I samarbeid med CMC Markets
VOLKSWAGEN AG VZO O.N.
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om VOLKSWAGEN AG VZO O.N.

Trøbbelet ikke over for Volkswagen

Den tidligere sjefen for Volkswagens motorproduksjon har blitt varetektsfengslet i forbindelse med utslippsskandalen i det tyske konsernet.
For øvrig opplyses det at bilprodusenten har økt anslaget for utslippsjukskostnadene. Det skal gjøres en nedskrivning på 2,5 milliarder euro i tredje kvartal.

Volkswagen tilbakekaller 4,8 millioner biler i Kina

Den store bilprodusenten må trekke tilbake millioner av biler grunnet feil i kollisjonsputen levert av selskapet Takata, skriver Financial Times.
Enkelte kollisjonsputer fra det japanske selskapet Takata viser seg å eksplodere, og bilene vil nå bli trukket tilbake ved begynnelsen av mars 2018.
Takata har søkt om konkursbeskyttelse etter at rundt 100 millioner biler globalt måtte tilbakekalles på gr...Se mer

Volkswagens overskudd doblet seg - men salget lider under anklager om dieselsvindel

Kostnadskutt og nye bilmodeller med høyere marginer bidro til at den tyske bilprodusenten Volkswagen mer enn doblet resultatet for andre kvartal. Resultat før skatt og renter hoppet til 4,55 milliarder euro, fra 1,90 milliarder i samme periode i fjor.
Resultatet var høyere enn forventede 4,49 milliarder euro, skriver Børsen.
Bilgiganten solgte 1,9 millioner Volkswagen-biler i første halvår. Det er...Se mer

Volkswagen kaller tilbake 577.590 biler i Kina

Tyske Volkswagen må kalle tilbake 577.590 biler i bilprodusentens viktigste marked, Kina, melder det tyske nyhetsbyrået Deutsche Presse Agentur.
Tilbakekallet berører modellene Golf og Sagitar. Volkswagen skal utbedre feil i modellenes frontlykter.
Aksjekursen til selskapet er ned 1,12 prosent til 141,75 euro i Frankfurt.

Volkswagen knuser forventningene

Driftsoverskuddet til den tyske bilprodusenten Volkswagen endte på 4,4 milliarder euro i første kvartal, noe som er "betydelig" høyere enn ventet, skriver Financial Times.
Dette er en oppgang på 28 prosent fra første kvartal i fjor.
Volkswagen skal legge frem kvartalsresultater 3. mai, men har offentliggjort de viktigste tallene da de er pliktet til å gjøre det hvis tallene er svært forskjellig fra...Se mer
Infront

Skoda viser frem elektrisk konseptbil i Shanghai

VW-konsernets tjekkiske datterselskap Skoda viser frem sin første elektriske konseptbil på bilmessen i Shanghai.
Den nye Vision E skal ha firehjulsdrift og en rekkevidde på 500 kilometer, og bygges med Volkswagens modulbaserte elbilplattform, MEB. Den bruker litium-ionbatterier.
Bilen har to elmotorer som yter 306 hestekrefter. Toppfarten er 180 kilometer i timen. I tillegg er også bilen utstyrt for...Se mer
Skoda Vision E
Skoda

VW sier de er nær et forlik i USA

Volkswagen opplyser at de er nær enighet om et forlik med det amerikanske justisdepartementet i utslipsskandalen. Avtalen innebærer av VW betaler myndighetene 4,3 milliarder dollar, skriver NTB.
Forhandlingene med amerikanske myndigheter er inne i siste fase, opplyser Volkswagen tirsdag. Selskapet sier avtalen vil medføre at de pågående kriminaletterforskningene avsluttes.
Siden selskapet innrømmet å ha...Se mer

Bloomberg: Ny utslippsjuks-avtale for Volkswagen

Volkswagen skal ha nådd en ny avtale med amerikanske bileiere om reparasjon eller tilbakekjøp av rundt 80.000 biler av merkene Audi, VW og Porsche.
Dette melder Bloomberg.
Bakgrunnen er utslippjuks på bilenes treliters dieselmotorer.

Bloomberg: Volkswagen inngår USA-avtale

Volkswagen har inngått en avtale med amerikanske myndigheter om reparasjon eller tilbakekjøp av 80.000 Audi-, Volkswagen- og Porsche-kjøretøy med dieselmotorer.
Dette opplyser kilder til Bloomberg.
Avtalen skal innebære reparasjon av rundt 60.000 biler, mens tilbakekjøpene gjelder rundt 19.000 eldre kjøretøy. Reparasjonene, som er relatert til feilaktige utslippsmålinger, skal kunne gjøres gjennom e...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%