I samarbeid med CMC Markets
Golden Ocean Group
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Golden Ocean Group

Folketrygdfondet flagger i Golden Ocean

I forbindelse med emisjonen i Golden Ocean har Folketrygdfondet kjøpt 1,4 millioner aksjer. Eierandel etter kjøpet er 5,5 prosent av aksjene i selskapet.

Oslo Børs stiger - Fredriksen får tommelen opp

Oslo Børs stiger fra start i onsdagens handel. Hovedindeksen er opp 0,27 prosent til 696,5 poeng etter noen minutters handel.
Blant dagens vinnere finner man Golden Ocean, som stiger 4,07 prosent til 64 kroner per aksje. Golden Ocean har siden stengetid meldt om et større skipskjøp og landet en medfølgende emisjon.
Hovedindeksen drives for øvrig at Statoil, som stiger 0,76 prosent til 146,6 kroner.

Fredriksens tørrlastselskap fikk inn pengene

Golden Ocean Group melder onsdag morgen at selskapet har gjort en vellykket emisjon av rundt 8,6 millioner nye aksjer. Emisjonen er gjort til 60 kroner per aksje, hvilket gir et brutto proveny på omtrent 516,5 millioner kroner.
Pengene er hentet i forbindelse med det omfattende kjøpet av skip Golden Ocean presenterte i går. Det meldes om veldig sterk interesse og mange ganger overtegning.
Etter emisjonen vil John Fredr...Se mer

Fredriksens tørrlastrederi Golden Ocean slår forventningene

Golden Ocean, tørrlastrederiet der John Fredriksen er storaksjonær, slapp tirsdag resultater for fjerde kvartal som viser en kraftig forbedring i et ellers tøft år. Selskapet skriver at markedet var det sterkeste på to år i alle fartøyklasser.
Driftsinntektene økte med 15,2 millioner dollar til 86,2 millioner mot det foregående kvartalet, og opp fra 57,1 millioner i samme kvartal året før.
Brutto justert driftsresultat...Se mer

DNB Markets har troen på John Fredriksens tørrlastrederi

Meglerhuset DNB Markets skriver i en oppdatering fredag at de oppgraderer Golden Ocean fra Hold- til en Kjøp-anbefaling, og at de løfter kursmålet fra 38 til 45 kroner aksjen.
– Vi har oppgradert anbefalingen vår på bakgrunn av historisk lave rater, de laveste verdsettelsene på 30 år og en historisk høy rabatt på nybyggpriser, skriver DNB Markets som mener vi nå nærmer oss et punkt i syklusen med s...Se mer

Anbefaler fortsatt ikke tørrbulk-kjøp

Golden Ocean la i går frem kvartalstall, og melder blant annet om større effekt av den siste tidens rateoppgang i fjerde kvartal.
Dette har medført at DNB Markets tar opp sine estimater for det inneværende året. Meglerhuset ser nå netto resultat for 2016 12 prosent høyere enn tidligere.
Endringene for de kommende årene er imidlertid begrensede, og DNB Markets gjentar en holdanbefaling på bakgrunn av...Se mer

Bedre markedsforhold ga inntektshopp for Golden Ocean

Tørrbulkrederiet Golden Ocean har lagt frem tall for tredje kvartal tirsdag, og kan melde om en økning i inntektene som følge av den siste tidens rateoppgang.
Driftsinntektene steg til 71,0 millioner dollar, opp fra 65,7 millioner i samme periode året før.
Bunnlinjen viser et tap på 26,...Se mer

Pareto: Økt kinesisk kullproduksjon negativt for tørrbulk

På en svakt negativ Oslo Børs setter tørrlastrederiene kursen nedover fredag, etter at de har steget mye den siste tiden.
Jinhui Shipping faller syv prosent, mens Belships faller åtte prosent og John Fredriksens Golden Ocean er ned 2,4 prosent. De siste tre månedene er de tre fortsatt opp henholdsvis 55, 60 og 25 prosent, mens fraktindeksen Baltic Dry har steget 58 prosent.
Kurser siste 3 mnd, indeksert til 100
Tørrbulkaksjene har fulgt med ratene oppover den siste tiden/Infront

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%