I samarbeid med CMC Markets
Grieg Seafood
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Grieg Seafood

Ny lakserapport fra Nordea senker lakseaksjene

Sjømatanalytiker Kolbjørn Giskeødegård i Nordea reduserer estimatene for lakseprisen de neste årene og svinger også kniven over kursmålene på lakseselskapene.
Det fremkommer i en omfattende sektorrapport fredag. Der kuttes lakseprisprognosen med 3 kroner i perioden 2017 til 2019, til henholdsvis 57, 51 og 50 kroner per kilo.
På Oslo Børs reagerer investorene med å sende lakseaksjene nedover.
● Marine Harvest, som er mest...Se mer

Spørsmål

Anonym: Hei!, Grieg Seafood vil betale kr 3,00 i utbytte pr. aksje. Hvilken dato må en stå som eier av aksjer? 😊

Anders Park Framstad:
Hei! Det har, såvidt jeg har sett, ikke kommet noen endelig dato på dette. Dersom jeg skulle gjettet ville jeg sagt etter generalforsamlingen i juni, men hvis du vil være helt sikker kan du nok bare sende en epost til IR-kontakten deres.

Rekord også for Grieg tross fiskesykdom

Grieg Seafood har på morgenkvisten lagt frem tall for fjerde kvartal, og som de øvrige oppdrettsselskapene er Griegs regnskap preget av høye priser på fisk.
Dette ga et rekordhøyt driftsresultat på 456 millioner kroner før biomassejustering, opp fra 43 millioner i samme periode året før. Dette tilsvarer en ebit per kilo på 21,8 kroner.
Slaktevolumet i perioden var 20.917 tonn og det foreslås et utby...Se mer

Asia surfer på USA-rekord

De siste ukene har børsindeksene i USA slått den ene rekorden etter den andre, og onsdag kveld var enda en rekord innen rekkevidde for Nasdaq.
Optimismen i det amerikanske markedet løfter flere Asia-indekser torsdag morgen. Slik er situasjonen rundt klokken 06.00.
Den brede MSCI-indeksen for Asia steg med 0,2 prosent til beste nivå på 19 måneder, ifølge Reuters, som skriver at enkelte investorer m...Se mer

Spørsmål: Trump-effekt på norsk laks?

Runeerling: Hei! Er ikke Trumps ordre om å skrinlegge TTIP utelukkende gode nyheter for norsk lakseeksport?

Marius Lorentzen:
Hei Rune Erling,
Jeg forhørte meg med en av de som kjenner norsk sjømatnæring aller best, analytiker Kolbjørn Giskeødegård i Nordea Markets. Her er det han sa om eventuelle opp- eller nedsider for norsk lakseeksport med Trumps handelspolitikk:
Han sier at det alltid er en risiko for at endringer i handelspolitikken påvirker en liten, åpen økonomi som den norske, og spesielt en sektor som sjømatnærin...Se mer

Mattilsynet skal bekjempe ILA ved Grieg Seafood-anlegg

Mattilsynet vil etablere kontrollområde etter at laksesykdommen infeksiøs lakseanemi, eller ILA, ble påvist i et anlegg som tilhører Grieg Seafood i Hammerfest kommune.
For å bekjempe sykdommen i Hammerfest og Kvalsund kommune vil Mattilsynet opprette en bekjempelsessone og en overvåkningssone rundt utbruddet.
Tilsynet sender derfor en forskrift om dette på høring med frist allerede 23. januar. ILA...Se mer

Spørsmål

Anonym: Hei...har Grieg seafood aksjer...Bør jeg selge?

Anders Park Framstad:
Hei! Vi gir ikke tips på enkeltaksjer, dessverre. Analytikerkorpset er overveldende positive til aksjen, og den ble nylig trukket frem som ett av to kjøp i sektoren av Nordea.

Grieg Seafood må slakte 1,3 millioner fisk

Etter at Veterinærinstituttet bekreftet mistanken om utbrudd av virussykdommen infeksiøs lakseanemi (ILA) ved Grieg Seafoods lokalitet Kleppenes i Hammerfest kommune, har Mattilsynet pålagt utslakting innen 31. januar 2017.
Det vil gi en negativ engangseffekt i regnskapet for fjerde kvartal på rundt 25 millioner kroner, opplyser Grieg Seafood i en børsmelding.
Der skriver lakseoppdretteren at den ha...Se mer

Bekrefter virussykdom ved Grieg Seafood-anlegg

Lokaliteten Kleppenes i Finnmark som drives av Grieg Seafood Finnmark har fått påvist infeksiøs lakseanemi, bekrefter Mattilsynet på sine sider.
Infeksiøs lakseanemi (ILA) er en alvorlig, smittsom virussykdom hos laks.
Veterinærinstituttet varslet Mattilsynet om påvisningen 29. desember, opplyses det. Lokaliteten er pålagt restriksjoner, inkludert forbud mot flytting av fisk uten særskilt tillatelse...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%