I samarbeid med CMC Markets
Bergen Group
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Bergen Group

Bergen Group med høyere inntekter og resultat

Bergen Group legger torsdag frem resultater for andre kvartal 2016.
Regnskapet viser at det maritime industrikonsernet øker omsetningen, styrker lønnsomheten og vedlikeholder ordrereserven.
– De omfattende organisatoriske og strukturelle tiltakene som ble igangsatt i 2015, har langt på vei gitt den forventede effekten, oppsummerer konsernsjef Hans Petter Eikeland.
Omsetningen økte fra 53 millioner...Se mer

Eikeland fortsetter som Bergen Group-sjef

Styret i Bergen Group har avtalt med Hans Petter Eikeland at han forlenger engasjementet som konsernsjef frem til juli neste år.
Eikeland ble hentet inn for å «rydde opp» i selskapet i fjor sommer, og har siden ledet den omfattende restruktureringsprosessen de har vært gjennom.
- Styret er meget fornøyd med den snuoperasjonen som Hans Petter Eikeland harledet det siste året. Vi er derfor glade for a...Se mer

Bergen Group i pluss etter restrukturering

Bergen Group, som har vært gjennom en tung tid med konkurser i datterselskaper og omstrukturering, melder om overskudd i den delen av virksomheten som drives videre.
Omsetningen i første kvartal havnet på 53 millioner kroner, med et overskudd før av- og nedskrivninger på to millioner kroner. Ordrereserven har økt med 39 millioner kroner i kvartalet.
– Konsernet har vært igjennom en krevende restrukt...Se mer

Bergen Group i minus, men ser bedre tider

Bergen Group legger i dag frem tall for fjerde kvartal og 2015.
Tallene viser at videreførte virksomhet hadde i fjerde kvartal 2015 en omsetning på 37 millioner kroner etter konserninterne elimineringer. Driftsresultatet før av- og nedskrivninger kom inn på minus 12 millioner kroner.
I meldingen heter det at konsernets likviditetssituasjon er fortsatt anstrengt, og at det arbeider med prosesser med...Se mer

Bergen Group inngår avtale med Forsvaret

Bergen Group Services AS har blitt tildelt oppdrag med inspeksjons- og tilstandskontroll for minejaktfartøyet KNM Hinnøy. 
Oppdraget skal i hovedsak gjennomføres i første kvartal 2016, heter det i en børsmelding fra selskapet.
Oppdraget på minejaktfartøyet er en del av en rammeavtale som Forsvarets Logistikkorganisasjon (FLO) har inngått med Bergen Group Services AS og to andre
selskap knyttet til skipstekni...Se mer

Bergen slaktes på Børsen

Offshoreselskapet Bergen Groups resultat for tredje kvartal, som du kan lese lenger ned i Aksjelivem, faller ikke i god jord i markedet.
Aksjen sendes ned 19 prosent til 0,73 kroner aksjen.
Så langt i år er aksjen ned hele 62 prosent.

Økt underskudd i Bergen Group

Bergen Group sin videreførte virksomhet hadde i tredje kvartal 2015 en omsetning på 45 millioner kroner etter konserninterne elimineringer og landet på et negativt driftsresultat før avskrivninger (EBITDA) på 10 millioner kroner.
Det er en nedgang fra et positivt driftsresultat på 334.000 kroner for samme kvartal i fjor. Negative engangseffekter i kvartalet utgjør NOK 5,5 millioner, opplyser selsk...Se mer

Slik har oppgangen vært for Bergen Group

Litt om dagens handel i Bergen Group, som nylig ble pauset på Oslo Børs:
Aksjen har steget fra 0,8 kroner til 1,3 kroner, tilsvarende en oppgang på 68,83 prosent i dagens handel.
Antallet handler og volumet er begrenset. Det er gjort 38 trades i aksjen med en total omsetning på 201.000 kroner. Det ser ut til å være kunder hos DNB, Netfonds og Nordnet som driver oppgangen. Største volum er på 21.000.
Det har ikke kommet noen børsm...Se mer

Avslutter børspausen i Bergen Group

Oslo Børs er ferdige med å undersøke bevegelsene i Bergen Group, og det åpnes nå igjen for handel. Auksjon frem til 13.50.

Børspause i Bergen Group

Oslo Børs undersøker bevegelser i aksjen, opplyser selskapet selv i en børsmelding fredag.
E24 kommer med mer.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%