I samarbeid med CMC Markets
Electromagnetic Geoservices
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Electromagnetic Geoservices

Bedre fra EMGS

Electromagnetic Geoservices (EMGS) kommer med kvartalstall torsdag morgen.
Selskapet fikk et driftsresultat før skatt (EBIDTA) på 400.000 dollar i fjerde kvartal i fjor, mot minus 2,1 millioner dollar i samme periode året før.
Netto underskudd var på 5,9 millioner dollar, mot et underskudd på 15,1 millioner samme tid året før.
Total omsetning endte på 11,3 millioner dollar i kvartalet, ned fra 12,0...Se mer

EMGS venter løft etter nye oljelisenser

EMGS venter et løft i inntekter knyttet til lisensavtaler for oljedata fra selskapets bibliotek på rundt én million dollar.
Det skjer etter at Olje- og energidepartementet tirsdag tilbød 75 nye lisenser i en ny runde for tildeling av lisenser i modne områder (TFO).
Inntektene vil bli bokført i første kvartal, og avhenger av at oljeselskapene formelt godkjenner tilbudene fra regjeringen om lisenser.

EMGS får nye avtaler verdt 49 mill.

EMGS melder om to nye avtaler som sikrer inntekter til selskapet på 5,9 millioner dollar, tilsvarende 49 millioner kroner.
Den ene av avtalene gjelder en kundes lisens av data fra EMGS-biblioteket i Norge. Avtalen dekker kundens fusjon med et annet selskap og en betaling som følge av dette, samt et forhåndsoppgjør for betalinger til EMGS som følge av lisenstildelinger i Norge.
I tillegg har EMGS inngått en...Se mer

EMGS lander nok en multiklient-avtale

Electromagnetic Geoservices meldte i november om en intensjonsavtale for to forhåndsfinansierte multiklientundersøkelser utenfor Indonesia.
Den ene ble bekreftet spikret i går, den andre i dag.
Dagens avtale har en verdi på rundt én million dollar.
Det er skipet Boa Thalassa som skal gjøre begge undersøkelsene. Oppstart er i desember, arbeidet er ventet sluttført i janaur.

EMGS sikrer avtale

Electromagnetic Geoservices opplyser at én av to intensjonsavtaler som ble meldt 16. november nå er spikret og klar.
Selskapets Boa Thalassa skal innhente multiklientdata utenfor Indonesia. Kontraktsverdien er på minst 1,8 millioner dollar.

Mot nye kontrakter for EMGS

Electromagnetic Geoservices har blitt tildelt intensjonsavtale for to forhåndsfinansierte multiklientundersøkelser i Indonesia.
Kontraktene har en minsteverdi på 2,8 millioner dollar.

Kortvarig moro for EMGS

Electromagnetic Geoservices ble mandagens vinner på Oslo Børs, etter en oppgradering fra meglerhuset ABG Sundal Collier. Og aksjen steg 29,02 prosent til 4,09 kroner per aksje.
Men etter den søte kløe kommer den sure svie - tirsdag svinger pendelen andre veien, og EMGS-aksjen er så langt dagens største taper med et kursfall på 9,29 prosent, til 3,71 kroner per aksje.

EMGS-aksjen steg nesten 30 prosent

Electromagnetic Geoservices (EMGS) ble mandagens store vinner på Oslo Børs, med en oppgang på 29,02 prosent, til 4,09 kroner per aksje.
Oppgangen kom etter at meglerhuset ABG Sundal Collier oppgraderte EMGS-aksjen til kjøp, og økte kursmålet med 1,20 kroner - til 4,50 kroner per aksje.
Totalt ble det omsatt EMGS-aksjer for cirka 5,5 millioner kroner mandag.
Til tross for solid oppgang i dag, er EMGS...Se mer

EMGS-aksjen flyr etter oppgradering

Meglerhuset ABG Sundal Collier har oppgradert Electromagnetic Geoservices (EMGS) til kjøp, noe som har gitt aksjen rakettfart oppover på Oslo Børs mandag.
Litt før klokken 15.00 er aksjen opp 26,18 prosent, til 4,08 kroner per aksje - og det har blitt omsatt EMGS-aksjer for 4,5 millioner kroner.
Meglerhuset har også økt kurmålet med 1,20 kroner, fra 3,30 kroner til 4,50 kroner per aksje.
Så langt i år har EMGS falt 36...Se mer

EMGS varsler datasamling utenfor Canada

Electromagnetic Geo-Services har begynt forberedelser til en forhåndsfinansiert multiklientundersøkelse vest for New Foundland i Canada.
Selskapet opplyser at undersøkelsen vil medføre minst 2,5 millioner dollar i inntekter for deres del.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%