I samarbeid med CMC Markets
B2Holding
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om B2Holding

B2Holding kjøper misligholdte lån i Tsjekkia

Gjeldsinnkreveren B2Holding har kjøpt en portefølje med usikrede lån i Tsjekkia fra Moneta Money Bank, gjennom sitt datterselskap B2 Kapital Czech Republic.
Det er snakk om 28.000 lån med en verdi på 119 millioner euro.
Det skriver selskapet i en melding.

B2 Holding går inn i Kypros

Inkasso- og finansselskapet B2Holding melder at de går inn i det kypriotiske markedet gjennom et oppkjøp av misligholdt gjeld fra Hellenic Bank Public Company Ltd.
Gjelden skal både være sikret og usikret, men kommer ikke fra forbruksgjeld fra butikker.
Den utestående gjelden i porteføljen er på 145 millioner euro, fordelt over 1.158 låntagere og 1.977 individuelle krav. B2Holding venter at transak...Se mer

Ingen endringer i DNB Markets-porteføljen

– Etter at 2017 er tilbakelagt kan vi konkludere med at den ukentlige porteføljen med anbefalte aksjer oppnådde en klar meravkastning i forhold til markedet. Avkastningen for porteføljen endte basert på fredagens kurser på 27 prosent, hvilket var i overkant av 8 prosentpoeng bedre enn OSEBX-indeksen (Hovedindeksen, journ.anm.) oppnådde, skriver DNB Markets i en oppdatering tirsdag morgen.
Meglerhuset legger til at de i...Se mer

Ny regiondirektør i B2 Holding

Inkasso- og finansieringsselskapet B2Holding melder at Tore Krogstad er utnevnt som ny regiondirektør for Skandinavia. Han erstatter Henrik Wennerholm som har besluttet å slutte i jobben, ifølge selskapet.
Krogstad starter i jobben 1. mars. Han har erfaring som salgs- og markedsføringsdirektør i Aktiv Kapital og har også jobbet i Gothia Finans (senere Arvato).

DNB-fond selger i B2Holding

Fond forvaltet av DNB har solgt 217.328 aksjer i B2Holding. Fondene eier etter dette drøyt 18,3 millioner aksjer i selskapet, tilsvarende en eierandel på rundt 4,96 prosent.

B2Holding kjøper portefølje med 2,7 mrd. i mislighold gjeld

B2Holding melder om et kjøp av en misligholdt gjeldsportefølje fra Raiffeisen Bank i Romania, bestående av sikrede og usikrede lån.
Porteføljen består av rundt 2.500 lån med et samlet utestående beløp på 271 millioner euro, tilsvarende rundt 2,7 milliarder kroner.
Det oppgis ikke hva B2Holding har betalt for porteføljen, men i meldingen sier administrerende direktør Olav Dalen Zahl at kjøpet er en...Se mer

Rekordresultat for B2Holding

Gjeldsinvesteringsselskapet B2Holding kan melde om en betydelig forbedring over hele linjen i tredje kvartal.
Selskapet, som er spesialisert innen investering i og inndriving av misligholdte gjeldsporteføljer, fikk et resultat etter skatt på 113,4 millioner kroner, opp 155,9 prosent fra 44,3 millioner kroner i samme periode i fjor.
Det er av en omsetning på 499,6 millioner kroner, opp fra 369,7 mill...Se mer

B2Holding kjøper lånepakke

B2Holding har inngått avtale om kjøp av en låneportefølje i Bulgaria. Porteføljen består av misligholdte lån til privatpersoner og bedrifter, og har en pålydende verdi på 84 millioner euro.

B2Holding vil utstede obligasjonslån

Gjeldsselskapet B2Holding har engasjert en rekke banker som i slutten av oktober skal undersøke muligheten for å utstede et fireårig obligasjonslån i euro.
Det melder selskapet i en børsmelding, som sier at prosessen er ventet å være ferdig i andre kvartal 2018.
I forbindelse med et mulig obligasjonslån på vei, melder selskapet at de i tredje kvartal har innkrevd for 650 millioner kroner, kjøpt lån...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%