I samarbeid med CMC Markets
DNO
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om DNO

Lavere underskudd for DNO

DNO fikk lavere inntekter i fjerde kvartal, men mindre nedskrivninger bidrar til at tapet krymper.
For kvartalet endte inntektene på 41,7 millioner dollar, mot 54,5 millioner på samme tid året før, mens driftsresultatet ble bedret til minus 27,6 fra negative 81,3 millioner dollar.
Nederst i regnskapet ble underskuddet etter skatt på 31,2 millioner dollar, mot et tap på 83,3 millioner dollar året fø...Se mer

DNB Markets jekker om

DNO forsvinner ut av porteføljen med aksjer anbefalt av DNB Markets, mens Storebrand kommer inn.
Meglerhuset gjentar ellers en kjøpsanbefaling på Telenor mandag, før selskapets kvartalsrapportering og kapitalmarkedsdag senere denne uken. Kursmålet settes til 161 kroner per aksje.

Mer penger til DNO

DNO, som driver oljevirksomhet på Tawke-feltet i Kurdistan nord i Irak, har motatt 8,41 millioner dollar i betaling fra de regionale myndighetene.
Pengene er siste betaling for eksport tilbake i juni, og kompletterer en tidligere betaling på 30 millioner dollar fra august. Pengene skal deles mellom DNO og partneren Genel Energy.

DNO har fått Tawke-penger

DNO melder mandag morgen at de har mottatt oppgjør fra kurdiske myndigheter for leveranser fra Tawke-feltet i Kurdistan i oktober.
De har mottatt totalt 38,89 millioner dollar, som skal deles med partneren Genel.
Av dette utgjør 32,62 millioner dollar leveranser i oktober og 6,27 millioner dollar nedbetaling av tidligere utbetalte leveranser.

DNO-funnet kan inneholde 225 millioner fat

Oljeselsakpet DNO meldte mandag om et funn i Peshkabir-2-brønnen som ligger i Tawke-lisensen i Kurdistan.
I en oppdatering skriver analytikerne i Citi at ressurspotensialet i funnet er på rundt 225 millioner fat oljeekvivalenter, men at de foreløpig legger til grunn såkalte 2P-reserver på 62 millioner fat i deres base-case for aksjen som gir en verdijustert egenkapital tilsvarende 13 kroner per aks...Se mer

DNO har gjort funn i Tawke-lisensen

Oljeselskapet DNO melder mandag at selskapet har gjort et funn i Peshkabir-feltet, som ligger Tawke-lisensen i Kurdistan.
Det bores for tiden en brønn på det aktuelle feltet, og denne viser en stabil oljestrøm på 3.800 fat olje per dag.
Planen var opprinnelig å bore denne brønnen i 2015, men den har blitt utsatt grunnet oljeprisfallet og problemer med betalingene til selskapet fra de regionale myndi...Se mer

DNO kvalifisert til anbudsrunder i Iran

DNO er blant 29 internasjonale oljeselskaper som er forhåndskvalifisert til å delta i anbudsrunder for olje- og gassprosjekter i Iran.
Irans nasjonale oljeselskap (NIOC) publiserte listen over forhåndskvalifiserte selskaper mandag. Andre selskaper på listen er Total, Shell, Eni, Gazprom og Schlumberger.
Iran inviterte i oktober internasjonale oljeselskaper til å kjempe om 50 ulike lete- og produksjo...Se mer

DNO stiger etter rapport om mulig kjøp av konkurrent

Det Oslo-listede oljeselskapet DNO, som er tungt inne i Kurdistan i Irak hvor det er operatør for Tawke-feltet, stiger på børsen tirsdag formiddag.
Det skjer etter en rapport fra Bloomberg om at det kinesiske selskapet Sinopec skal vurdere å kjøpe DNOs konkurrent Gulf Keystone. Nyhetsbyrået viser til anonyme kilder.
DNO-aksjen er opp 2,08 prosent til 8,36 kroner, etter å ha handlet drøyt en prosent...Se mer

Oljefesten fortsetter

Hovedindeksen på Oslo Børs endte dagen med en oppgang på 0,45 prosent, etter helgens nyhet om at Opec og 11 andre land har blitt enig om produksjonskutt.
Og med det har indeksen nok en gang avsluttet rekordhøyt, som den gjorde de tre siste dagene i forrige uke. Hovedindeksen endte i dag på 686,1 poeng, og nærmer seg 700 med stormskritt.
Dagens største fart fikk oljemyggen Questerre, etter at loven...Se mer

Fagforbund: Domstol tar beslag i DNO-eiendeler

En domstol i Jemen har besluttet at det skal tas beslag i selskapets eiendeler i landet.
Dette melder fagforbundet IndustriEnergi på sine nettsider.
Bakgrunnen for dommen skal være en arbeidskonflikt.
Det var dn.no som først meldte om saken.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%