I samarbeid med CMC Markets
Golden Ocean Group
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Golden Ocean Group

DNB Markets har troen på John Fredriksens tørrlastrederi

Meglerhuset DNB Markets skriver i en oppdatering fredag at de oppgraderer Golden Ocean fra Hold- til en Kjøp-anbefaling, og at de løfter kursmålet fra 38 til 45 kroner aksjen.
– Vi har oppgradert anbefalingen vår på bakgrunn av historisk lave rater, de laveste verdsettelsene på 30 år og en historisk høy rabatt på nybyggpriser, skriver DNB Markets som mener vi nå nærmer oss et punkt i syklusen med s...Se mer

Anbefaler fortsatt ikke tørrbulk-kjøp

Golden Ocean la i går frem kvartalstall, og melder blant annet om større effekt av den siste tidens rateoppgang i fjerde kvartal.
Dette har medført at DNB Markets tar opp sine estimater for det inneværende året. Meglerhuset ser nå netto resultat for 2016 12 prosent høyere enn tidligere.
Endringene for de kommende årene er imidlertid begrensede, og DNB Markets gjentar en holdanbefaling på bakgrunn av...Se mer

Bedre markedsforhold ga inntektshopp for Golden Ocean

Tørrbulkrederiet Golden Ocean har lagt frem tall for tredje kvartal tirsdag, og kan melde om en økning i inntektene som følge av den siste tidens rateoppgang.
Driftsinntektene steg til 71,0 millioner dollar, opp fra 65,7 millioner i samme periode året før.
Bunnlinjen viser et tap på 26,...Se mer

Pareto: Økt kinesisk kullproduksjon negativt for tørrbulk

På en svakt negativ Oslo Børs setter tørrlastrederiene kursen nedover fredag, etter at de har steget mye den siste tiden.
Jinhui Shipping faller syv prosent, mens Belships faller åtte prosent og John Fredriksens Golden Ocean er ned 2,4 prosent. De siste tre månedene er de tre fortsatt opp henholdsvis 55, 60 og 25 prosent, mens fraktindeksen Baltic Dry har steget 58 prosent.
Kurser siste 3 mnd, indeksert til 100
Tørrbulkaksjene har fulgt med ratene oppover den siste tiden/Infront

Mot sammenslåing av Golden Ocean-aksjer

Golden Ocean har på morgenkvisten sluppet en tidsplan for sammenslåingen av sine ordinære aksjer og aksjer med restriksjoner (GOGL R).
GOGL R har siste handelsdag på eget ISIN-nummer den 21. september og vil handles under GOGL-tickeren den 22.

Golden Ocean fortsetter å slite i tøft marked

Tørrlastrederiet Golden Ocean legger onsdag frem resultater for andre kvartal.
Det John Fredriksen-eide selskapet rapporterer om et resultat etter skatt på minus 39,2 millioner dollar, som er et bedre resultat enn andre kvartal i fjor da bunnlinjen landet med minus 33,5 millioner dollar.
Dermed leverte selskapet marginalt bedre enn hva analytikerne spådde. På forhånd hadde analytikerne forventet en...Se mer

Ny kommersiell direktør i Golden Ocean

Det er Thomas Semino som tiltrer stillingen som kommersiell direktør i det Fredriksen-eide selskapet.
Semino er for tiden leder for tørrbulk i det sveitsiske rederiet Vitol S.A, og er utdannet innen maritim juss. Den nye direktøren vil holde hus i Singapore og tiltre stillingen senest 1. november inneværende år, fremgår det av børsmeldingen.

John Fredriksens tørrlastrederi kutter underskuddet kraftig

Tørrlastrederiet Golden Ocean, der John Fredriksen er storaksjonær, sliter i et tøft marked. Situasjonen ble likevel bedre i første kvartal enn samme periode i fjor.
Etter at driften gikk 154,3 millioner dollar i minus i første kvartal i 2015, endte man 32,5 millioner dollar i minus i første kvartal i år.
Omsetningen økte fra 18 til 45 millioner dollar i samme periode. Det samlede underskuddet ble r...Se mer

Fredriksen bytter ut toppsjefen i Golden Ocean

Det John Fredriksen-eide tørrbulk-rederiet Golden Ocean melder mandag morgen om at de bytter ut to nøkkelpersoner i ledelsen.
Administrerende direktør Herman Billung erstattes, og selskapet får også ny finansiell direktør.
Den nye sjefen i rederiet blir Birgitte Ringstad Vartdal, som har vært selskapets finansielle direktør siden sommeren 2010.
Vartdal er utdannet innen fysikk og matematikk fra NTNU...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%