I samarbeid med CMC Markets
Electromagnetic Geoservices
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Electromagnetic Geoservices

EMGS stiger etter rapport

Electromagnetic Geoservices-aksjen stiger drøyt en prosent til 4,90 kroner etter at selskapet la frem resultatet for tredje kvartal, med et noe mindre underskudd enn i samme periode for ett år siden.
Selskapet leverer et resultat etter skatt på minus 11,06 millioner dollar, mot minus 25,37 millioner i fjor, og et brutto driftsresultat på minus 6,2 millioner dollar mot 10 millioner dollar for ett år...Se mer

EMGS melder om avtale

Seismikkselskapet Electromagnetic Geoservices melder at det er enig med en kunde om en avtale verdt 8 millioner dollar. Selskapet sier det vil komme tilbake med en melding når avtalen er endelig, trolig i løpet av måneden.
EMGS presenterer sitt resultat for tredje kvartal torsdag 3. november.

EMGS får lavere leiepris av skipseier

Seismikkselskapet EMGS melder at de har inngått en avtale om å forlenge charteravtalen de har med North Sea Commander Shipping AS, som eier skipet Atlantic Gurdian som EMGS bruker til seismikkinnhenting.
Avtalen innebærer at EMGS må ut med 27 prosent mindre for å leie skipet, samtidig som de forlenger leiekontrakten med fem år. De nye vilkårene trer i kraft per 1. oktober 2016.
– VI er glade for å se at våre...Se mer

EMGS selger data for én mill. dollar

Electromagnetic Geoservices melder torsdag morgen at selskapet har solgt multiklientdata fra Barentshavet for én million dollar.
Dette vil bli bokført i fjerde kvartal.
Avtalen kommer etter alle solemerker godt med for selskapet, som er rammet av vanskelige markedsforhold og i går varslet ny nedbemanning.

EMGS varsler nedbemanning

EMGS varsler onsdag at selskapet skal redusere sine lønnsutgifter med 20 prosent globalt. Dette vil bli gjort gjennom både midlertidig og permanent nedbemanning, skriver selskapet i en melding.
De kostnadsreduserende tiltakene vil gi gradvis effekt ettersom antallet ansatte på land og til sjøs vil gjøres i ulikt tempo.
- Markedet er ventet å være fortsatt avdempet inntil oljeprisene kommer tilbake o...Se mer

Kun halve EMGS-flåten i aksjon

Electromagnetic Geo-Services har sluppet sin flåteoppdatering for tredje kvartal, og melder om en utnyttelsesgrad på 52 prosent i perioden.
Dette er en nedgang fra 63 prosent i samme kvartal året før.
31 prosent av selskapets skip arbeidet med multiklientprosjekter i perioden, mens 21 prosent var sysselsatt med et finansiert forsknings- og utviklingsprosjekt. Det var null kontraktsarbeid i det tred...Se mer

EMGS selger seismikkdata

Seismikkselskapet Electromagnetic Geoservices (EMGS) selger data fra Barentshavet for 2,1 millioner dollar til et ikke-navngitt oljeselskap, opplyser EMGS i en børsmelding.

EMGS reduserer kostnader i tøft marked

Electromagnetic Geoservices legger torsdag frem resultater for andre kvartal.
Regnskapet til offshore-teknologibedriften viser inntekter på 15,1 millioner dollar, opp fra 12,1 millioner dollar sammenlignet med samme periode i fjor.
Selskapet skriver at det har redusert sin kvartalsvise kostnadsbase, og i regnskapet kan man lese at de operasjonelle kostnadene har kommet ned fra et nivå på 32 millione...Se mer

EMGS-aksjen spleises i dag

Aksjen i EMGS noteres fra og med fredag 1. juli eksklusiv spleisen i selskapet. Den innebærer at 40 gamle aksjer konverteres til 1 ny aksje for aksjonærene.
Spleisen fører til at enkelte børssystemer viser at aksjen har steget 4.458,8 prosent i verdi i dag.

Helrødt kvartal for EMGS

Leteselskapet Electromagnetic Geoservices (EMGS), som er blant dem som har fått smake den såkalte oljebremsen, melder torsdag om nok et rødt kvartal.
Selskapets inntekter falt til 13,0 millioner dollar, ned fra 32,3 millioner i første kvartal i fjor. Resultatet for perioden ble et tap på 15,5 millioner dollar, mot tilsvarende 1,2 millioner i første kvartal 2015.
Inntektene i perioden stammer i hoved...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%