I samarbeid med CMC Markets
Funcom
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Funcom

Kraftig inntektshopp for Funcom - får drahjelp fra Conan

Funcom melder om et kraftig hopp i inntektene for tredje kvartal, der spillselskapet også snur minus til pluss på bunnlinjen.
Funcom skriver at de dominerende faktorene bak inntektene var spillene Conan Exiles og Secret World Legends, der sistnevnte ble relansert fem dager før kvartalet startet.
Omsetningen steg til 6 millioner dollar fra 1,7 millioner i tilsvarende periode i fjor, mens driftsresult...Se mer

Spørsmål

Bård Bjørnø: Hei! Hvordan tror du prognosene på Funcom blir i morgen?

Anders Park Framstad:
Hei! Vanskelig å kommentere dette uten å få hissige småaksjonærer på nakken, men litt overordnet er det vel naturlig å se for seg høyere inntekter sammenlignet med samme kvartal året før og kanskje også en økning sekvensielt, da andre kvartal kun inneholdt fem dager med Secret World Legends. Samtidig kan man se for seg en økning i kostnadene knyttet til høyere aktivitet og muligens mer PR. Om ikke...Se mer

Trøim Borr-er seg inn i Hovedindeksen

Oslo Børs melder at det kommer inn syv nye aksjer i Hovedindeksen (OSEBX) fra 1. desember. Ingen aksjer forsvinner ut. Blant de nye aksjene som kommer inn er Tor Olav Trøims riggselskap Borr Drilling. I tillegg kommer BW LPG, Questerre Energy, Targovax, Norwegian Finans Holding (Bank Norwegian), Evry og Funcom inn.

Funcom gjør spill gratis på Steam

Spillselskapet Funcom gjør spillet «Hide and Shriek» gratis å spille på spillplattformen Steam, og du kan laste ned ekstra innhold.
Grepet er ment som reklame for spillet Secret World Legends, og skal være en måte å beholde en liten gruppe som spiller spillet, skriver Funcom i en melding.

Spørsmål om Funcom-aksjen

Anonym: Hvorfor faller Funcom så mye? Ser ingen nyheter?

Kjetil Malkenes Hovland:
Hei!
Det kom en melding fra Funcom sent onsdag om at den fulle lanseringen av Conan Exiles er utsatt og nå er ventet tidlig i andre kvartal 2018.
Selskapet sier i meldingen at det er viktig for spillets suksess at Conan Exiles holder høy kvalitet teknisk og spillmessig.
I august sa selskapet at spillet ville bli sluppet i første kvartal neste år.
Funcom-aksjen er ned 7,86 prosent til 2,11 kroner torsd...Se mer

Spørsmål

Dler Mirza: Funcom: Hvorfor faller Funcom etter å ha hatt en bra dag igår?

Anders Park Framstad:
Hei! Har ikke, såvidt jeg har sett, kommet noe håndfast her på en liten stund. Tror uansett det er en nesten umulig øvelse å etter-rasjonalisere mindre kursbevegelser i denne aksjen.

Funcom inngår distribusjonsavtale

Spillselskapet Funcom har inngått en publiserings- og distribusjonsavtale med Koch Media som gjelder fysiske kopier av Conan Exiles på PC, Xbox One og Playstation 4.
Lanseringen vil finne sted i første kvartal neste år.

Spørsmål

Anonym: Varslet spillutvidelse fra Funcom i går, aksjen er blant taperne i dag. Hvorfor???

Anders Park Framstad:
Hei! Har ikke noe fasitsvar på dette, dessverre. Kan hende at forventningene var skrudd for høyt på forhånd, eller at mange har kjøpt i påvente av slippet og uansett skal ut av aksjen. Blir ekstremt spennende å se hva selskapet kommer med når halvårsrapporten slippes den 31. august!

Funcom lanserer Conan Exiles på Xbox

Funcom melder at selskapet onsdag har lansert en versjon av spillet Conan Exiles på spillkonsollen Xbox One, en versjon som er lik som PC-versjonen.
Spillet har dermed dratt nytte av seks måneder med videreutvikling og mer innhold, skriver spillselskapet i en pressemelding.
Selskapet slipper i tillegg en oppdatering kalt «The Frozen North», ifølge meldingen.
Funcom forbereder en full lansering av...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%