I samarbeid med CMC Markets
DNB
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om DNB

DNB faller tungt på Børsen

DNB faller 3 prosent til 152 kroner aksjen onsdag. Til sammenligning er Hovedindeksen ned 0,93 prosent.
Aksjen er desidert mest omsatt, med handler for totalt 397 millioner kroner.
Kronen har også svekket seg betydelig i løpet av de par siste dagene. Like etter klokken tolv hadde prisen på en euro steget med ti øre.
Eksperter har spekulert i om det er risikoen for en nedtur i boligmarkedet som har sk...Se mer

Spørsmål

Anonym: Hei,

Hvorfor har DNB hatt kursfall (og er i 0 akkurat nå) siden de presenterte Q3, mtp. at de har slått alle forventninger og økt resultatet?

På forhånd; Takk og ha en god fredag!

Anders Park Framstad:
Hei! Var jo bakt inn rimelig solide forventninger her. Aksjen er fortsatt opp nærmere 40 prosent så langt i år, så kursreaksjonen må sees i lys av dette. Nordea skriver ellers at kvartalet var preget av «lower-quality items», og viser nok blant annet til den bokførte gevinsten fra etableringen av Vipps som eget selskap. Ha en god fredag du også!

Chilenske oppdrettere søker norsk finansiering

Storbanken DNB gir råd til den chilenske lakseoppdretteren Camanchaca med tanke på en børsnotering i Oslo, og bidrar også med finansiering av chilenske oppdrettere.
Det skriver Salmon Business.
Tre av de største chilenske lakseprodusentene, Camanchaca, Australis og Multiexport, har sagt at de jobber med å restrukturere gjelden sin med banker ledet av DNB og nederlandske Rabobank, ifølge avisen.
Camanchaca har tidligere sagt...Se mer

DNB Markets sliter med tekniske problemer: ETN-er pauset

I en børsmelding mandag morgen kommer det frem at handelen i en rekke ETN-er (Exchange Traded Notes) er pauset. Dette er ETN-er utstedt av DNB Markets, og handelen er stoppet fordi meglerhuset sliter med å prissette de børsomsatte produktene.
Handelen vil starte igjen når problemene er løst, står det videre i meldingen.
ETN-er er børsnoterte produkter som kan kjøpes og selges som aksjer. De gir deg...Se mer

Telenor og DNB tynger Oslo Børs

Den flate starten på Oslo Børs har utartet til et moderat børsfall. Hovedindeksen er nå ned 0,17 prosent til 789,04 poeng.
Det er fortsatt DNB som driver nedgangen, mens Telenor nå også er bidragsyter i negativ retning. Storbankens aksje er ned 0,82 prosent til 157,4 kroner per aksje, mens Telenor - muligens på grunn av det undernevnte - faller 0,61 prosent til 164,0 kroner.

Nordea og Vipps inngår samarbeid

I en kort pressemelding fra Nordea onsdag morgen kommer det frem at storbanken Nordea og Vipps slår seg sammen. Nordea vil ikke gi ytterligere kommentarer og henviser til en pressekonferanse klokken 11:00 i formiddag.
At Nordea og Vipps nå slår seg sammen markerer et stort skifte i det norske markedet og mobilbetaling. Vipps ble opprinnelig startet DNB, men er nå et eget selskap etter at DNB og ove...Se mer

DNB og Nordea har gjennomført sammenslåingen i Baltikum

DNB melder at fusjonen mellom deres egen og Nordea virksomhet i Baltikum nå er gjennomført. Sammenlåingen ble opprinnelig besluttet i august i fjor.
– Etter å ha mottatt alle nødvendige godkjennelser fra de respektive offentlige organene, ble avtalen sluttført i dag. Luminor vil være den tredje største finansielle virksomheten i den baltiske banksektoren med en markedsandel på 16 prosent for innsku...Se mer

Bankaksjer dro opp børsindeksene i Europa

Det var ikke bare i Oslo at bankaksjer dro opp børsindeksen. Slik er situasjonen for de tyngste indeksene i Europa torsdag ettermiddag.
I Norden var oppgangen enda større.
Den brede samleindeksen Stoxx 600 steg 0,29 prosent, noe som indikerer en bred børsoppgang i Europa. Dette var forventet etter at Wall Street-børsene satte nye rekorder på onsdag.
I Norden dro bankaksjene Nordea, SEB og Danske B...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%