I samarbeid med CMC Markets
Funcom
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Funcom

Beste børsdag for Funcom siden januar

Funcom klatret 20,45 prosent på Oslo Børs mandag. Det er den beste børsdagen for selskapet siden 31. januar, da de lanserte spillet «Conan: Exiles».
Oppturen kom skjer etter at selskapet varslet at de oppretter et nytt, felleseid selskapet med Cabinet Group som skal sitte på rettighetene til flere spillkonsepter, deriblant arbeidet til Conan-skaper Robert E. Howard.
Funcom får en eierandel på 50 pr...Se mer

Nyhetsskred gir topper og daler på Oslo Børs

Hovedindeksen åpner i positivt terreng mandag. Oslo Børs er opp 0,74 prosent til 796,5 poeng etter et par-tre minutters handel.
Utviklingen er divergerende for selskapene som har sluppet nyheter de siste døgnene.
Seadrill varslet i helgen at riggmarkedet blir kjøligere enn ventet de kommende årene, og sendes ned 6,11 prosent til 2,15 kroner per aksje.
I motsatt retning går det for Funcom, som akkurat...Se mer

Funcom oppretter nytt selskap og varsler emisjon

Funcom har inngått avtale om opprettelse av et felleseid selskap med Cabinet Group.
Det felleseide selskapet skal sitte på rettighetene til flere spillkonsepter, deriblant arbeidet til Conan-skaper Robert E. Howard. Rettigheter som «Solomon Kane», «Mutant Chronicles» og «Mutant: Year Zero» nevnes også.
Funcom får en eierandel på 50 prosent i det nye selskapet gjennom utstedelse av 22,3 millioner nye...Se mer

Funcom øker konsoll-prisen på Conan-spillet

Funcom opplyser mandag kveld at prisen på Conan Exiles vil bli 49,99 dollar når spillet for fullt lanseres på konsollene Xbox og Playstation 4.
Dette er en økning fra 34,99 dollar i dag. Prisen vil øke fra og med neste uke, noe som sammenfaller med førbestillingsperioden for spillet.
Prisen på PC-versjonen vil ikke bli endret før den fulle lanseringen.
Funcom har gjennomført en såkalt tidliglanseri...Se mer

Kraftig inntektshopp for Funcom - får drahjelp fra Conan

Funcom melder om et kraftig hopp i inntektene for tredje kvartal, der spillselskapet også snur minus til pluss på bunnlinjen.
Funcom skriver at de dominerende faktorene bak inntektene var spillene Conan Exiles og Secret World Legends, der sistnevnte ble relansert fem dager før kvartalet startet.
Omsetningen steg til 6 millioner dollar fra 1,7 millioner i tilsvarende periode i fjor, mens driftsresult...Se mer

Spørsmål

Bård Bjørnø: Hei! Hvordan tror du prognosene på Funcom blir i morgen?

Anders Park Framstad:
Hei! Vanskelig å kommentere dette uten å få hissige småaksjonærer på nakken, men litt overordnet er det vel naturlig å se for seg høyere inntekter sammenlignet med samme kvartal året før og kanskje også en økning sekvensielt, da andre kvartal kun inneholdt fem dager med Secret World Legends. Samtidig kan man se for seg en økning i kostnadene knyttet til høyere aktivitet og muligens mer PR. Om ikke...Se mer

Trøim Borr-er seg inn i Hovedindeksen

Oslo Børs melder at det kommer inn syv nye aksjer i Hovedindeksen (OSEBX) fra 1. desember. Ingen aksjer forsvinner ut. Blant de nye aksjene som kommer inn er Tor Olav Trøims riggselskap Borr Drilling. I tillegg kommer BW LPG, Questerre Energy, Targovax, Norwegian Finans Holding (Bank Norwegian), Evry og Funcom inn.

Funcom gjør spill gratis på Steam

Spillselskapet Funcom gjør spillet «Hide and Shriek» gratis å spille på spillplattformen Steam, og du kan laste ned ekstra innhold.
Grepet er ment som reklame for spillet Secret World Legends, og skal være en måte å beholde en liten gruppe som spiller spillet, skriver Funcom i en melding.

Spørsmål om Funcom-aksjen

Anonym: Hvorfor faller Funcom så mye? Ser ingen nyheter?

Kjetil Malkenes Hovland:
Hei!
Det kom en melding fra Funcom sent onsdag om at den fulle lanseringen av Conan Exiles er utsatt og nå er ventet tidlig i andre kvartal 2018.
Selskapet sier i meldingen at det er viktig for spillets suksess at Conan Exiles holder høy kvalitet teknisk og spillmessig.
I august sa selskapet at spillet ville bli sluppet i første kvartal neste år.
Funcom-aksjen er ned 7,86 prosent til 2,11 kroner torsd...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%