I samarbeid med CMC Markets
BW Offshore Limited
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om BW Offshore Limited

BW Offshore kjøper seg ytterligere opp i Gabon

BW Offshore har inngått en endelig avtale om å kjøpe ytterligere 25 prosent av Dussafu-lisensen i Gabon fra Panoro Energy, og vil eie 91,67 prosent av feltet etter transaksjonen.
Det skriver selskapet i en melding.
BW Offshore skal betale 12 millioner dollar for andelen, og låner i tillegg ut opptil 12,5 millioner dollar til Panoro for å dekke investeringer, noe som også bekreftes i en melding fra P...Se mer

BW Offshore investerer i Namibia

BW Kudu Limited, et heleid datterselskap av BW Offshore, har kommet til enighet med den namibiske stat om en såkalt farm-out avtale for 56 prosent av Kudu- feltet som ligger om lag 170 kilometer utenfor Namibias kyst, det opplyser selskapet i en børsmelding tirsdag.
Farm-out går ut på at BW i dette tilfellet tilbyr sine tjenester mot en eierandel i feltet.
Det statseide namibiske oljeselskapet Natio...Se mer

Gabons oljeselskap går inn i BW Offshore-prosjekt

BW Offshore sier at Gabons oljeselskap vil gå inn i Dussafu-lisensen med en andel på 10 prosent, ifølge en presentasjon som finansdirektør Knut R. Sæthre skal holde på et SEB-seminar onsdag.
Selskapet meldte like før jul at BW Offshore og BW group ville kjøpe en andel på 66,67 prosent i Dussafu-lisensen utenfor det vestafrikanske landet, og at det var i samtaler med Gabon Oil Company om å delta.
Et datterselskap av Oslo-liste...Se mer

Pareto ser økte BW Offshore-verdier

Pareto Securities beregner at forsikringsoppgjøret til BW Offshore vil ha en positiv effekt på verdijustert egenkapital (NAV), eller de underliggende verdiene, på tilsvarende rundt åtte kroner per aksje.
Det skriver meglerhuset i en oppdatering.
Oljeserviceselskapet meldte onsdag morgen om en avtale med forsikringsselskapet der det vil motta 250 millioner dollar knyttet til reparasjonskostnader på...Se mer

BW Offshore får forsikringsoppgjør

Oljeserviceselskapet BW Offshore har inngått en avtale om forsikringsoppgjør for FPSOen Cidade de São Mateus som beløper seg til 250 millioner dollar.
Det flytende produksjons-, lagrings- og lossingsfartøyet ble i 2015 rammet av en eksplosjon, og ligger for tiden i opplag.
Provenyet fra forsikringsoppgjøret er ventet mottatt i første kvartal 2017, og vil bokføres i regnskapet for fjerde kvartal 2016...Se mer

Forlenger med BW Offshore-enhet

BW Offshore har inngått en foreløpig avtale om forlengelse for den flytende oljeproduksjonsenheten «Abo» frem til 20. januar 2017.
Avtalen for FPSOen er gjort med et datterselskap av ENI, Agip Exploration Ltd.
Hensikten er å gi partene tid til å sluttføre forhandlinger om enheten.

BW Offshore svinger i minus

Oljeserviceselskapet BW Offshore fikk driftsinntekter på 160 millioner dollar i tredje kvartal, ned fra 309 millioner dollar i tilsvarende kvartal i fjor.
Dermed faller også resultatene, til tross for lavere kostnader.
I perioden ble driftsresultatet svekket til 19 fra 34 millioner dollar, mens resultatet før skatt falt til minus 4,3 fra 7 millioner dollar.

BW Offshore får ikke forlenget kontrakt på Statoils største utenlandsfelt

Oljeserviceselskapet BW Offshore får ikke forlenget kontrakten sin med Statoil på Peregrino-feltet utenfor Brazil, opplyser BW Offshore i en børsmelding. Peregrino er Statoils største oljefelt utenfor Norge.
Selskapet holder en presentasjon ved Pareto-konferansen i dag og vil der gi ytterligere opplysninger om saken.

Offshoreløft på Oslo Børs

Oslo Børs starter som spådd i pluss onsdag, og etter noen få minutter er Hovedindeksen opp 0,4 prosent.
På listen over de mest omsatte selskapene er det bare Veidekke (ned 0,4 prosent), Orkla (ned 0,1 prosent), Yara (ned 0,2 prosent) og Lerøy (ned 0,5 prosent) som trekker ned. Statoil (opp 1,1 prosent), Marine Harvest (opp 0,5 prosent) og Storebrand (opp 0,6 prosent) er blant aksjene som bidrar til...Se mer

BW Offshore-topper kjøpte flere aksjer etter refinansieringen

BW Offshore melder at konsernsjef Carl K. Arnet tirsdag 6. september kjøpte ytterligere 8,86 millioner aksjer i selskapet til 0,32 kroner stykket (totalt 2,8 millioner kroner). Etter kjøpet sitter Arnet med 114 millioner aksjer i selskapet.
Finansdirektør Knut R. Sæthre har også kjøpt flere aksjer. Tirsdag kjøpte han 163.197 aksjer til 0,32 kroner stykket (52.200 kroner). Etter kjøpet sitter han på...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%