I samarbeid med CMC Markets
Grieg Seafood
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Grieg Seafood

Analytiker: – Selg lakseaksjer

Sjefanalytiker i Norne Securities, Karl-Johan Molnes skjærer alle lakseaksjene på Oslo Børs over én kam med salgsanbefalinger på samtlige.
– Lakseprisen vil sannsynligvis falle fra det høye 60-tallet ned til det lave 50 tallet i løpet av august, skriver Molnes.
Han begrunner salgsanbefalingen med at aksjekursene hos oppdrettsselskapene historisk svinger mes spotprisen på laks.
Nornes kursmål:
Nedgraderingen ser ikke ut til...Se mer

Prisen på laks steg forrige uke

Lakseprisen forrige uke steg med 0,6 prosent, sammenlignet med uken før.
Det viser ferske tall fra Statistisk sentralbyrå.
Eksportkvantum for fersk laks i forrige uke endte på 14.485 tonn, noe som er 5,5 prosent mer enn uken i forveien da eksportkvantumet var på 13.724 tonn.
Det ble eksportert 445 tonn frossen laks, og prisen lå på 66,97 kroner per kilo.
Sjømatindeksen på Oslo Børs har falt 0,89 prose...Se mer

Mistanke om fiskesykdom på Grieg-anlegg

Grieg Seafood melder torsdag at det mistenkes infeksiøs lakseanemi (ILA) på selskapets anlegg i Tinnlandet i Hammerfest. Det innføres umiddelbart tiltak for å redusere risikoen for eventuell spredning.
Tinnlandet har drøyt en million fisk med snittvekt på 4,2 kilo. Fisken er slakteklar, og planlegges solgt som normalt i markedet.

Grieg Seafood investerer i smoltanlegg

Lakseoppdretteren Grieg Seafood skal sammen med selskapene Bremnes Seashore og Vest Havbruk bygge et smoltanlegg med en årlig produksjonskapasitet på 3.000 tonn, ifølge en melding fra selskapet torsdag kveld.
Det skjer ved at de tre går inn med like eierandeler i Tytlandsvik Aqua, selskapet som nå skal starte utbyggingen av smoltanlegget i Rogaland.
Investeringen i anlegget er på 300 millioner kro...Se mer

Pareto bytter ut 7 av 10 aksjer

Analyseavdelingen i meglerhuset Pareto gjør store endringer i modellporteføljen sin etter å ha gått på en liten oljesmell i mai måned:
Modellporteføljen falt med 2,69 prosent i mai, mens referanseindeksen, som er Hovedindeksen, steg 1,82 prosent i perioden.
Nedgangen i mai bidro til at Paretos modellportefølje siden nyttår er ned 1,2 prosent totalt sett, mens Hovedindeksen på Oslo Børs er opp 3,9 pr...Se mer
Paretos modellportefølje mot Hovedindeksen
Illustrasjon: Pareto Securities

Oppdrettsselskaper går sammen i Finnmark

Norway Royal Salmon og Grieg Seafood opplyser i en pressemelding tirsdag at de går sammen om å sikre smoltkapasiteten i Finnmark.
Smolt er unglaks, mellom ett og seks år, som er klare for utvandring fra ferskvann til saltvann
Begge selskapene går inn på eiersiden i Nordnorsk Smolt AS, som ligger lokalisert i Hasvik.
Begge oppdrettsselskapene skal eie 50 prosent hver av Nordnorsk Smolt.
Anlegget har i dag en produksj...Se mer

Grieg Seafood taper penger

Oppdrettsselskapets driftsresultat (EBIT) før biomassejusteringer endte på 131 millioner kroner første kvartal 2017. Det er en vesentlig nedgang fra samme periode i fjor da tilsvarende tall var på 214 millioner kroner.
Bunnlinjen av regnskapet har også hatt en negativ utvikling det siste året. Første kvartal i fjor hadde Grieg et resultat etter skatt på 252 millioner kroner. I år har overskuddet sn...Se mer

– DNB går fra Hold til Kjøp på laks

Nettstedet iLaks melder at analytiker Alexander Aukner i DNB Markets nå har oppgradert anbefalingen sin på oppdrettssektoren fra Hold til Kjøp.
Samtidig nedjusterer meglerhuset forventningen til lakseprisen for 2017 fra 62 til 57 kroner per kilo, og fra 56 til 55 kroner per kilo for 2018.
Meglerhuset peker ifølge iLaks på kursfallene i lakseaksjene den siste tiden, og nedgraderingene som har kommet...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%