I samarbeid med CMC Markets
Bergen Group
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Bergen Group

Fred. Olsen må betale 60 mill. til konkursbo

Det er Sysla som melder dette.
Bakgrunnen er uenighet rundt kostnader relatert til klassing og utbedring av riggen Borgland Dolphin.
Riggen skulle klasses, repareres og oppgraderes ved Bergen Group Hanøytangen vinteren 2014/2015, men arbeidet gikk ikke som planlagt.
I voldgiftsdomstolen i Oslo er nå Fred. Olsen døm til å betale totalt 60 millioner til Bergen Group Hanøytangen, som siden har gått ko...Se mer

Refinansieringen i boks for Bergen Group

Bergen Group melder at refinansieringen av selskapet er gjennomført, etter at det i romjulen sikret den nødvendige støtten for å kunne gjennomføre planen.
De viktigste elementene i redningspakken er emisjon, reduksjon av gjeldsforpliktelser og nytt låneopptak.

Bergen Group melder om gjennomført refinansiering

Bergen Group har nå fått full aksept fra alle involverte parter i forbindelse med refinansieringen av konsernet, ifølge en børsmelding fra selskapet.
Refinansieringen inkluder blant annet en ettergivelse av gjled på 182 millioner kroner og tilskudd av 22 millioner i ny egenkapital.
– Nå har vi fått på plass en robust finansiell plattform som også gir muligheter for å kunne vokse, sier konsernsjef Ha...Se mer

Bergen Group får oppdrag

Bergen Group Services har fått oppdraget med inspeksjons- og tilstandskontroll for minejaktfartøyet KNM Rauma, ifølge en børsmelding.
Prosejekter har en varighet på 12 uker og starter opp like over nyttår.

Bergen Group håper å være refinansiert før jul

Bergen Group forventer at refinansieringen av selskapet skal avsluttes i fjerde kvartal, ifølge selskapets rapport for tredje kvartal (pdf).
Tre fjerdedeler av kreditorene har sagt ja til å ettergi 50 prosent av kravene mot selskapet, som innebærer at 180 millioner kroner i gjeld blir ettergitt. Dette vil styrke egenkapitalen vesentlig, ifølge selskapet.
Resultat etter skatt i tredje kvartal for vid...Se mer

Mot refinansiering i Bergen Group

Bergen Group og datterselskaper er nå i ferd med å sluttføre en restrukturerings- og refinansieringsprosess.
Denne består av frivillig gjeldssanering, en rettet emisjon, nye lånefasiliteter, reduksjon av eksisterende gjeld og omgjøring til et nytt konvertibelt lån, samt en reparasjonsemisjon.
- Denne refinansieringen vurderes som avgjørende for å kunne muliggjøre en gjenoppbygging av  Bergen Group-k...Se mer

Bergen Group med høyere inntekter og resultat

Bergen Group legger torsdag frem resultater for andre kvartal 2016.
Regnskapet viser at det maritime industrikonsernet øker omsetningen, styrker lønnsomheten og vedlikeholder ordrereserven.
– De omfattende organisatoriske og strukturelle tiltakene som ble igangsatt i 2015, har langt på vei gitt den forventede effekten, oppsummerer konsernsjef Hans Petter Eikeland.
Omsetningen økte fra 53 millioner...Se mer

Eikeland fortsetter som Bergen Group-sjef

Styret i Bergen Group har avtalt med Hans Petter Eikeland at han forlenger engasjementet som konsernsjef frem til juli neste år.
Eikeland ble hentet inn for å «rydde opp» i selskapet i fjor sommer, og har siden ledet den omfattende restruktureringsprosessen de har vært gjennom.
- Styret er meget fornøyd med den snuoperasjonen som Hans Petter Eikeland harledet det siste året. Vi er derfor glade for a...Se mer

Bergen Group i pluss etter restrukturering

Bergen Group, som har vært gjennom en tung tid med konkurser i datterselskaper og omstrukturering, melder om overskudd i den delen av virksomheten som drives videre.
Omsetningen i første kvartal havnet på 53 millioner kroner, med et overskudd før av- og nedskrivninger på to millioner kroner. Ordrereserven har økt med 39 millioner kroner i kvartalet.
– Konsernet har vært igjennom en krevende restrukt...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%