I samarbeid med CMC Markets
Axactor
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Axactor

Axactor kjøper i Spania

Inkassoselskapet Axactor har inngått avtale om kjøp av en eierandel på 75 prosent i selskap som eier spanske eiendommer som er forsøkt tvangssolgt.
Porteføljene som kjøpes har en takstverdi på over 228 millioner euro.
Investeringene gjøres gjennom et holdingselskap i Luxembourg. Det opplyses at tilbakebetalingstiden på de sikrede eiendelene er kortere enn for usikrede porteføljer, og at kjøpet derme...Se mer

Axactor kjøper misligholdt forbrukergjeld i Norge

Etter flere runder med oppkjøp av gjeldsporteføljer i Europa, har inkassoselskapet Axactor nå snudd blikket nordover og kjøpt en portefølje med misligholdt gjeld i Norge. Det kommer frem i en børsmelding tirsdag. Avtalen er inngått med det Axactor beskriver som en internasjonal finansinstitusjon og innebærer at Axactor skal kjøpe lån på en månedlig basis. Lånebalansen i forbruksgjelden er på om la...Se mer

DNB tar seismikk inn i varmen

Stadig flere kaster sine øyne på oljeservicesektorene som har lidd under de siste årenes oljebrems, og nå henter DNB Markets inn TGS Nopec i sin portefølje.
Ut går Axactor.
TGS stiger 1,17 prosent til 199 kroner per aksje, mens Axactor er ned 1,75 prosent til 2,8 kroner per aksje.
DNB jekker for øvrig opp Schibsted etter at mediekonsernet kom med tall før helgen. Kursmålet er nå 250 kroner, mot tidl...Se mer

Axactor med storkjøp av gjeld i samarbeid med Fredriksen

Axactor melder at inngått avtale med en ledende finansinstitusjon i Spania om kjøp av en gjeldsportefølje i samarbeid med Geveran Trading.
John Fredriksens Geveran og Axactor har inngått et partnerskap for å kjøpe store porteføljer med misligholdt gjeld.
Dette kjøpet inkluderer et segment med misligholdte lån på 300 millioner euro fordelt på mer enn 11.000 saker, et segment på 94 millioner euro og...Se mer

Axactor i pluss på bunnlinjen andre kvartal på rad

Axactors resultat for tredje kvartal viser at selskapets brutto inntekter økte betydelig til 23,6 millioner euro, opp fra 11,1 millioner euro i samme periode i fjor.
Driftsresultat før avskrivning og andre poster (EBITDA) endte på 2,0 millioner euro opp fra minus 800.000 euro i samme periode i fjor.
Bunnlinjen et overskudd på 300.000 euro, mot et underskudd på 2,1 millioner euro i samme periode i fj...Se mer

Anbefaler Axactor-kjøp før tallslipp

DNB Markets har en kjøpsanbefaling med et kursmål på 5 kroner per aksje på Axactor-aksjen før selskapet leverer sine resultater for tredje kvartal onsdag.
Meglerhuset venter en samlet topplinje på 20,9 millioner euro, en EBIT på 3 millioner euro og et nettoresultat på 1,6 millioner euro.
Aksjen er opp 3,17 prosent til 2,93 kroner på Børsen tirsdag ettermiddag.
Aksjen er opp 2,09 prosent den siste...Se mer

Axactor kjøper portefølje med billån i Spania

Inkassoselskapet Axactor melder at de sammen med Plataforma Legal kjøper en portefølje med billån i Spania fra en stor europeiske bilprodusent.
Porteføljen har et utestående beløp på nesten 100 millioner euro (om lag 930 millioner kroner), og det er mer enn 10.000 utestående krav, ifølge en børsmelding fra selskapet. Med dette kjøpet fortsetter Axactor sin vekst i Spania.
– Porteføljen inneholder et hø...Se mer

Fin start for Axactor

Inkassoselskapet Axactor gjør det sterkt på Oslo Børs tirsdag morgen, og er opp 3,05 prosent til 3,04 kroner aksjen etter en times handel.
Aksjen er den åttende mest omsatte på børsen.
Axactor varslet mandag at de kjøper to porteføljer med misligholdte tyske lån. Selskapet har gått så det suser etter det i august ble kjent at John Fredriksen går inn på eiersiden i selskapet.
Også Telenor (+1,25 prosent) o...Se mer

Axactor kjøper misligholdt gjeld i Tyskland

Inkassoselskapet Axactor har kjøpt to porteføljer med 25,7 millioner euro i misligholdte billån og personlige lån i Tyskland, ifølge en børsmelding.
Begge har et antall kunder med betalingsplaner og vil gi en umiddelbar kontantstrøm.
I midten av august inngikk Axactor et samarbeid med John Fredriksens Geveran Trading, der de to partene går sammen om et felles investeringsselskap som skal kjøpe stø...Se mer

Fredriksens mann på vei inn i Axactor-styret

Valgkomiteen i Axactor foreslår at Harald Thorstein skal inn i selskapets styre, som representant for milliardær John Fredriksens selskap Geveran Trading Co. Ltd.
De store aksjonærene i Axactor ønsker ikke å øke antallet medlemmer i styret, som består av tre kvinner og tre menn. Derfor foreslår valgkomiteen at Harald Thorstein erstatter Dag Strømme i styret.
Det kommer frem i en innkalling til gener...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%