I samarbeid med CMC Markets
Hofseth BioCare
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Hofseth BioCare

Går inn som midlertidig styreleder i Hofseth Biocare

Hofseth Biocare meldte i midten av august at administrerende Tor Erik Andersen trakk seg og at Roger Hofseth hadde tatt over stillingen.
Som en konsekvens av disse endringene vil Hofseth gå ut av rollen som styreleder, mens nestleder i styret Ola Holen går inn som midlertidig styreleder frem til en ny styreleder er valgt, melder selskapet fredag.

Fiskefond kjøper biotek-aksjer

Investoren Bonafide Global Fish Fund har kjøpt aksjer og kommet over fem prosent eierandel i Hofseth Biocare, noe som utløser meldeplikt.
Ifølge en børsmelding er fondet nå kommet opp i en eierandel på 5,93 prosent i selskapet.

Hofseth selger og leier tilbake fabrikken

Hofseth Biocare melder fredag at selskapet har inngått en salgs- og leieavtale for sine fabrikklokaler i Midsund og en av datterselskapenes eiendommer i Berkåk.
Kjøperen er Syvde Eiendom, et datterselskap av Alliance Seafoods.
Salgssummen er 80 millioner kroner, mens leieutgiftene blir på henholdsvis 4.635.000 og 2.565.000 kroner per år.

Sjefen kjøper i Hofseth Biocare

Torsen Holding, et selskap eid av administrerende direktør Tor Erik S. Andersen i Hofseth Biocare, har kjøpt 100.000 aksjer i sistnevnte selskap.
Aksjene er kjøpt til snittkurs 1,255 kroner per stykk. Andersens totale beholdning etter kjøpet er drøyt to millioner aksjer, tilsvarende 0,86 prosent av aksjene i selskapet.

Patent til Hofseth BioCare

Selskapet Hofseth BioCare melder tirsdag morgen at de har fått innvilget amerikansk patent på en ny type lakseolje. Selskapet jobber med å fremstille produkter av laks, som olje og tabletter.
Investorene virket ikke særlig imponerte over patentet, og sender selskapet forsiktig opp 0,67 prosent på Oslo Børs tirsdag morgen.

Hofseth Biocare-styreleder er død

Styreleder Kjetil Olsen i Hofseth Biocare har gått bort, opplyses det i en børsmelding mandag ettermiddag.
- Det er med stor sorg vi mottok meldingen om hans bortgang, skriver selskapet.
Hovedaksjonær Roger Hofseth vil fungere som styreleder frem til ordinær generalforsamling 2016.

Biotech-selskap får inntekter

Bioteknologiselskapet Hofseth BioCare leverte i tredje kvartal de første containerne med lakseolje til Kina i henhold til distribusjonsavtalen de tidligere i år inngikk med kinesiske Zhejiang Holley International.
Det setter spor i regnskapet.
Selskapets driftsinntekter økte nemlig fra 1,7 millioner kroner i tredje kvartal i fjor til 16,6 millioner i tilsvarende kvartal i år, ifølge en børsmelding.
Men engangskostnader bidrar ti...Se mer

Hofseth Biocare inngår forlik med If

Hofseth Biocare ASA (HBC) meldte at i forrige uke at selskapet hadde tatt ut stevning mot forsikringsselskapet If. Stevningen var knyttet til et manglende skadeoppgjør i forbindelse med et dampkjelhavari tilbake til 20. august 2014.
Det er nå inngått forlik mellom partene, opplyser HBC i en børsmelding mandag morgen. If betaler HBC et beløp tilsvarende 23 millioner kroner. Hver av partene bærer egn...Se mer

Hofseth krever 79 millioner av If

Hofseth Biocare har gått til rettssak mot forsikringsselskapet If med et samlet krav begrenset oppad til 79 millioner kroner.
Kravet gjelder erstatning for et dampkjelehavari i 2014 som If mener ikke anses å fall inn under Hofseth Biocares forsikringsdekning.

Hofseth Biocare gjennomfører transaksjon

Hofseth BioCare ASA eier nå 15 prosent av aksjene i HFS Alliance i Tokyo, Japan. Transaksjonen som ble varslet i juni ble gjennomført i dag, opplyser selskapet i en børsmelding fredag.
Selskapet vil ha sine kontorer i Yokorei Shintomi Building i Tokyo. Alliance Seafood er et datterselskap av Yokohama Reito Ltd, et ledende japansk selskap innen distribusjon av matvarer og relaterte aktiviteter og e...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%