I samarbeid med CMC Markets
Hofseth BioCare
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Hofseth BioCare

Sjefen kjøper i Hofseth Biocare

Torsen Holding, et selskap eid av administrerende direktør Tor Erik S. Andersen i Hofseth Biocare, har kjøpt 100.000 aksjer i sistnevnte selskap.
Aksjene er kjøpt til snittkurs 1,255 kroner per stykk. Andersens totale beholdning etter kjøpet er drøyt to millioner aksjer, tilsvarende 0,86 prosent av aksjene i selskapet.

Patent til Hofseth BioCare

Selskapet Hofseth BioCare melder tirsdag morgen at de har fått innvilget amerikansk patent på en ny type lakseolje. Selskapet jobber med å fremstille produkter av laks, som olje og tabletter.
Investorene virket ikke særlig imponerte over patentet, og sender selskapet forsiktig opp 0,67 prosent på Oslo Børs tirsdag morgen.

Hofseth Biocare-styreleder er død

Styreleder Kjetil Olsen i Hofseth Biocare har gått bort, opplyses det i en børsmelding mandag ettermiddag.
- Det er med stor sorg vi mottok meldingen om hans bortgang, skriver selskapet.
Hovedaksjonær Roger Hofseth vil fungere som styreleder frem til ordinær generalforsamling 2016.

Biotech-selskap får inntekter

Bioteknologiselskapet Hofseth BioCare leverte i tredje kvartal de første containerne med lakseolje til Kina i henhold til distribusjonsavtalen de tidligere i år inngikk med kinesiske Zhejiang Holley International.
Det setter spor i regnskapet.
Selskapets driftsinntekter økte nemlig fra 1,7 millioner kroner i tredje kvartal i fjor til 16,6 millioner i tilsvarende kvartal i år, ifølge en børsmelding.
Men engangskostnader bidrar ti...Se mer

Hofseth Biocare inngår forlik med If

Hofseth Biocare ASA (HBC) meldte at i forrige uke at selskapet hadde tatt ut stevning mot forsikringsselskapet If. Stevningen var knyttet til et manglende skadeoppgjør i forbindelse med et dampkjelhavari tilbake til 20. august 2014.
Det er nå inngått forlik mellom partene, opplyser HBC i en børsmelding mandag morgen. If betaler HBC et beløp tilsvarende 23 millioner kroner. Hver av partene bærer egn...Se mer

Hofseth krever 79 millioner av If

Hofseth Biocare har gått til rettssak mot forsikringsselskapet If med et samlet krav begrenset oppad til 79 millioner kroner.
Kravet gjelder erstatning for et dampkjelehavari i 2014 som If mener ikke anses å fall inn under Hofseth Biocares forsikringsdekning.

Hofseth Biocare gjennomfører transaksjon

Hofseth BioCare ASA eier nå 15 prosent av aksjene i HFS Alliance i Tokyo, Japan. Transaksjonen som ble varslet i juni ble gjennomført i dag, opplyser selskapet i en børsmelding fredag.
Selskapet vil ha sine kontorer i Yokorei Shintomi Building i Tokyo. Alliance Seafood er et datterselskap av Yokohama Reito Ltd, et ledende japansk selskap innen distribusjon av matvarer og relaterte aktiviteter og e...Se mer

Hofseth får bot

Finanstilsynet har ilagt Hofseth Biocare et overtredelsesgebyr på 160.000 kroner for forsinket finansiell rapportering.
Det var selskapets årsrapport for 2014 som ikke ble levert innen fristen.

Hofseth får Kina-kontrakt

Hofseth Biocare har fått det selskapet omtaler som en gjennombruddskontrakt i Kina.
Avtalen går ut på at selskapet skal levere OmeGo-lakseoljekapsler til Zhejiang Holley International som har salg og markedsføring av helsekost og kosttilskudd i det kinesiske markedet som sin hovedvirksomhet, ifølge en børsmelding.
Leveringene starter i juli i år og markedsføringstiltakene skal starte umiddelbart.
Hofseth-aksjen stiger nesten n...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%