I samarbeid med CMC Markets
Badger Explorer
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Badger Explorer

Badger Explorer henter 300 millioner

Badger Explorer har hentet 300 millioner kroner i brutto proveny fra en rettet emisjon. Emisjonen er gjort på 50 øre per aksje, og var betydelig overtegnet.
Det foreslås videre å tilby ytterligere 80 millioner nye aksjer til samme tegningspris i en reparasjonsemisjon.

Badger Explorer vil hente opptil 300 mill.

Leteteknologiselskapet Badger Explorer melder at det har hyret meglerhuset ABG Sundal Collier for å hente inn 250 til 300 millioner kroner i en emisjon rettet mot eksisterende aksjonærer og potensielle nye norske og institusjonelle investorer.
Tegningskursen i emisjonen har blitt satt til 0,50 kroner per aksje, som tilsvarer en rabatt på 74 prosent sammenlignet med sluttkurs onsdag.
Provenyet skal blant annet bru...Se mer

Rally i småselskaper etter nyheter

Morgenens vinnere på Oslo Børs, målt i prosentvis oppgang, er Badger Explorer og Funcom.
I Badger Explorer har Arne Blystad tatt en større eierpost. Aksjen er opp 24,71 prosent til 1,06 kroner per aksje.
Funcom har lansert sitt nye Conan-spill på Steam-plattformen, og stiger 18,28 prosent til 3,43 kroner på spillslippet.

Blystad storhandler i Badger Explorer

Arne Blystad har gjennom Spencer Trading handlet 25 millioner og én aksjer i Badger Explorer, tilsvarende 6,6 prosent av det totale antallet utestående aksjer i selskapet.
Blystad hadde før transaksjonen ingen Badger-aksjer.

Spørsmål

Ruben Jensen: Hei, Kan du forklare en amtør hva som er skjedd med Badger Explorer aksjen? Jeg har kjøpt aksjer for en snittpris på 1,59 I løpe av året, men nå ser det på skalaen ut til at verdien aldri har vært over 1 kr.

Anders Park Framstad:
Hei! Dette er ikke et selskap vi følger veldig tett, men det er jo i hvert fall til en viss grad mulig å lese seg til utviklingen gjennom det selskapet slipper av meldepliktig informasjon.
Her fremgår det at selskapet har nærmest ikke-eksisterende inntekter fra driften, samtidig som det har kostnader til forskning og utvikling. For å finansiere sistnevnte har de, i et ikke akkurat brennhett marked...Se mer

Børstaper etter lederbytte

Badger Explorer har overtatt stafettpinnen som dagens taper på Oslo Børs (dog på begrenset volum) og har nettopp trigget den automatiske handelspausen. Nedgangen så langt er på 26,27 prosent til 1,6 kroner.
Kursfallet finner sted etter at det i går ettermiddag ble kjent at konsernsjef Øystein Larsen går av for å «forfølge andre muligheter» utenfor selskapet.
Larsen erstattes av Roald Valen.

Badger Explorer-rally på Oslo Børs

Oljemyggen Badger Explorer er opp saftige 31,25 prosent på Oslo Børs tirsdag etter nyheten om at selskapet har fått en intensjonsavtale med Statoil. Aksjen er notert på Oslo Axess, og den plutselige oppgangen fikk de automatiske sikringene på Oslo Børs til å gå 15:46 tirsdag ettermiddag.
Aksjen lå ned rundt 5 prosent før nyheten kom og den skjøt opp til over 30 prosent i pluss.
Intensjonsavtalen går ut på at...Se mer

Innsidekjøp i Badger Explorer ASA

Selskapets administrerende direktør Steinar Bakke ble 45.473 aksjer rikere mandag etter nytt aksjekjøp. Aksjene ble kjøpt til en snittkurs på 0,95 kroner aksjen, ifølge en børsmelding. 
Bakke eier nå 200.437 aksjer i selskapet. 

Storeier deler ut Badger-aksjer

Convexa Capital IV har delt ut sin aksjepost på 17,3 prosent av aksjene i Badger Explorer til sine aksjonærer og eier etter dette ingen aksjer.
Ifølge en børsmelding daglig leder Bjørge Gretland i Convexa vært representert i Badger-styret.
Han og nærstående eier etter utdelingen 30.194 Badger-aksjer.

Badger Explorer med Statoil-avtale

Badger Explorer har inngått en avtale med Statoil der Statoil vil sponse første fase av Badger Explorer sitt utviklingsprogram.
I henhold til avtalen vil midler bli tildelt Badger Explorer da avtale milepæler blir nådd. Statoils totale bidrag til den første fasen av programmet vil være på 7,5 millioner kroner.  
Målet med programmet er å ytterligere utvikle, designe og forbedre teknologien og løsni...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%