I samarbeid med CMC Markets
EAM Solar
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om EAM Solar

Stor overtegning for EAM Solar

EAM Solar opplyser i en melding at den pågående tegningsrettsemisjonen i selskapet foreløpig er overtegnet med 108 prosent.
Selskapet skulle i utgangspunktet utstede 1,25 millioner nye aksjer til tegningskurs 24 kroner per aksje.

Juridisk fremgang for EAM Solar

EAM Solar har også lagt frem resultatrapport for andre kvartal, og her er det utviklingen i rettslokalene som står i fokus (sjekk lenka under for bakgrunn).
Oppsummert har selskapet i perioden inngått en finansieringsavtale med det internasjonale spesialistfondet Therium Litigation Funding, og i den forbindelse hentet 30 millioner som skal sikre den juridiske slagkraften.
Videre fikk selskapet i mai st...Se mer

EAM Solar med hopp på Børsen

Etter mye børsmeldinger fra EAM Solar i går ettermiddag, har vi i dag sett reaksjoner.
I en børsmelding skriver EAM Solar at de har inngått en "Litigation Funding Agreement" (LFA) med det internasjonale selskapet, Therium Litigation Funding IC. De spesialiserer seg på å finansiere tvistemålssaker.
EAM Solar har for tiden en pågående rettssak med det luxembourgske energiselskapet, Enovos. Saken omh...Se mer
Infront
Infront

Solselskap til topps på oljetynget børs

Oslo Børs har falt gjennom torsdagens handel, og Hovedindeksen ender dagen ned 0,86 prosent til 704,95 poeng.
Nedturen drives først og fremst av børslokomotivet Statoil, som faller 1,80 prosent til 147,1 kroner per aksje, mens også tungvektere som Yara (-2,45 prosent) og Telenor (-0,95 prosent) er negative bidragsytere.
Oljeprisen (brent spot) er nede i 48,22 dollar per fat.
På toppen av dagens vinnerlist...Se mer

Eam Solar bruker nesten halvparten av inntektene på jus

En betydelig andel av solenergi-selskapets EAM Solars inntekter går med til rettslige utgifter.
Brutto inntekter i første kvartal var på 833.200 euro. Men som følge av at det ble brukt 379.500 euro i juridiske kostnader, fikk selskapet et negativt brutto driftsresultat på 42.200 euro.
Selskapet mener seg svindlet i forbindelse kjølp av solenergianlegg i Italia, og har fått rettslig støtte for sitt s...Se mer

Duket for flere slag i retten for EAM Solar

EAM Solar har lagt frem sine tall for fjerde kvartal, men vel så spennende i rapporten er kanskje oppdateringen på de juridiske forviklingene selskapet er inne (se lenke under for bakgrunn).
Selskapet opplyser at det møtte Avelos, Enovos og Avelar – selgerne av den omstridte porteføljen – i retten i desember. Her ble det bestemt at disse tre er parter i saken. Det har vært en høring i februar, og d...Se mer

Spørsmål

Sigurd Otterå: Hei! Hvordan vurderer dere situasjonen om den pågående rettssaken som er i Italia som EAM Solar er involvert i ? Det er snakk om milliarderstatning

Anders Park Framstad:
Hei! Du har rett i at denne er en stor sak for selskapet og i stor grad avgjørende selskapets fremtidige verdi, men jeg kan ikke skryte av å ha godt nok overblikk over de forskjellige rettsprosessene. Disse foregår over tid og i flere land. Det siste som ble meldt var vel at de skulle holde på gjennom vinteren og ut mars. Blir spennende å se om det kommer en oppdatering ved fjerdekvartalsrapporter...Se mer

Stenger 17 av 23 solkraftverk

EAM Solar stengte i tredje kvartal 17 av sine 23 solkraftverk, og har etter dette betydelig lavere inntekter og et større tap i perioden.
Slik E24 tidligere har skrevet (se lenke under) mener selskapet at det har blitt utsatt for svindel og bedrageri i forbindelse med kjøpet av de nå nedstengte verkene, og forfølger saken i rettssystemet.
Det fremgår av kvartalsrapporten at videre rettsbehandling vi...Se mer

EAM Solar tok første stikk i retten

Solselskapet EAM Solar jakter et større erstatningsbeløp i retten etter et trøblete kjøp i Italia, og ser ut til å ha tatt et første stikk.
Selskapet skriver i en børsmelding onsdag at selgerne av den aktuelle porteføljen, Avelos, Avelar Energy og Enovos Luxembourg, er finansielt ansvarlige i sakens anledning. Behandlingen av saken vil fortsette den 2. november.
Du kan lese mer om EAM Solar og deres...Se mer

Solkraftverkselskapet seiler i motvind

Solkraftverkselskapet EAM Solar publiserte natt til fredag resultatene for andre kvartal.
Selskapet, som blant annet har gått rettens vei i Italia i år, leverer en bunnlinje på minus 6,2 millioner euro.
Inntektene for andre kvartal kom inn på 1,8 millioner euro, mot 4,2 millioner euro i fjor. Det tilsvarer en nedgang i omsetningen på over 50 prosent.
Da EAM Solar gikk på børs våren 2013 var den klok...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%