I samarbeid med CMC Markets
B2Holding
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om B2Holding

B2Holding kjøper lånepakke

B2Holding har inngått avtale om kjøp av en låneportefølje i Bulgaria. Porteføljen består av misligholdte lån til privatpersoner og bedrifter, og har en pålydende verdi på 84 millioner euro.

B2Holding vil utstede obligasjonslån

Gjeldsselskapet B2Holding har engasjert en rekke banker som i slutten av oktober skal undersøke muligheten for å utstede et fireårig obligasjonslån i euro.
Det melder selskapet i en børsmelding, som sier at prosessen er ventet å være ferdig i andre kvartal 2018.
I forbindelse med et mulig obligasjonslån på vei, melder selskapet at de i tredje kvartal har innkrevd for 650 millioner kroner, kjøpt lån...Se mer

Slik ser meglernes ukesporteføljer ut nå

DNB Markets henter inn Storebrand i sin ukesportefølje, men tar ingen ut. Sparebank 1 Markets gjør ingen endringer denne uken.
Arctic Fund Management henter ifølge Dagens Næringsliv inn Gjensidige Forsikring, Atea og Olav Thon Eiendomsselskap, og kaster ut B2 Holding og Odfjell Drilling.
Slik ser ukesporteføljene ut nå:
  • DNB Markets: Salmar, Skandiabanken, Axactor, Golden Ocean Group og Sparebank 1 SR-Bank, Grieg Seafood, Aker, Storebrand.
  • Sparebank 1 Markets: Norwegian Finans Holding, Yara, Kid, Orkla, Kongsberg Gruppen, Link Mobility Group, Golden Ocean Group.
  • Arctic Fund Management: Telenor, Norwegian Finans Holding, DNB og Norwegian Property, Gjensidige Forsikring, Atea, Olav Thon Eiendomsselskap.

B2 Holding kjøper italiensk gjeld til 1,6 milliarder

B2Holdings italienske datterselskap har inngått en avtale om å kjøpe en portefølje med misligholdt gjeld i landet fra Credit Agricole og Banco Desio Group. Lånene har et samled utestående beløp på 175 millioner euro, tilsvarende 1,6 milliarder kroner.
I børsmeldingen fra B2 kommer det ikke frem hva de kjøpte låneporteføljen for. Selskapet opplyser at det både er snakk om sikret og usikret gjeld.

Bank2 får inkassolisenser i Ungarn og Hellas

B2Holding, også kjent som Bank2, melder at de har fått lisens i Hellas for å forvalte misligholdte lån i landet. Lisensen har de fått av sentralbanken.
Ifølge meldingen planlegger man for at datterselskapet B2Kapital nå skal trappe opp aktiviteten i Hellas «i nær fremtid».
B"Holding har også fått godkjenning av den ungarske sentralbanken for å kjøpe opp Credit Cash Faktoring Plc, et selskap med lis...Se mer

B2Holding entrer Danmark

B2Holding har kjøpt en portefølje usikrede lån med pålydende verdi 378 millioner danske kroner.
I forbindelse med kjøpet sikrer også B2Holding seg selskapet Nordic Debt Collection (Nodeco), som i dag håndterer den aktuelle porteføljen. Nodeco holder til i Køge utenfor København.

Stenshagen selger i B2Holding

Stenshagen Invest har solgt 5,49 millioner aksjer i B2Holding. Beholdningen er etter salget 13.410.500 aksjer, tilsvarende en eierandel på 3,63 prosent.

Solid forbedring for gjeldsselskap

Gjeldsselskapet B2Holding har lagt frem tall for første kvartal, og melder om solid fremgang på topp- og bunnlinjen.
Driftsinntektene økte til 446,4 millioner kroner, opp fra 279,1 millioner i samme kvartal året i forveien. Selskapet kan ellers vise til et rekordhøyt driftsresultat og et resultat etter skatt på 103,4 millioner kroner – en forbedring fra minus 1,9 millioner i fjor.

Marginene øker for B2 Holding: Kjøpte gjeld for to mrd. i fjor

Finansierings- og gjeldsinnkrevingsselskapet B2Holding slapp mandag morgen kvartalstall som viser en oppgang i omsetningen på drøye 20 prosent i fjerde kvartal fra 344,6 til 415,9 millioner kroner, og en oppgang i profittmarginen fra 31,4 til 36,3 prosent mot samme periode året før.
Finansselskapets brutto driftsmargin før avskrivninger (EBITDA) økte fra 116,5 til 158,5 millioner, og B2 fikk også i...Se mer

B2Holding kjøper lån i Bulgaria

B2Holdings bulgarske datterselskap har tatt del i kjøp av en portefølje med misligholdte lån fra Unicredit Bulbank.
Porteføljen består av misligholdte bedriftslån med en brutto nominell verdi på rundt 93 millioner euro.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%