I samarbeid med CMC Markets
Fred. Olsen Energy
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Fred. Olsen Energy

Statoil forlenger avtale med Fred. Olsen Energy

Statoil har valgt å utøve opsjonen på den nedsenkbare bore-riggen Bideford Dolphin.
Riggen eies av Dolphin Drilling, et datterselskap av Fred. Olsen Energy.
Kontraktsverdien på utvidelsen estimeres til 17,2 millioner dollar, i overkant av 145 millioner kroner, for en kontraksperiode på 100 dager.

Fred Olsen Energy sliter: Skroter Borgholm Dolphin-riggen

Riggselskapet Fred Olsen Energy opplevde mer enn en halvering i brutto driftsresultat (EBITDA) i første kvartal mot samme periode i fjor, fra 97,2 til 40,8 millioner dollar. Det viser kvartalsrapporten som ble sluppet torsdag.
Omsetningen fikk seg også en knekk, for den gikk fra 156,8 til 98,4 millioner dollar. Etter skatt gikk elskapet -26,4 millioner dollar i minus, mot et overskudd på 9,7 millio...Se mer

Avis: Fred Olsen lukter på installasjonsrederiet A2Sea

Fred. Olsen skal være blant flere aktører som er interessert i A2Sea, et selskap som installerer havvindturbiner og siden 2009 har vært eid av Dong Energy og Siemens.
Ifølge avisen har FIH Partners fått oppdraget med å finne mulige kjøpere, og blant disse nevnes også nederlandske Vroon, belgiske Deme Group, britiske MPI Offshore og flere kinesiske selskaper, inkludert...Se mer
A2Sea - Sea Challenger
Roar Lindefjeld, Woldcam

Kraftig inntektsfall for Fred. Olsen Energy

Riggselskapet Fred. Olsen Energy fikk inntekter på 156,8 millioner dollar i fjerde kvartal, ned fra 265,2 millioner dollar i tilsvarende kvartal året før.
Nedgangen skyldes primært at rigger har gått av kontrakt.
I samme periode ble driftsresultatet bedret til 21,5 millioner dollar fra minus 102,7 millioner dollar, etter lavere nedskrivninger og lavere kostnader.
Resultatet før skatt steg i perioden...Se mer

Mer arbeid for Fred. Olsen-rigg

Fred. Olsen melder om en etterlengtet kontraktsforlengelse, om enn ikke av de helt største.
Dolphin Drilling har avtalt en forlengese for Blackford Dolphin med Chevron frem til sent februar 2017. Forlengelsen er verdt rundt 2,6 millioner dollar.

Lemper på lånekrav i Fred. Olsen Energy

Obligasjonseierne i Fred. Olsen Energys obligasjonslån FOE05 har godkjent midlertidige lettelser i lånebetingelsene, ifølge en melding.
Det skjer etter at obligasjonseiermøtet ble avholdt i dag og forslaget om lettelser godkjent.
Forslaget innebar at betingelsene knyttet til belåning og rentedekning oppheves frem til 30. juni 2018, mens riggselskapet som kompensasjon kjøper tilbake obligasjoner til...Se mer

Fred Olsen Energy får etterlengtede kontraktsmillioner

Riggselskapet Fred Olsen Energy melder at datterselskapet Dolphin Drilling har fått forlenget leieavtalen for den delvis nedsenkbare boreriggen Bideford Dolphin med ytterligere én letebrønn.
Det er Statoil som er oppdragsgiver og som altså har forlenget kontrakten. Brønnen skal bores på norsk sokkel over en periode på 35 dager.
Kontraktsforlengelsen er ifølge Fred Olsen Energy verdt rundt 6,1 millio...Se mer

Presset riggselskap avviser torpedering av bank-avtale

Fred. Olsen Energy har på morgenkvisten sendt ut en børsmelding der selskapet avviser at det kjenner til at noen gruppe har sikret negativ kontroll i et av deres obligasjonslån.
«FOE mener at det er i den beste interessen til alle interessenter å støtte forslaget før obligasjonseiermøtet som er innkalt den 26. januar», skriver selskapet.
I dagens utgave skriver Finansavisen at en avtale selskapet ha...Se mer

Fred. Olsen må betale 60 mill. til konkursbo

Det er Sysla som melder dette.
Bakgrunnen er uenighet rundt kostnader relatert til klassing og utbedring av riggen Borgland Dolphin.
Riggen skulle klasses, repareres og oppgraderes ved Bergen Group Hanøytangen vinteren 2014/2015, men arbeidet gikk ikke som planlagt.
I voldgiftsdomstolen i Oslo er nå Fred. Olsen døm til å betale totalt 60 millioner til Bergen Group Hanøytangen, som siden har gått ko...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%