I samarbeid med CMC Markets
VOLKSWAGEN AG VZO O.N.
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om VOLKSWAGEN AG VZO O.N.

Volkswagen knuser forventningene

Driftsoverskuddet til den tyske bilprodusenten Volkswagen endte på 4,4 milliarder euro i første kvartal, noe som er "betydelig" høyere enn ventet, skriver Financial Times.
Dette er en oppgang på 28 prosent fra første kvartal i fjor.
Volkswagen skal legge frem kvartalsresultater 3. mai, men har offentliggjort de viktigste tallene da de er pliktet til å gjøre det hvis tallene er svært forskjellig fra...Se mer
Infront

Skoda viser frem elektrisk konseptbil i Shanghai

VW-konsernets tjekkiske datterselskap Skoda viser frem sin første elektriske konseptbil på bilmessen i Shanghai.
Den nye Vision E skal ha firehjulsdrift og en rekkevidde på 500 kilometer, og bygges med Volkswagens modulbaserte elbilplattform, MEB. Den bruker litium-ionbatterier.
Bilen har to elmotorer som yter 306 hestekrefter. Toppfarten er 180 kilometer i timen. I tillegg er også bilen utstyrt for...Se mer
Skoda Vision E
Skoda

VW sier de er nær et forlik i USA

Volkswagen opplyser at de er nær enighet om et forlik med det amerikanske justisdepartementet i utslipsskandalen. Avtalen innebærer av VW betaler myndighetene 4,3 milliarder dollar, skriver NTB.
Forhandlingene med amerikanske myndigheter er inne i siste fase, opplyser Volkswagen tirsdag. Selskapet sier avtalen vil medføre at de pågående kriminaletterforskningene avsluttes.
Siden selskapet innrømmet å ha...Se mer

Bloomberg: Ny utslippsjuks-avtale for Volkswagen

Volkswagen skal ha nådd en ny avtale med amerikanske bileiere om reparasjon eller tilbakekjøp av rundt 80.000 biler av merkene Audi, VW og Porsche.
Dette melder Bloomberg.
Bakgrunnen er utslippjuks på bilenes treliters dieselmotorer.

Bloomberg: Volkswagen inngår USA-avtale

Volkswagen har inngått en avtale med amerikanske myndigheter om reparasjon eller tilbakekjøp av 80.000 Audi-, Volkswagen- og Porsche-kjøretøy med dieselmotorer.
Dette opplyser kilder til Bloomberg.
Avtalen skal innebære reparasjon av rundt 60.000 biler, mens tilbakekjøpene gjelder rundt 19.000 eldre kjøretøy. Reparasjonene, som er relatert til feilaktige utslippsmålinger, skal kunne gjøres gjennom e...Se mer

VW med største forlik med bilprodusent noensinne i USA

En amerikansk domstol har gitt endelig godkjenning til et forlik med Volkswagen, som må ut med over 130 milliarder kroner etter å ha jukset med utslippene fra dieselbiler.Om lag 475.000 eier av VW- og Audi-biler i USA kan fra og med neste tirsdag kreve at selskapet kjøper bilene tilbake.I tillegg kan de kreve å få utbetalt summer på mellom 5.100 og 10.000 dollar. Til sammen er det ventet at forlik...Se mer

Bloomberg: USA vurderer hvor stor bot Volkswagen kan tåle uten å gå konk

Deutsche Bank er ikke det eneste tyske, ikoniske selskapet som USAs justisdepartement er ute etter om dagen.
Ifølge Bloomberg vurderer amerikanske myndigheter nå hvor stor bot de kan ilegge bilprodusenten Volkswagen etter utslippsjukset, uten at selskapet går dukken.
Det er to ikke identifiserte personer som skal ha kjennskap til forhandlingene mellom Volkswagen og departementet som varsler dette.
Ifølge de samme kildene håper...Se mer

Rekordsøksmål mot Volkswagen

Volkswagen står overfor Tysklands største investorsøksmål. Så langt har advokatene lagt inn krav som overstiger 8,2 milliarder euro, tilsvarende drøyt 75 milliarder kroner, melder Bloomberg.
Hele 1.400 søksmål står på vent i retten i Braunschweig, opplyser nyhetsbyrået.

Volkswagen utsetter regnskap

Volkswagen utsetter offentliggjøring av årsregnskap samt generalforsamlingen på grunn av utslippsskandalen som rammet selskapet i fjor.
Det melder Bloomberg.
Opprinnelig var planen at regnskapet skulle offentliggjøres 10. mars, men Volkswagen har ikke fastsatt noen ny dato. Det er heller ikke fastsatt noen ny dato for generalforsamlingen.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%