I samarbeid med CMC Markets
Bergen Group
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Bergen Group

Bergen Group vil bytte styreleder

Hovedaksjonærene i Bergen Group foreslår at konsernsjef Hans Petter Eikeland tar over som styreleder i selskapet, etter at Tor Lars Onarheim har gitt melding om at han vil fratre som styreleder.
Det skriver selskapet i en melding.
Konsernet er i gang med å vurdere kandidater som kan overta som konsernsjef, og sier at det forventer en avklaring på dette «innen nær fremtid».
Selskapet skal avholde en ekst...Se mer

Spørsmål

Anonym: Vil helst være anonym, var litt rask på avtrekkeren. (Se forrige melding)

Anders Park Framstad:
Hei! Spørsmålet det vises til omhandler Bergen Group, der det har kommet noen positive og noen mindre positive nyheter i det siste. Det mest betydningsfulle er nok imidlertid at det oppkapitaliserte selskapet ser nettere og mer solid ut, selv om lønnsomheten fortsatt ikke er all verden.

Bergen Group lander treårig kontrakt

Selskapet er tildelt en rammekontrakt på tre år på levering av verftstjenester til rederiet Norled.
Størrelsen på kontrakten er ikke kjent, men rederiet har rundt 80 fartøyer og omsetter for to milliarder kroner årlig.
Kontrakten omfatter ulike maritime service- og vedlikeholdstjenester, og starter fjerde kvartal 2017, opplyser Bergen Group Services.

Bergen Group fusjonerer

Styret i Bergen Group har sammen med styret i Bergen Group Offshore vedtatt en fusjon, ifølge en børsmelding.
Fusjonen ble varslet om allerede i resultatrapporten for andre kvartal i 2017.
Årsaken er et ønkse om forenkling av konsernstrukturen.

Bergen Group inngår samarbeid - vil øke leveringer til Forsvaret

Bergen Group Services, Karsten Moholt, Servi Group og Electronicon inngår et samarbeid for å bli mer konkurransedyktige og øke leveransene til Forsvaret.
Det skriver Bergen Group i en børsmelding.
Selskapene har i dag erfaringer med levering av blant annet vedlikeholdstjenester til ulike avdelinger i Forsvaret, men vil styrke posisjonen som leverandør.
Konsernsjef Hans Petter Eikeland i Bergen Grou...Se mer

Bergen Group skyter fart på Ekofisk-kontrakt

Mandag morgen ble det kjent at Bergen Group AAK har fått en kontrakt med AF Dekom som underleverandør av tjenester innen rivning og demontering av plattformer på Ekofisk-feltet.
Det gir morselskapet Bergen Group ASA fart fra start på Oslo Børs.
Etter litt over fem minutter med handel er aksjen opp 7,88 prosent, til 1,78 kroner per aksje. Totalt har det blitt omsatt Bergen Group-aksjer for litt over...Se mer

Bergen Group får Ekofisk-kontrakt

Bergen Group AAK har fått en kontrakt med AF Dekom som underleverandør av tjenester innen rivning og demontering av plattformer på Ekofisk-feltet.
Det skriver selskapet i en melding.
Avtalen gjelder for perioden 2017 og 2018, og selskapet skal blant annet sveise, levere mekaniske tjenester og inspeksjon.
Dette vil gi vesentlig, stabil aktivitet gjennom vinterhalvåret.
Bergen Group AAK er et heleid dat...Se mer

Bergen Group går tilbake på reparasjonsemisjon

Bergen Group har valgt å ikke gjennomføre reparasjonsemisjonen som ble besluttet gjennomført den 1. juni. Selskapet skriver i en børsmelding at de ikke vil gjennomføre emisjonen ettersom markedskursen av aksjene er betydelig lavere enn tegningskursen fra 22. juni.
Det var i starten av juni at Bergen Group varslet at de hadde hyret inn Norne Securities for å gjennomføre en emisjon rettet mot eksist...Se mer

Forsvaret gir Bergen Group et lite plaster på såret

Bergen Group melder at Forsvarets logistikkorganisasjon har forlenget rammeavtalen de har med ytterligere ett år. Rammeavtalen omfatter skipsvedlikehold på visse skipsklasser, men krever at Forsvaret bestiller arbeid før det utløses inntekter.
Fordi det er snakk om en rammeavtale der enkeltoppdrag må bestilles, vil verdien for Bergen Group avhenge av Forsvarets behov.
– Rammeavtalen har siden august...Se mer

Bergen Group dagens taper etter kontraktglipp

Bergen Group opplyser torsdag ettermiddag at den nye vedlikeholdskontrakten på Forsvarets fregatter ligger an til å bli tildelt et annet selskap.
Bergen Group Services nåværende vedlikeholdsavtale på fregattene er per dags dato deres største pågående enkeltprosjekt. Allerede bestilt arbeid medfører likevel at selskapets omsetning i 2017 ikke er ventet å påvirkes i vesentlig grad.
Investorene gir dog tommelen n...Se mer
B
Infront

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%