I samarbeid med CMC Markets
DNB
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om DNB

Telenor og DNB tynger Oslo Børs

Den flate starten på Oslo Børs har utartet til et moderat børsfall. Hovedindeksen er nå ned 0,17 prosent til 789,04 poeng.
Det er fortsatt DNB som driver nedgangen, mens Telenor nå også er bidragsyter i negativ retning. Storbankens aksje er ned 0,82 prosent til 157,4 kroner per aksje, mens Telenor - muligens på grunn av det undernevnte - faller 0,61 prosent til 164,0 kroner.

Nordea og Vipps inngår samarbeid

I en kort pressemelding fra Nordea onsdag morgen kommer det frem at storbanken Nordea og Vipps slår seg sammen. Nordea vil ikke gi ytterligere kommentarer og henviser til en pressekonferanse klokken 11:00 i formiddag.
At Nordea og Vipps nå slår seg sammen markerer et stort skifte i det norske markedet og mobilbetaling. Vipps ble opprinnelig startet DNB, men er nå et eget selskap etter at DNB og ove...Se mer

DNB og Nordea har gjennomført sammenslåingen i Baltikum

DNB melder at fusjonen mellom deres egen og Nordea virksomhet i Baltikum nå er gjennomført. Sammenlåingen ble opprinnelig besluttet i august i fjor.
– Etter å ha mottatt alle nødvendige godkjennelser fra de respektive offentlige organene, ble avtalen sluttført i dag. Luminor vil være den tredje største finansielle virksomheten i den baltiske banksektoren med en markedsandel på 16 prosent for innsku...Se mer

Bankaksjer dro opp børsindeksene i Europa

Det var ikke bare i Oslo at bankaksjer dro opp børsindeksen. Slik er situasjonen for de tyngste indeksene i Europa torsdag ettermiddag.
I Norden var oppgangen enda større.
Den brede samleindeksen Stoxx 600 steg 0,29 prosent, noe som indikerer en bred børsoppgang i Europa. Dette var forventet etter at Wall Street-børsene satte nye rekorder på onsdag.
I Norden dro bankaksjene Nordea, SEB og Danske B...Se mer

DNB kjøper tilbake 215.000 egne aksjer

DNB kjøpte tilbake 215.000 egne aksjer 21. september.
Aksjene ble kjøpt til 158,43 kroner i snitt.
DNB har nå 5,5 millioner egne aksjer.

DNB med toppnotering

DNB stiger torsdag på børs etter at banken varslet tilbakekjøp av 0,5 prosent av aksjene, noe som tilsvarer rundt 1,8 milliarder kroner i dagens verdi.
Det er ny toppnotering for Norges største bank på Oslo Børs.
Aksjen er torsdag den mest omsatte på børsen og kjøpet er et ledd i DNBs tilbakekjøp av totalt 1,5 prosent av selskapets aksjer.
DNB
Skjermdump: Infront

Vipps blir eget selskap

Finansdepartmentet har godkjent etableringen av Vipps AS, som vil bli betalingsløsningen Vipps sitt eget selskap, ifølge en pressmelding.
Eierstrukturen i Vipps blir som følger:
  • DNB eier 52 prosent.
  • Sparebank 1 eier 25 prosent
  • Balder Betaling eier 12 prosent
  • Eika Gruppen eier 10 prosent
Før tillatelsen fra finansdepartementet kan tas i bruk, skal Finanstilsynet godkjenne foretakets vedtekter. 

DNB-fond kjøper eiendom i Bergen for 600 mill.

DNB melder at DNB Scnadinavian Property Fund kjøper Øyrane Torg i Indre Arna i Bergen kommune. Transaksjonen har satt eiendomsverdien til drøye 600 millioner kroner, ifølge meldingen.
Selgeren av næringseiendommen er Nistad Gruppen, og Pangea Property Partners var megler.
– Gjennom kjøpet av Øyrane Torg har DNB SPF fått nok et kjøpesenter i sin portefølje med et betydelig potensiale.  Beliggenheten...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%