millioner, har det kommet en melding om at en stor andel aksjonærer krever nyvalg:
– Aksjeeiere som representerer mer enn 10 prosent av aksjene i Axactor AB har under henvisning til (...) den svenske aktiebolagslagen bedt om at styret innkaller til ekstraordinær generalforsamling for valg av nytt styre...Se mer

Einar Greve selger Axactor-aksjer for 28,6 mill.

Det har nå kommet en børsmelding om at styreleder Einar Greve i inkassoselskapet Axactor har solgt 10,6 millioner aksjer for 2,6955 kroner stykket. E24 meldte om salget tirsdag kveld.
Etter nedsalget sitter Greve igjen med fem millioner aksjer, og han har dermed kvittet seg med to tredjedeler av aksjene sine.
Axactor-aksjen steg markant fra august og utover høsten opp til 3,10 kroner for noen uker s...Se mer

Höegh LNG inn i DNB Markets-porteføljen

DNB Markets skriver i en oppdatering at meglerhuset nå erstatter Axactor go Ocean Yield med Höegh LNG i deres ukentlige portefølje over anbefalte aksjer.
I Dovre Forvaltning har man ikke gjort noen endringer i porteføljen denne uken, ifølge en rapport fra Stig Myrseth.
DNB Markets skriver i en oppdatering at EMAS Chiyoda har bedt OCean Yield om en «standstill»-avtale for månedene desember og januar...Se mer

Kjøper misligholdte lån i Spania

Gjeldsinnkrevingselskapet Axactor melder at det har kjøpt den sjette porteføljen med usikrede misligholdte lån i Spania.
Porteføljen består av lån med et samlet utestående beløp på rundt 450 millioner euro.
Porteføljekjøpet er det største selskapet har gjort frem til nå. Investeringen finansieres med tilgjengelige kontanter og lån.

Axactor skal kjøpe misligholdte lån i Norge

Gjeldsinnkrevingselskapet Axactor har inngått en avtale om kjøpe misligholdte lån i Norge.
Avtalen, som er inngått med en stor nordisk finansinstitusjon, omfatter kjøp av slike porteføljer på månedlig basis, ifølge en børsmelding.

Spørsmål

Anonym: Lurer på fremtiden til Axactor... Hatt en veldig god periode på et halvt-års-tid, hvor de ikke har sett mye nedgang, men hvor lenge kan dette vare? Kjøpte selv mine første aksjer noen sinne, nettopp i Axactor. 4600 aksjer til en pris på 2,70- meget flaks så langt må jeg si...

Anders Park Framstad:
Hei! Dette er selvfølgelig umulig å svare på med sikkerhet for vår del. Analytikerne tror fortsatt det er en del å gå på, og ligger inne med et snittkursmål på 3,44 kroner.
Kan for egen del legge til at jeg synes det er flere elementer som er spennende med selskapet akkurat i de tidene vi er inne i. Tror det bør være mulig å sikre seg ålreite porteføljer til en rimelig penge.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%