I samarbeid med CMC Markets
DNO
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om DNO

DNO faller etter nyhetsrush torsdag morgen

DNO fikk mye omtale i minuttene før åpning av Oslo Børs torsdag.
Først kom meldingen om at Barclays nedgraderte aksjen, før selskapet selv meldte om at de har fått en utbetaling fra Tawke-feltet i Kurdistan. Deretter kom det frem at selskapet planlegger større aktivitet på norsk sokkel i årene som kommer.
Aksjemarkedet svarte usikkert på hva de synes om alle nyhetene, og 21 minutter etter åpning e...Se mer

DNO innkasserer millioner fra Tawke-lisensen

Ifølge en børsmelding skriver DNO at kurdiske myndigheter har betalt 34,75 millioner dollar for oljeleveringer fra Tawke-lisensen i Kurdistan.
Tawke-lisensen består av to oljefelt, Peshkabir og Tawke som påviste sannsynlige oljeserver på mer enn en halv milliard fat olje.

Nedgraderer DNO

Finanshuset Barclays justerer troen på oljesleskapet DNO, ifølge TDN Finans. Aksjen nedgraderes til «underweight» fra «equalweight».
Videre skriver Bloomberg at kursmålet oppjusteres til 11 kroner fra 9,20 kroner.

DNO inngår Exxon-avtale i Irak

Oljeselskapet DNO har signert en avtale med Exxon Mobil som sikrer selskapet eier- og operatørskap i en ny lisens i Kurdistan i Irak.
Den aktuelle lisensen heter Baeshiqa, ligger rundt 60 kilometer vest for Erbil og inneholder to store, uborede strukturer.
DNOs eierskap i den nye lisensen blir på 40 prosent. Exxon beholder en tilsvarende andel, mens Turkish Energy Company sitter på resten.

Rak Petroleum høster DNO-frukter

Dagens vinner så langt på Oslo Børs er Rak Petroleum, hovedeier i DNO, med en oppgang på 10,59 prosent, til 9,40 kroner per aksje.
Totalt er det omsatt Rak Petroleum-aksjer for 24 millioner kroner.
DNO-aksjen er den mest omsatte på Oslo Børs også onsdag, med en oppgang på 1,54 prosent, til 11,86 kroner per aksje – DNO står for om lag 10 prosent av den totale omsetningen på Oslo Børs så langt i dag.
Siden nyheten om at DNO hadde...Se mer

DNO-aksjen stiger videre på flat børs

Børsen stengte nær uendret på minus 0,01 prosent, etter å ha åpnet svakt opp fredag.
DNO (+13,83 prosent) steg videre etter en oppgang 12 prosent torsdag. Markedet reagerer på at selskapet annonserte et nytt forlik i Nord-Irak som innebærer at de får en større eierandel i Tawke-feltet.
Tilsvarende steg DNOs største eier, Rak Petroleum, 10,4 prosent i fredagens handel.
Av de andre aksjene som trakk...Se mer

Pareto skrur opp kursmålet på DNO

Fredag morgen sendte Danske Bank Markets ut en oppdatering der de meldte at de oppjusterer kursmålet på DNO-aksjen fra 8,4 til 12,8 kroner. Nå melder Pareto at de også skrur opp kursmålet sitt, fra 12 til 15 kroner. Begge meglerhusene beholder kjøpsanbefalingen.

DNO dominerer Børsen: Oppturen fortsetter

Oljeselskapet DNO starter opp 5,9 prosent på Oslo Børs fredag, og fortsetter dermed den sterke oppturen andre dag på dag. Aksjen er også Børsens desidert mest omsatte fra start, med en omseting på over 50 millioner, dobbelt så mye som nummer to som er Marine Harvest.
Hovedindeksen starter som ventet rundt det samme som den sluttet torsdag.
DNO slapp først kvartalstall torsdag morgen, som sendte aks...Se mer

Danske Bank jekker opp DNO-kursmål

Etter avtalen med de kurdiske regionale myndighetene (KRG), der DNO får økt eierandelen i oljefeltet Tawke, jekker Danske Bank opp kursmålet til 12,8 kroner fra 8,4 kroner.
Meglerhuset har en kjøpsanbefaling på aksjen.
Torsdag ble det kjent at Kurdistans regjering gjør opp gammel gjeld ved å øke oljeselskapet DNOs andel i nøkkelfeltet Tawke fra 55 til 75 prosent.
I tillegg får DNO 3 prosent av inntek...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%